עצה דחופה בקשר לירח דבש

יעלי2

New member
עצה דחופה בקשר לירח דבש ../images/Emo3.gif

עוד אנחנו מתלבטים לאן לנסוע, חברות תעופה גדולות נסגרות, מפסיקות לטוס מישראל ומחירי הטיסות ירקיעו שחקים!!!1 האם כדאי להזמין עכשיו מקומות באל על-על בטוח, במחיר קצת יותר יקר מראש, ולא לספוג מחירים אסטרונומיים כשהמצב יתבהר ויתווספו עלויות של ביטוחי מלחמה, ושאר ירקות?

Sharon_1

New member
דווקא לנו אמרו -

שאל על בכלל לא עושה הזמנות לאחרי החגים (אני לא מתכוונת לסוכנויות נסיעות. שמענו את זה ממקור מוסמך), כל הטיסות שלה כרגע ריקות. ואי אפשר לדעת אם המחירים יעלו - בגלל המצב או ירדו בגלל שאין ביקוש. פה למשל, טיסה לוגאס עולה עכשיו 25$, כשביום רגיל - זה לא פחות מ - 100$. כל חברות התעופה מפטרות (פה מרגישים את זה מאד), ומקצצות. לנו היו כרטיסי טיסה לארץ ב SWISSAIR - ועכשיו הם פשטו את הרגל.. (וזו לא חברה קטנה). ואם תהיה מלחמה, לדעתי, יבטלו את הטיסות, ולא יתווספו עלויות. ועוד דבר - שום דבר לא בטוח... אנחנו צריכים לקנות כרטיסי טיסה לארץ, ובכלל לא יודעים מה יהיה עד החתונה במרחב האווירי... מצטערת שלא יכולתי לעזור יותר..

יעלי2

New member
בקשר לסוויסאייר ../images/Emo65.gif

לתשומת לבך, בתוכנית בגל"צ היום אחה"צ ראיינו בכיר בחברת תעופה שנשלטת ע"י סוויסאייר (אני לא זוכרת אם סבנה או דלתה....). בכל אופן הוא אמר שהשווצרים מאוד גאים בזה שיש לם חברת תעופה לאומית/או קרוב לזה, והוא מאמין שתוך יומיים הם יחזרו לטוס ביקף מצומצם יותר, עם פחות מטוסים, אבל יטוסו. אולי הכרטיסים שלכםיהיו שווין אחרי הכל.

Sharon_1

New member
אני מקווה שאת צודקת...

אני לא חושבת שדלתא קשורה אליהם, אבל סבנה זו חברת בת שלהם. בכל מקרה - כל יום אומרים משהו אחר, וכל שנותר לעשות הוא לחכות...

למעלה