עצה לגבי פרוייקט שבדרך
שלום, אני קורא נלהב של שני הפורומים של פיסול בעוגות ולאחרונה דיגדג לי באצבעות לנסות לפסל בבצק סוכר. הפרוייקט הראשון הוא לחבר שחוזר מחו"ל. אני מעוניין להכין לו עוגה והייתי רוצה להיעזר ביושבי הפורום לגבי הביצוע. הרעיון הוא עוגה בצורת גבעה שאמורה להיראות כמו אי בודד בים, עשוי מחול (חשבתי על ציפוי בפירורי ביסקוויט כמו שראיתי בעוגה של בוב הבנאי לפני כשבוע...אני פשוט לא יודע איך לגרום לפירורים להידבק כמו שצריך לעוגה שלי שיהיה "קרחות" בעוגה) ובראשו פו הדוב בבגד ים, על מגבת, מתחת למטרייה (או מטריית קוקטיילים קנוייה או עשוייה ידנית.. עוד בהתדיינות) ובמידה והשטח יהיה ריק מדי אני אכניס עוד דמויות (כוכבי ים, חשבתי גם על driftwood שיהיה בעצם שברי מקופלת). ולשאלות: 1) איזה עוגה מתאימה לרעיון? אני מתלבט בין עוגת דבש ולבין עוגת שוקולד עשירה. הדילמה היא העובדה שיש לי רק טוסטר אובן פשוט לאפות אותה והפחד הכי גדול שלי הוא שהעוגה תשקע. 2) איפה ניתן להשיג תבנית בצורת חצי עיגול כדי להכין את הגבעה הקטנה? או שכדאי להשתמש בתבנית קפיצית ליצור עוגת צילינדר ו"לגלח" מהצדדים עד שמקבלים גבעה. 3)אני לא חושב שאני אצטרך מעבר לקילו בצק סוכר לעוגה, ואני לא יודע באיזה חבילות מוכרים את בצק הסוכר. שמעתי וקראתי שאלה חבילות של 4 קילו... יש אולי חבילות קטנות יותר? ו...זהו
סליחה על הפוסט הארוך אבל אני אשמח לקבל עזרה מכל מי שמוכן להושיט יד
יום טוב ואפייה נעימה
שלום, אני קורא נלהב של שני הפורומים של פיסול בעוגות ולאחרונה דיגדג לי באצבעות לנסות לפסל בבצק סוכר. הפרוייקט הראשון הוא לחבר שחוזר מחו"ל. אני מעוניין להכין לו עוגה והייתי רוצה להיעזר ביושבי הפורום לגבי הביצוע. הרעיון הוא עוגה בצורת גבעה שאמורה להיראות כמו אי בודד בים, עשוי מחול (חשבתי על ציפוי בפירורי ביסקוויט כמו שראיתי בעוגה של בוב הבנאי לפני כשבוע...אני פשוט לא יודע איך לגרום לפירורים להידבק כמו שצריך לעוגה שלי שיהיה "קרחות" בעוגה) ובראשו פו הדוב בבגד ים, על מגבת, מתחת למטרייה (או מטריית קוקטיילים קנוייה או עשוייה ידנית.. עוד בהתדיינות) ובמידה והשטח יהיה ריק מדי אני אכניס עוד דמויות (כוכבי ים, חשבתי גם על driftwood שיהיה בעצם שברי מקופלת). ולשאלות: 1) איזה עוגה מתאימה לרעיון? אני מתלבט בין עוגת דבש ולבין עוגת שוקולד עשירה. הדילמה היא העובדה שיש לי רק טוסטר אובן פשוט לאפות אותה והפחד הכי גדול שלי הוא שהעוגה תשקע. 2) איפה ניתן להשיג תבנית בצורת חצי עיגול כדי להכין את הגבעה הקטנה? או שכדאי להשתמש בתבנית קפיצית ליצור עוגת צילינדר ו"לגלח" מהצדדים עד שמקבלים גבעה. 3)אני לא חושב שאני אצטרך מעבר לקילו בצק סוכר לעוגה, ואני לא יודע באיזה חבילות מוכרים את בצק הסוכר. שמעתי וקראתי שאלה חבילות של 4 קילו... יש אולי חבילות קטנות יותר? ו...זהו