עצה לגבי נגני אייפוד

עצה לגבי נגני אייפוד

שלום. אני צריכה לקבל מיכן עזרה. שבוע הבא יש לי יומולדת ואני רוצה לבקש מההורים נגן חשבתי, בגלל שזה יומולדת 18 לבקש אייפוד ולא אמ פי חשבתי כמובן על אייפוד קלאסי של אפל או אולי אייפוד ננו של אפל או אולי לא כדאי לבקש אייפוד כי אייפוד ואמ פי זה בעצם אותו דבר רק יותר משוכלל. בכלל, כל פיסת מיידע על אייפוד של אפל תעזור לי. תודה!! סיון (:)

or121210

New member
אייפוד הוא סדררת נגני MP3 של חברת apple

בדיוק כמו סדרת sansa של SanDisk, או סדרת iaudio של cowon. אין קשר לשיכלול, זו טעות נפוצה משום שמה שמוכר לרוב האנשים כנגן MP3 הוא נגן מדבקה, שזהו סוג של צ'יקמוק סיני עלוב. תמלאי את הטופס הבא ונוכל להתאים לך נגן
(לא חייבים את כולו) http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1292&aId=95712 וכמובן, מזל טוב!

תודה!

מחיר מקסימום: 1500 תמיכה בסוגי קבצים: (סוג או לא צריך) וידאו, תמונות, מסמכי טקסט, מסמכי אופיס אין צורך גודל מסך (באינץ'): (נא לבחור מתוך הרשימה או להגדיר טווח או לכתוב "לא משנה") 1.0, 1.8, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 5.0, אחר לא משנה לי נפח זיכרון (בג'יגה בייט): (נא לבחור מתוך הרשימה או להגדיר טווח) 1, 2, 4, 8, 16 ,30 ,32, 40, 60, 80, 160, אחר 80+ אפשרות הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון: כן או לא לא תוספות: רדיו FM, הקלטה, מחשבון, משחקים. משחקים תמיכה בעברית: מלאה (ממשק +שמות שירים), שמות השירים, הפוכה, ללא לא עקרוני מקור אנרגיה: סוללה פנימית נטענת, סוללה רגילה להחלפה מסוג AAA סוללה פנימית נטענת שליטה בנגן: כפתורים רגילים, כפתורי מגע, גלגלת מגע, מסך מגע עדיף כפתורים או גלגלת מגע פורמטי מוזיקה נתמכים חשובים: MP3, OGG, WMA, FLAC, WAV, APE, ACC MP3 חיבור לרשת (נדיר ויקר): Bluetooth, WI-FI, ללא לא עקרוני סידור בנגן: תגיות, תיקיות (אפשרי רק באיאודיו!) לא משנה תודה רבה לך!! האמת, שקיבלתי ליום הולדת 15 MP4 שבזמנו, היה "ואוו". אבל חשבתי בגלל שזה 18 משו יותר מיוחד מMP3 רגיל. שוב - תודה!!

אוי שכחתי

חשוב חשוב חשוב!! שהסוללה לא תיגמר תוך שלוש שעות. שתחזיק מעמד כמה שאפשר, עד גבול ההגיוינ כמובן :) ושהוא לא יהיה הכי עדין שבעולם, יש לי נטיה לשבור דברים מהר מאוד.

or121210

New member
בוא נראה,

גודל המסך לא משנה, כאשר הנפח ב-GB הוא מועט. בנפח כזה אני צריך לדעת איזה גודל מסך את רוצה.

אז נגדיל את גודל הGB למיירבי - 160.

יודע מה, שגודל המסך יהיה בין 3.5 - 5 יותר פשוט? :)

or121210

New member
תגובה

אפשר רק את cowon A3, ואם רוצים מסך קטן יותר, אז את ה-ipod classic. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705282 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715803 שניהם דיסק קשיח, כך שאחרי מספר נפילות יש סיכוי שהם ילכו, קצת מתנגש עם העדינות... אולי אפשר את ה-cowon o2 32GB עם כרטיס זיכרון SDHC של 32GB (צריך להזמין מחו"ל, בארץ יש רק 16GB) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717651

תודה רבה!

מבין הנגנים שציינת, איזה מבניהם הוא הכי קל לתפעול הכוונה שלי היא קל לתפעול מבחינת העברת קבצי מוזיקה מהמחשב לנגן וגם בתוך הנגן עצמו. לגבי האייפוד קלאסי, הבנתי שישנה תוכנה מיוחד שרק בעזרתה אפשר להעביר קבצים לנגן אייטונז או משו בסגנון. התעניינתי, חלק אמרו לי שהוא ממש קל לתפעול, ואחרים אמרו שקצת הסתבכו איתו. אם התוכנה היא באנגלית,וזה הדבר שעלול לסבך, זו לא הבעיה שלי. עם השלישי אתה קצת מסבך אותי, להזימין מחו"ל וכל זה.. תודה רבה!!

or121210

New member
רק האייפוד צריך תוכנה

אכן נקראת iTunes, לדעתי היא לא נוחה, והיא גם כובלת אותך לתוכנה, כך שאם את מתחברת למחשב בו אין אייטיונס, אין לך דרך להעביר קבצים. אומרים שהממשק של אפל מאוד נוח, אבל לא מצאתי בו משהו יותר נוח ממשקים של נגנים אחרים. כדאי ללכת לחנות להתנסות. מה גם, ה-A3 קורא כל פורמט וידיאו מוכר ללא צורך בהמרה

אוקיי.

תוכל להסביר בשתי מילים מה זה ממשק? ועוד שאלה - זכור לי שראיתי אייפוד ממש כמו הקלאסי רק מרובע, ולא מלבני. מה זה? ומה ההבדל? תודה!

or121210

New member
לא מכיר נגן כזה. הנה הסבר על ממשק משתמש מויקי

ממשק משתמש (באנגלית: User interface) הוא חלקה של מערכת החשוף למשתמש בה, כך שדרכו מתקיים הקשר בין המשתמש ובין המערכת. "מערכת", בהקשר זה היא תוכנה, מכונה, מכשיר או חפץ כלשהו, שנועדו לשימושו של אדם. עיצוב ממשק המשתמש הפך בשנים האחרונות למקצוע עצמאי, שבו עוסקים מומחים מתחומים שונים - פסיכולוגיה, הנדסת אנוש, מחשוב, עיצוב גרפי, ומושקעים בה מאמצים ומשאבים רבים, ומטרתה יצירת ממשק ידידותי למשתמש, כזה שהמשתמש יתפעל אותו בקלות וללא טעויות.

מצאתי תמונה של האייפוד המרובע

אם אני לא טועה, זה האייפוד שקוראים לו ננו. כוונתי הייתה שישנו אייפוד הרבה יותר צר, דק ומוארך.

Word Up

New member
אתה רוצה להגיד לי שהממשק של האייפוד

לא יותר נוח מהממשק של הD2 ?

Word Up

New member
לפי הדרישות שלך,אייפוד קלאסיק הוא הנגן

שהכי מתאים לך. הוא עומד גם בדרישות המחיר,1300 שקל ל120GB. תאמיני לי,ברגע שלומדים את האייטיונס[שזה לוקח בערך רבע שעה],את לא תוכלי להסתדר בלעדיה.

למעלה