עצה כללית שלי לכל מי שלא מתחבר לעונה הזאת

Yotam Wolfsthal

New member
עצה כללית שלי לכל מי שלא מתחבר לעונה הזאת

אני לא כותב את זה בקשר לפרק ספציפי, אלא בקשר לכל העונה הזאת באופן כללי: נכון, היא הרבה הרבה פחות טובה מהעונות הקודמות. אין מה לעשות, ושום דבר לא ישנה את זה. יש לזה הרבה סיבות: לערוץ הילדים יש פחות תקציב והוא גם נהיה פחות ופחות משקיען עם השנים. ככה זה. זו הסיבה שאנחנו רואים צמצום משמעותי במספר הסטים העונה, ושההפקה לא טרחה בכלל ללהק שחקנים שיגלמו את בני משפחותיהם של השמיניה החדשה. מעבר לכל, גם כל הרעיון של "כוחות-על" דבילי ומאכזב, ולא מתאים לשמיניה. על זה אין וויכוח.

אבל היום הבנתי משהו: מעתה והלאה, אנסה לחשוב על העונה הזאת כשתי סדרות נפרדות; האחת היא הסדרה שעוסקת בשמיניית הסופר הירוז הדבילית והריקה מתוכן, וממנה אשתדל להתעלם ככל יכולתי. אבל "הסדרה השניה" עוסקת בהתאחדותה של השמיניה המקורית, ובאיחוי של הפצעים לא רק בליבן של הדמויות, אלא גם בלב המעריצים (וסליחה על הקיטש - אבל אפילו שכיום אני בחור בן 19, עד עליית העונה הרביעית עדיין הייתי מוצא את עצמי מדי פעם חושב על "הסוף הנוראי של העונה השלישית...") - וזהו חלומו הרטוב של כל מעריץ של "השמיניה" מהתקופה ההיא.

אז פשוט תיהנו ממה שיש, ותתעלמו ממה שמפריע לכם. בינינו, אין דבר יותר מגניב מלראות את השמיניה שוב ביחד, גם אם זה לא כמו פעם - וזה לא.

דודי0000

New member

כל כך מסכים אתך.

Superboi

New member
מסכים עם הרוב, אבל לא עם הכול

אי אפשר להסתכל על זה כשתי סדרות נפרדות. נרצה או לא, העונה הזאת היא חלק מהקאנון.

Yotam Wolfsthal

New member
נכון, עקרונית כן.

אבל עדיין, זה לא משנה את המסר בהודעה שלי: תיהנו מהתאחדות השמיניה, מה שלא האמנו שיקרה לעולם, ותתעלמו מכל שאר הפיגור שמסביב.

dar dahan

Member
אני גם נהנה מהשישייה

אבל פחות כמובן, כלומר השישייה לדעתי היו צריכים להיות גאונים ולא ילדותיים אם כוחות על אבל עדיין, וגם הסיפור עם אבשלום הוא סבבה.
חבל שבאמת ערוץ הילדים לא יכל להשקיע בסטים ובמשפחות של החבר'ה אז זה היה נראה הרבה יותר אמין...

snirf

Active member
אז אתה רק מחדד את הדעה ש...

העונה הזאת מאכזבת, וכל עלילת כוחות העל פשוט ילדותית ומביישת

לא כולם מסכימים איתה אגב...
אני אישית ממשיך לצפות דווקא בגלל הסיבה שציינת, ההיאחזות בשמיניית העבר. אני מסוקרן לראות איך הם ייזכרו באירועים מהעבר ואיך הזוגות יעשו קאמבק.
כי וואלה, השמינייה החדשה, כ"כ אבל כ"כ לא מעניינת

אולי עוד מוקדם להגיד, אבל עדיף היה לוותר על העונה הזאת(עם כל ההתרגשות מהקאמבק), למרות סוף העונה ה-3...שאומנם היה קשה, אך הותיר אימפאקט רציני!
כל עונה בשמינייה הייתה עליית מדרגה מקודמתה, והעונה ה-4 פשוט הורסת הכול...היא מעין רגרסיה לעונה ה-1 הבייסיקית והלא מושקעת

Yotam Wolfsthal

New member
עם זה אני מסכים לחלוטין...

אני רק אומר שאם כבר עשו עונה רביעית - שאני לגמרי מסכים שהיא מיותרת מיסודה - אז בואו נתמקד בדברים הטובים...

למעלה