עצה ועזרה בקשר לראיון למטפלת

גלי29

New member
עצה ועזרה בקשר לראיון למטפלת../images/Emo39.gif

מה כדאי לשאול כדי לעמוד על טיבה של המועמדת?

באתר של הורים וילדים

WWW.HORIM.COM יש חיפוש..תקישי מטפלת.. ותמצאי המון כתבות.. מה לשאול,כיצד לערוך הסכם ותיאום ציפיות... שיהיה בהצלחה!

osnat2

New member
אז ככה:

1. נסיון קודם: עם אילו גילאים וכמה זמן טיפלה בכל ילד(כי אם היא טיפלה בכל ילד רק 4 חודשים זה אומר משהו....) 2. מעשנת (אני לא הייתי מוכנה) 3. ידע בעזרה ראשונה. 4. אם מוכנה לעשות בבית דברים שקשורים לילד כמו לבשל את המרק, מצעים קיפול כביסה וכד´. אני לא הייתי מוכנה שתגע בדברים שלא קשורים לילד כי אני רציתי שתהיה איתו ורק איתו. 5. התרשמות כללית ממנה כאדם, אסטטיות, חום, אהבא וכד´ (את תראי שיש כאלו שמגיעות רק בכדי לעשות רושם ויש כאלו שבאמת אוהבות ילדים ורוצות לתת את החום והאהבה - הכי חשוב !) 6. איזו פעילויות היא עושה עם הילד במשך היום (ספרים, טיולים, הפעלות וכד´. שלא תשים אותו מול טלויזיה לכל היום ) 7. אם היא מטפלת אצלה בבית לוודא שהיא לא יוצאת עם הילד ורכב לאף מקום. הכי הכי הכי חשוב זה הקליק שיש בינכם, וכמה נראה לך שהיא הטיפוס שהיית מוכנה שיגדל לך את הילדים. קשה לי לחשוב על עוד דברים כרגע, אבל אני בטוח אזכר ואחזור אליך. אסנת

דברים נוספים

אם יש לכם כלב או חתול בבית - תבדקי איך היא מסתדרת איתם. אם חשובה לך גמישות בשעות העבודה, תבררי גם את זה והכי הכי חשוב - לבדוק המלצות, ולחשוב טוב האם הממליץ נשמע אמין, כי זה לא בעיה לרמות.

Iris G

New member
מה היא עושה במקרה חירום

מסכימה אם כול מה שאמרו קודם וגם: תציגי כמה מיקרים ותראי עם ההגיון שלה עובד כמו שאת היית רוצה. אנחנו גרים בקליפורניה ואחת השאלות שאני שאלתי הייתה מה היית עושה ברעידת אדמה? אחת מהמרואיינות אמרה אני אכנס מתחת לשולחן, והתשובה שלי הייתה ומה עם התינוקת? (היא כמובן לא התקבלה לעבודה). אבל אני הייתי שואלת מה היית עושה אם התינוק חתך את האצבע? או משהו כזה, רק לראות איך היא הייתה מגיבה במקרה חירום

למעלה