עצה לאלו ההולכים למופעים בייקב

עצה לאלו ההולכים למופעים בייקב

לו יכולתי לכתוב כאן חד משמעית...היו מוחקים במקרה הטוב את ההודעה או מתלוננים שאני פוגעת בהכנסות של העיר אבל משהו שאתם חייבים לשמוע שקרה לי בדיוק שנה לפני...... זה לא יכול היה להיות טוב יותר אנשי כווורת וגזוז מגיעים אלי לעיר להופיע גיליתי אולי קצת מאוחר מדי כי השגתי רק שולחן פינתי ראשון אבל איך דבר כזה ירחיק ממני את סנדרסון, מזי, אלון, אפרים וגידי הגעתי אני, אמי ודודתי כי לא רציתי לחזות בפלא לבדי ומאוד רציי שיבואו ישבנו סביב השולחן שתינו , נישנשנו והמתנו לבאות וזה הגיע..........וזה התחיל נפלא ובאמצע חלליות התחילה נהירה כמו נחיל דבורים אל מול הבמה מה שהקשה עלינו..למה לעדן אני אגיד את האמת...מנע מאיתנו לצפות בהמשך הערב...אני שילמתי בשביל לצפות בהופעה חיה ולא דרך מסכי וידיאו שאגב, אותו נחיל סבוך הצליח להסתיר גם אותו. לא עזרו בקשות, הערות, תלונות וכו' לא לשוטרים, לא לאנשי המקום וודאי לא להמון שנדחס תחת הבמה והתמזמז (ממש זה לא מטאפורה זה זה) כאילו אין מחר מול העיניים (אני הייתי 22 ואמי ואחותה מין הסתם יותר) ואני שילמתי כדי לראות סנדרסון ואלון מרעידים את הגיטרות ולא יישום שיעורי הסברה מינית לתיכוניסטים לו ידעתי שזה מה שהיה מחכה לי שמערב שכה ציפיתי לו אצא בטעם מר כבר מתחילת ההופעה לא הייתי באה הייתי מחכה להופעה באיזה אמפי ללא כיסאות שאני אצטרך להקדים לשכור אלא כמו בפארק הירקון אהיה לבושה בהתאם, אצטייד בחברה מתאימה שלא מזיז לה שעות עמידה, אגיע שעות לפני, אתמקם ליד הגדר, אמחץ ע"י המון סוער ואהנה כמו שצריך אם אתם לוקחים את האפשרות שבהופעה של חדד לדוגמא לא תצליחו לראות ותשלמו מאה ומשהו ש"ח להופעה + גבינות ויין ויסתירו לכםוזה מה שיקרה חכו להופעה באיזה אולם, הצטידו בנעלי עמידה נוחות ובסנד'ביץ מהבית תבלו

Maorah

New member
לא יודע מאיפה באת אבל מאיפה שאני בא

הופעות רוק רואים בעמידה ובשיא האנרגיות. צר לי לאכזב אותך אבל את הגיטרות הרועדות חווים רק בעמידה מול הבמה ובדוחק וצפיפות. כך מתנהלות הופעות זה מה שנותן להופעה את המיוחדות שלה לעומת דיסק או DVD. מה לעשות שאת ציפית לערב שירה של הלהקה האהובה עליך בשולחן מסודר אבל אני בטוח שסנדרסון,מזי,אלון, אפריים וגידי נהנו מאוד להופיע מול קהל חי אני מבטיח לך שזה הזכיר להם למה הם התחילו לעשות מוסיקה מלכתחילה. והנחיל דבורים הזה הוא מה שמשאיר את המוסיקה הזו בחיים ולא חבורת מבוגרים שבאים לראות הופעה "שקטה". מה שכן לא מתאים לעשות הופעה כזו ביקב מה לעשות שעריית ראשון מעדיפה לשים את שרית חדד על הבמה המרכזית. ולגבות סכומים מוגזמים להופעות ביקב...

cobainos

New member
העניין הוא שיעוד הערב היה

צפייה בהופעה באוירה שונה כנראה ולא של הופעת רוק גם אני לא מבין איך אפשר לראות את ההופעה הזאת בישיבה ורוגע(שראיתי ונהנתי מאד מאד מאד ,בניצנים שנה שעברה) אבל הגברת שכרה שולחן במקום טוב כדי לראות בישיבה וגם המקום אינו אמפי שנועד לעמידה וכל זה...

