עצה לגביי טיפול בקרצינומה של שחלות

ira1231

New member
עצה לגביי טיפול בקרצינומה של שחלות

רלפס מוקדם,מחלה גרורתית? שלום לכולם אני משתמשת חדשה מודה מראש לכולם על העזרה אני בת 38 לפני כ1.5 התגלה אצלי סרטן השחלות בשלב מתקדם מאוד.עברתי ניתוח ולאחר מכך טיפולים כמוטרפיים שלא סימתי אותם עקב תופעות לוואי קשות(בסך הכל קיבלתי 5 טיפולים במקום 8 הרצויים(טקסול + קרבופלטין) לאחר רמיסיה של 3 חודשים גידול חזר בצורה של מחלה גרורתית.אני כעת מטופלת בתכשירים הבאים:ציספלטינום +אפירוביסין + 5FU .הטיפול בנתיים לא יעיל ואני מרגישה מאוד לא טוב עימו. האם יש אופציה אחרת לטפל במחלתי + דרכי טיפול אלטרנטיביים ? תודה רבה מראש

קרצינומה של השחלה

אירה שלום, סרטן השחלה הוא בעייתי לטיפול, שכן הוא כמעט תמיד חוזר (אצל כ70% מהחולות), ובמצב גרורתי הוא נחשב כסרטן ללא יכולת ריפוי. אפשר לחיות מספר שנים עם המחלה, כמובן תחת מגבלות מסויימות. אני מקווה שהבהירו לך את הנקודה הזאת. יחד עם זאת, זה לא אומר שאת צריכה לאבד את איכות החיים שלך בינתיים. אם הכימותרפיה עושה לך רע, תבקשי מהרופאים טיפול סימפטומטי-פליאטיבי כדי לשמר את איכות החיים שנותרה. את בהחלט יכולה להסתייע ברפואה משלימה, ואני מאמין שיש לה מקום מאוד חשוב כשאבדה התקווה לריפוי ברפואה הקונבנציונאלית. גילך הצעיר מעלה את המחשבה על מעורבות גנטית במחלה. האם יש לך ילדים? האם את נשאית BRCA או LYNCH2? במידה והתשובות לשני אלו הינה כן - חשוב ביותר להגיע ליעוץ גנטי אונקולוגי ולשקול טיפול מניעתי אצל דור ההמשך (הסטנדרט הוא מעקב חצי שנתי וכריתת שחלות לאחר סיום תוכנית פריון או לאחר גיל 35). בהצלחה בהמשך מכל הלב

ליMור

New member
לך אאחל בריאות ../images/Emo24.gif

מי יתן וימצאו עבורך תרופה שתקל עליך את הסמפטומים והתופעות הקשות ויחד עם זאת תאריך את ימי חייך,, ולך אומר אני כל כך אוהבת לקרוא אותך ואת הידע שלך את היכולת שלך לענות בצורה עניינית ומה שפחות "בוטה"...

למעלה