עצה לגביי השחלת כבל רשת

shacharr

New member
עצה לגביי השחלת כבל רשת

את כל הבית רישתתי ע"י השחלת רשת (סטלבנד) על גביי צינורות שיש קו טלפון או כבל קואקס.
יש לי נקודה אחת שאני לא מצליח להעביר...מושחל שם משום מה שני כבלי קואקס...ואני לא מצליח להגיע על הסטלבנד לצד השני...לא משנה כמה כח השקעתי וכמה חומר החלקה שמתי...אני גם לא מצליח להוציא את כבל הקואקס השני...אחד מכבלי הקואקס משמש לחיבור לטלויזיה.
חשבתי לקנות מעביר אינטאנט על גביי קואקס אך הבנתי שזה לא הכי טוב (הרשת אצלי בבית מגיעה ל 1 ג'יגה) בעוד שקואקס גם מאד יקר וגם לא מגיע לקצבים כאלה... כרגע אני מעביר לנקודה הזאת אינטרנט דרך החשמל הבעיה שזה עובד לא משהו. הקצב העברה דיי איטי ומגיע בברסטים שמאד בעייתי.
יש למישהו רעיון? מישהו? אני מוכן לעזרה גם בתשלום.
תודה שחר

cheif

Member
מנהל
שתי הערות

1. אם הכבל לא יוצא ואתה גם לא מצליח להשחיל אחר במקומו, כנראה שיש קיפול בצינור. הפתרון המקצועי הוא לנסות לאתר היכן הקיפול הזה, לקוות שזה בקיר ולא מתחת לריצפה, לפתוח עם קונגו את הקיר ולשחרר את הקיפול. אח"כ צריך לסגור הכל. זה אמנם קצת באלגן - אבל זה פתיר. בכל מקרה אל תשמוך חזק - קריעת הכבל היא התוצאה הגרועה ביותר.
&nbsp
2. אם הפתרון הנ"ל אינו קביל ופתרון על בסיס החשמל לא נותן פתרון, דווקא פתרון באמצעות קואקס יתן תוצאה טובה. זה אמנם יקר (אבל גם שבירת הקיר יקרה) אבל הפתרון נותן ביצועים לא רעים בכלל. אני ממליץ על הסט הזה - http://www.amazon.com/Actiontec-MoC...qid=1453396605&sr=8-3&keywords=ACTIONTEC+MOCA

shacharr

New member
תגובה

המון תודה על העיצות. הצלחתי להכניס לא מעט סטלבנד עד שנתקעתי. אין לי מושג עד לאן זה הגיע בדיוק...רב הסיכויים בתוך קיר מזויין או מתחת לריצוף.
בהחלט אני ממש מפחד שיקרע בטעות הכבל שכבר קיים.
אני אנסה עוד פעם להשחיל עם המון ג'ל...אם לא אצליח אלך על האופציה של מוקה.
ראיתי שיש באתר של היצרן הזה שני סוגי מוקה 2. אחד שמעביר עד 670מגה לשנייה ואחר שמעביר 1 ג'יגה...
מה עדיף?
בלי קשר יצא לך לעשות מבחן העברת מידע על מוקה? כיוון שעל רשת החשמל אני רואה שהקצבים הם ברסטים וקיטועים...מאד בעייתי מבחינתי...כי סטרימר מחובר שם בנוסף למצלמת רשת...
תודה שחר

cheif

Member
מנהל
תשובות

המוצר שאני ממליץ עליו הוא זה שב-LINK. המהירות התאורטית שלו היא 670Mbps אבל בפועל הוא נותן סביב 250Mbps והוא אינו רגיש להפרעות חיצוניות או מרחק (בתוך הבית).
&nbsp
תזהר מאוד מקריעת הכבל - נזק כזה מאוד קשה לחיקון והוא בדרך כלל גם מאוד יקר.

wizard8

New member
עצה שנתן מאן דהוא באתר אחר

אם יש לך או ניתן להשיג שואב תעשייתי (של בוש למשל), תשפוך ליטר מים חמים (כ60 מעלות) ותשאב מהצד השני עם השואב.כל זה תוך כדי תזוזה משני הצדדים.
http://www.hometheater.co.il/vt189211.html

למעלה