Maorah

New member
נועם, אם הערב היה מוגדר כערב בישיבה

אז לא היו נותנים לאנשים לעמוד. וכמובן שזה לא הגיוני ומשהו שם היה מסריח. אני הגבתי על התיאור הנורא "מלבב" שלה על בני נוער שבאים לראות הופעה...

התגובה שלך מזלזלת ופוגעת

מה שאתה עושה לי כאן זו פגיעת תדמית ובלי שאתה מכיר אותי למקרה שהיית עייף ועיניך נדדו ואולי לא הייתי מספיק ברורה בטקסט אם הייתי יודעת שזה מה שיקרה הייתי הולכת להופעה בפארק ולא נעמדת ומסתירה מול קהל שבא לשבת ולצפות בהופעה אני הייתי בהופעות מסוג אלו ולא אתה ואף אחד אחר לא יעשה ממני יענטה אבל לא ידעתי!!!! ועוד יותר הארגנים לא ידעו!!!! חצר היקב היא לא כמו הופעה בהיכל התרבות שגם אם קמו מולך יש לך לפחות את הבחירה אם לקום ולראות גם אז שלא תעיז לתת לי הרגשת אשמה שהייתי צריכה לדעת שזה מה שיקרה אני רק באתי להזהיר שזה יקרה שוב בהופעות הבאות כך שמי שהולך יהיה מודע למתרחש ויחשוב פעמיים אם ללכת עשה עמי חסד ובפעם הבאה הפנם את הטקסט בטרם תגיב עליו...לכל אחד יום טוב לך ושנה טובה

Maorah

New member
את כתבת "נחיל דבורים" לא אני...

ולא שללתי שהיתה פאשלה של האירגון... לא אהבתי איך שתיארת את הבני נוער בקהל... אם הגזמתי (והגיוני שהגזמתי) אז קבלי התנצלות.

Guy Schlesnar

New member
את בסך הכל בת 23!

את מדברת כמו 50 ומתלוננת על הנוער כמו הזקנות הבודדות בסרטים אמריקאיים. מה ההלם באנשים שמתמזמזים בהופעה? אפשר לחשוב שאת לפחות 2 דורות לפני כל הנוער המושחת הזה... תשתחררי קצת,זה רק יעשה לך טוב.

cobainos

New member
היא צודקת במקרה הזה ולא משנה הגיל

והיו איתה שתי נשים מבוגרות!

Guy Schlesnar

New member
לא משנה צודקת לא צודקת

ז"א,כן משנה,אבל מה שאני מנסה להגיד פה זה שבגיל כזה עדיין לא צריך להתחיל לקחת הכל בצורה כ"כ כבדה ולחשוב שבני נוער הם פושטקים. וגם אם היה רשום שההופעה בישיבה,אז? אנשים זורמים.

כמה נחמד מצידך

אבל אם היית משלם 120 שקל למופע בסוף לא ראית לא היית מדבר ככה ואם היית מגיע להופעה אם אלו שלא מסוגלים לעמוד כמו הנוער לא היית משאיר אותם מאחור ורץ קדימה עם שאר העדר...אבל אולי אתה כן טיפוס כזהאני לא! וזה שאני כותבת בשפה שלדעתך מאפיינת גיל ה-50, מעידה על היקף מחשבה צר ביותר כך שהבעיה אצלך, לא אצלי כך שאין לי מילה נוספת לבזבז עליך

Guy Schlesnar

New member
היקף המחשבה לא צר אצלי

כשאת הולכת להופעה,את צריכה להיות מוכנה לעובדה שאנשים לא ישבו על ההופעה. זה לא עניין של הנוער או לא הנוער,זה פשוט יכול לקרות. כשהייתי בלונדון למשל,הלכנו לראות את המחזמר מאמא מיה,ואנשים גם שם קמו בזמן השירים. אז? אני אלך להתלונן בפורום שזה עלול לקרות כשהולכים להצגה או להציג את הלונדונים כנחיל דבורים? לא אני לא,וחבל שאת עושה את זה. בשורה התחתונה,אין לך מה להתלונן על אנשים שהחליטו לראות את ההופעה בעמידה,כי זה לגיטימי!

למעלה