עצה?! דחוף

ayeletv

New member
עצה?! דחוף

שנינו גרושים שנה. אני בלי הוא עם שני ילדים בני 4 ו 6 שנמצאים אצלו כל סופ"ש ופעם באמצע שבוע. אומנם אנחנו יחד רק חודש אבל מרגישים על גג העולם וברור לשנינו שזה זה... והנה הדילמה, הוא מאד רוצה להכיר לי את הילדים ולהרכיב איתי משפחה אבל חושש לפגוע בהם בזמן שהם עדיין מעכלים את הגרושין... אנחנו מבקשים עצה מבעלי ניסיון.... איך ומתי הכי נכון? האם העובדה שאנחנו כבר רוצים לעבור לגור ביחד היא בעייתית בעיתוי הזה? מה דעתכם???????

תשובתי אליך מהפורום השכן../images/Emo20.gif

לאט ובטוח אין זמן מסתבר בין קשר לקשר יש הבדל בגישה בהרגשה וכו לכי עם זה ויחד שלבי את המילה -בטוח נכון ששום דבר אינו בטוח אבל הזהירות אף פעם לא הזיקה לאף אחד במיוחד כשילדים מעורבים בקשר.
ברוכה הבאה

רק על עצמי לספר ידעתי

הייתי מחלקת את הדילמה לשניים (גדולים)- *שלב התמודדות הילדים עם גרושי הוריהם ומוכנותם לפגוש בני זוג חדשים של ההורים. *הרצון שלכם לממש את הקשר בהתחשבות ברגשות הילדים. בעניין ההתמודדות ומוכנות הילדים, אני יכולה לספר לך שכאשר אני עמדתי בסיטואציה הזו, ביקשתי מפסיכולוגית שליוותה אותנו לתת על כך את הדעת, היא דרך אגב אמרה בתחילת הדרך, לא לחשוב בכלל לדבר עם הילדים על בני זוג חדשים במשך החצי שנה הראשונה. אבל זה כמובן מאד איניבידואלי. בקשר לחשיבה המשותפת שלכם על מימוש הקשר ומעבר למגורים משותפים- אכן מסובך לפני שיש תשובות על העניין הראשון, ואם אספר לך שוב ממקומי האישי, את תחילת הקשר שלי (חודש-חודשיים ראשונים) מימשתי בשעות בהם הילדים לא היו במחיצתי, או לאחר השעות שהם כבר הלכו לישון. זה מצחיק אותי היום להזכר איך היינו קמים ב-5 בבוקר כדי שהוא יספיק לצאת לפני שהם קמים. אבל זה היה מאד חשוב.

למעלה