עצה דחוף

עצה דחוף ../images/Emo12.gif

אולי מישהו יוכל לעזור לי להבין משהו.... אני חייה עם החבר שלי בחו"ל הוא אמריקאי כל פעם שאני טסה לארץ לסדר את השהות שלי שם שזה טרטור לא קטן..
זה נראה כאילו הוא מנצל את הזמן לחגוג... מאז שעזבתי לפני שבוע הוא יוצא כל ערב פעם לאחותו החורגת שהזמינה אותנו לארוחת ערב אך כשהייתי "זה לא יצא" בערב שטסתי פתאום זה כן יצא. פעם שנייה לבר עם החברים שלו שבילו עד כ"כ מאוחר עד אשר אחת מהחברות הגיעה לבר בכבודה ובעצמה ו"לקחה" את חברה הביתה. פעם שלישית הוא פתאום השלים עם אחותו שעשתה לנו דברים נוראים כדי שניפרד ואומנם לא הצליחה אך פתאום הם חברים טובים. פעם שלישית יצא לדיסקוטק עם חברים אשר יוצאים איתנו בוגדים בחברות שלהם ואני כביכול אחת מהחבר´ה. והיום אני מתקשרת אליו ושוב הפלא ופלא הוא יצא עם אחותו הסכסכנית והחבר שלה לארוחת ערב. האם אני מגזימה בתגובות שלי ? האם זה נשמע כאילו אני חונקת אותו? אני באמת אשמח לקבל קצת חוות דעת...

אלה_ה

New member
אולי אם תסתכלי על חצי הכוס המלאה

כשהוא איתך הוא לא זקוק להרבה חברה נוספת. אבל כשהוא לבד, בלעדייך הוא מרגיש יותר את הבדידות ולכן מחפש חברה כל ערב כדי לא להישאר לבד בבית.. תחשבי טוב טוב ואולי גם ביחד אתם יוצאים לבלות. אולי לא בכזו אינטנסיביות אבל בכל זאת.

ברונטית

New member
טוהר...

אני עומדת לומר לך משהו שאולי לא יהיה לך נעים לשמוע... אני זוכרת את הודעותייך הקודמות, והתמונה הכללית שמתקבלת בעיני היא: 1. יש לך חבר אמריקאי איתו את חיה בארה"ב. 2. את רוצה להתחתן איתו - והוא לא ממהר (כי הוא צעיר ממך). 3. קשה לך מאד להתרוצץ ב"עולם" על מנת להאריך בכל פעם את הויזה שלך. 4. אחותו מנסה לחבל בקשר שביניכם, ואת בסכסוך איתה. 5. עכשיו הגעת לארץ לחגים, ואת מגלה שחברך כאילו פורק עול, יוצא לבד (או שלא לבד), מבלה, את חושדת ש"השלים" עם אחותו על מנת שיהיה לו "כיסוי" ליציאות התכופות שלו בהיעדרך. אז תאמרי לי - אין כבר גברים ישראליים???? חסרים גברים בארץ??? יש לי חשש כבד שאת מבזבזת את זמנך עם הבחור שהשארת ב"בית"... אין לך טיפת אמון בו (ואולי בצדק, כי איני יכולה לשפוט אותך), ואם אין אמון, בנוסף לכל הנ"ל - אני חוששת שבוקר אחד תתעוררי, ותמצאי את עצמך מול שוקת שבורה...

למעלה