עצה לגבי וילונות

hillaraz

New member
עצה לגבי וילונות

הי דירתנו קטנה (ושכורה) ומרובת חלונות. מישהו יכול להמליץ על חנות (באזור תל אביב או השרון) או אתר עם מבחר גדול של וילונות - גם בדים וגם סוגים (אני חושבת על וילון גלילה לסלון ווילונות בד לחדר השינה ולחדר של התינוקת). גם אשמח לשמוע רעיונות וטיפים. תודה

שמופית

New member
וילונות באיזור השרון...

בדיוק עברתי את זה לפני שבוע
אז ככה: באזה"ת הישן של נתניה, יש חנות וילונות בשם פייביש (ברח' הקדר, לא זוכרת מספר). הם תופרים וילונות מקסימים בהזמנה, אבל אם את מוגבלת בתקציב (כמוני), יש להם וילונות מוכנים. קניתי לחדר של התינוקת וילון ורוד (כל וילון מורכב מ 2 כנפים) פשוט ב 100 ש"ח ובחנות תפירה מצאתי פרחים וסרטים מדהימים ואני אשדרג את הוילון. גם לחדר שלנו מצאתי וילון יפה ב 100 ש"ח. לסלון קניתי וילונות מבד נשפך (טיפה מקומט. לא יודעת לתאר) וארוך, בחנות בשם "חלומות" במתחם "אילנות" (איזור צומת קדימה). הוילונות מוכנים ועולים כ 100 ש"ח ל 2 יחידות. מההתלהבות על המחיר הזול, קניתי לכל חלון 2 גוונים
יש להם שם גם וילונות יותר יקרים ומבדים יותר מסוגננים (אבל אין גלילה). אגב, בהום סנטר בגעש יש מחלקת וילונות מאוד מאוד מרשימה, ויש שם וילונות גלילה, וילונות בד (ארוכים) ווילונות ונציאניים. לחדרי ילדים יש שם רק וילונות גלילה עם ציורים, עד כמה שזכור לי. את הפירזולים (קרניזים) קניתי בחנות בנתניה, ברחוב שער הגיא (החנות נמצאת באמצע הרחוב מצד ימין. לא זוכרת שם אבל היא היחידה שם...). יצא לי די זול לדעתי - 140 ש"ח כולל 2 קרניזים פשוטים לחדר של התינוקת ושלנו ו 2 קרניזים עם סיומות מעוצבות לסלון (אחד חתוך במידה גדולה יותר). אה, גם בסטוק קפה יש מלא וילונות, אבל אני התבאסתי מהבלאגן ומזה שמאוד קשה למצוא מה שרוצים ושיהיה מספיק לעוד חלון (וגם המחיר היה יותר יקר ממה שקניתי בסוף)

למעלה