עצה - כיצד להתחיל עם מדריכת ספינינג?

עצה - כיצד להתחיל עם מדריכת ספינינג?

טוב. אחרי כל הדכאונות, הבכי והדמעות - העולם לא קרס ומה לעשות, יש מציאות להתמודד איתה. לשם שינוי משהו חיובי וטוב. אני הולך כל שבוע לשעת ספיניניג (AKA "העינוי"). המדריכה ממש חמודה ומקסימה. כיצד הייתם/הייתן מתחילים איתה אחרי השיעור? לא בקטע כבד, אלא משהו זורם יותר. תודה רבה עמרי

ChilD SouL

New member
ספינינג זה כיף../images/Emo70.gif

בכל אופן, אני הייתי מתעניינת באיך היא הגיעה להדריך, מה צריך לעבור בשביל זה, לשאול אותה מה היא עושה עוד בחיים ולברר האם מומלץ לשתות קפה לפני 'אימון', במידה וכן - תאמר לה שתשמח לשתות אותו איתה.
ואם בגישה קצת יותר ישירה, אז פשוט לומר לה שהיית שמח להפגש איתה גם באווירה רגועה יותר.

ScorpioID

New member
אל תנסה

לרוב הן נשואות או תפוסות ע"י בחורים בדיוק כמוך... ואם הן לא תפוסות והן בקטע של כושר... אז תבין לבד למה יש להן חברה ולא חבר.

תגיד לה אחרי השיעור כשאתם לבד:

"כבר שעה אני עושה את הספינינג ולא מזיע, הגיע הזמן שננסה משהו אחר..." :) בהצלחה...

שון קונרי היה כועס עלי

כי באמת, אבל באמת השתדלתי... אחרי שעה של שיעור - לא קל. אני כמובן קורע לעצמי את הריאות ואת הרגליים בכדי קצת להרשים... הגיע סוף השיעור. תשפטו בעצמכם. אני: "היה אחלה שיעור, ממש נהנתי" היא: חיוך קל. אני: "אני שבוע הבא במילואים ואני לא אבוא לשיעור..." היא: (מבט של, כן נו, ו...) אני: "חשבתי אולי תוכלי לעזור לי עם תוכנית לשבוע הזה כדי שאני לא אפספס כלום" "אפילו בקשה מוזרה, אם תוכלי להביא לי את המספר טלפון שלך שנוכל לדבר על זה?" היא: (חיוך קל...אפילו עם מבט מרחם של - "איזה חמוד הוא ניסה!" היא: "אם תבוא אולי לפני או אחרי השיעור נוכל לשבת ולרשום משהו" (התחמקות טובה!) אני: (בראש, למה לעזאזל היא התכוונה?! מה יעזור אם אני אבוא שיעור הבא, זה יהיה אחרי המילואים, WTF?!) גמגום... "...אההה, אוקיי זה יכול להיות רעיון טוב". היא: "איפה אתה עושה מילואים?" אני: "באלי"ש, אימון טנקים" היא: "מה אתה מט"ק?" אני: "לא, מ"מ " היא: "נחמד, קצת פודרה הא?" (מתכופפת להרים את הדברים שלה וכנראה לצאת) אני: (טוב, ידעתי שהפאוץ' של מגלן שיש לה זה מחבר שלה - EJECT EJECT EJECT) "ביי, נדבר" היא: "ביי, בהצלחה ותשמור על עצמך". עכשיו. זה בסדר. הנה ניסיתי. אבל זה בא בגישה של כל כך אין סיכוי - שבאמת לא היה סיכוי. אבל איי, אופטימיות קוסמית - הכי טוב. עכשיו אני גם קצת מאוכזב וגם הברכיים שלי כואבות - מוי כיף! עומממממממממממממממס! מ"מ סיבוב! קדימה! להגביר את הקצב עם הפזמון! תק! תק! תק! תק! תק! תק! תק! לא לוותר לעצמכם, קדימממהה! להרגיש את הרגליים כבדות. עוממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממס! אם אני מגדיר מוזיקה בשיעור ספינינג למסיבה - מצבי טוב?

L y c a n

New member
תחשוב על זה ככה

למה שלא תתרכז בזה שהיא הציעה לך לשבת לפני או אחרי השיעור.. סביר להניח שהיא תיארה לעצמה שמה שאתה רוצה זה בעצם היא ולא שיעור באמצע המילואים..
אחרי הכל, הפאוצ' יכול להיות גם של האקס
בהצלחה!

תודה...

אני באמת צריך לחשוב מה יהיה הצעד הבא. אבל חבר טוב אמר שלי, שאם זה מתוכנן זה לא יילך. כי זה פשוט צריך לבוא בטבעיות, לזרום עם זה. טבעי ולא מלאכותי - לא רק טוב בציצים.

L y c a n

New member
הכל סתם סטיגמות

אתה שיהיה לך די קשה לא לחשוב\לתכנן על העיניין.. ג אין מה לתכנן, חכה לשיעור הבא ותבוא כמה דקות לפני, תתנצל שלא הקדמת כי היה לך איזה עיסוק בלה בלה, ותציע לממש את אופציית האחרי האימון. נ.ב. סתם הערת אגב. למרות שההסקות שלי נראות הגיוניות, כמעט אף פעם לא עבדו בשבילי אז קח את זה בעירבון מוגבל

ScorpioID

New member
עצת אחיתופל

לא מתחילים עם מדריכות בחדר כושר. זה חוק ידוע. חוצמזה, היא יכולה לטעון להטרדה מינית. וגם אם היא נורא נורא נורא נורא דלוקה עליך, היא לא יכולה לצאת איתך מכיוון שאתה לקוח של החברה שהיא מייצגת. וזה יחסי מרות. ועלול להתפרש לא כפי שאתה חושב צא החוצה ותכיר בחורות רגילות וטובות, למה לך הבלאגן?

זכוכיות

New member
איך בדיוק היא יכולה לטעון להטרדה מינית???

הוא לא עשה שום דבר לא חוקי!

comet9

New member
1. תסתכלי למעלה בהודעה של "שדון קטן"

לא בעייתי להגיע להטרדה מינית מ"להתחיל" עם בחורה ולא אמרתי שזה לא חוקי. ואולי אין יחסי מרות. אבל אם היא תצא עם לקוח היא תאבד את העבודה שלה. ולא לשכוח שאיפשהו היא צריכה להגן על האינטרסים של החברה שהיא עובדת בה.

ScorpioID

New member
סתם FMI איפה אתה מתאמן?

או לחילופין, איך קוראים למורה?

למעלה