עצה בשיווק

עצה בשיווק

שלום
הייתי רוצה לקבל עצה, כיוון דעה נוספת. אני עובדת בשיווק כבר כמה שנים. בעלת תואר ראשון בתקשורת. כחלק מתחומי אחריותי הפקת ימי עיון מקצועיים, ניהול אתר האינטרנט מבנייה שלו ועד תחזוקה שוטפת. עהודה מול בתי דפוס בכל הנוגע לחומר פרסומי. לא יודעת איך להגדיר או מה השם של תפקיד זה אשמח אם תגידו לי.. רוב המשתמשים בפורום זה הם אנשי שיווק אז סליחה מראש על מה שאכתוב. כיף לי עם מה שאני עושה אך לעיתים יש לי תחושה שזה לא מספיק לעתיד, שכל ילד יכול להיכנס לתחום ולהחליף אותי כשאתבגר (לעומת תכנות למשל שצריך הכשרה קשה יותר) כי ברגע שיש גל פיטורים בחברה אנשי השיווק הם שיוחלפו ויהיו נחוצים הכי פחות. אשמח מאוד אם תאירו את עיניי בנושא. וגם לאלו תפקידים אפשר להתקדם מתפקיד הנ"ל?

תודה מראש

נתחיל מהסוף, אכן תכנות מקצוע יותר מבוקש....

לכאורה, אבל גם לא מעט מתכנתים מוצאים וימצאו את עצמם מחפשים עבודה מסיבות שונות....
אכן לכאורה תחום השיווק, דורש פחות לימודים, או ליתר דיוק "החסמים" להיכנס לתחום פחות מורכבים וקשים מאשר מקצוע התכנות.
יחד עם זאת כדאי לדעתי ללכת על מה שאת מרגישה בתחושה שמתאים לך, שכייף לך ללכת כל יום לעבודה, מאוד חשוב לדעתי.
אולי תנסי לשלב עבודה במקום הנוכחי והמקביל לנסות לרכוש ידע במקצוע התכנות, תראי איך מסתדר לך, ותמיד תוכלי להחליט במה היית רוצה להמשיך ולהתקדם,ולצבור ניסיון.
בהצלחה

מוטי שלום

לצערי אני לא מצליחה לאחזר את הסיסמא במשתמש הקודם..
תודה על התגובה קודם כל
היום אני עוסקת בקיום ימי עיון, עובדת מול בתי דפוס בכל הקשור לחומרים שיווקים, טיפול וניהול אתר האינטרנט - (אגב האם זה קשור לתקשורת שיווקית?)
אתה צודק שצריך ללכת עם מה שאוהבים השאלה האם עבודה בשיווק זה מקצוע לחיים. ליום אחרי? האם אתה מוצא אנשי מקצוע בתחומך בשנות ה - 50 לחייהם עובדים ומשתכרים כשכירים או באמת כמו ששמתי לב לרוב פותחים משרד והופכים להיות עצמאיים?

שוב תודה וחג שמח

למעלה