עצה לגבי קבלה

• פותח הנושא ciele
  • פורסם בתאריך

ciele

New member
עצה לגבי קבלה

שלום, אני מנסה כבר הרבה זמן להתקבל ללימודי רפואה. מכיוון שזה בנפשי אני ממשיכה ומחפשת דרכים חדשות... כרגע אני עומדת על בגרות 10.75 ופסיכומטרי 718. אני משפרת את הפסיכומטרי בפעם השישית בע"ה באוקטובר. בעברית הכירו בי כראויה לקידום. מישהו יודע את הסף דרך מסלול זה? אשמח בכלל לכל עצה בעניין. תודה!

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

בעברית קצת קשה לדעת את סף הקבלה הרגיל, ככה שאת הסף של ראויים לקידום אני בספק אם מישהו כאן יודע. את יכולה לנסות לשאול את דפנה: 02-6758018/7406. בכל מקרה, אני חושבת שכדאי לך לנסות לשפר גם עוד כמה בגרויות בנוסף לפסיכומטרי. אם תרצי, את יכולה לכתוב את פירוט ציוני הבגרות שלך וננסה לייעץ לך מה לשפר.

Corpus Magnus

New member
אני מוריד את הכובע.

פסיכומטרי פעם שישית ? יש לך עצבים מברזל הא ?

leviatam

New member
כל הכבוד

תנסי בבאר שבע ותעשי עוד בגרויות כי אני מאמין שמיצית את הפסיכומטרי. אבל לא לוותר.

FrezieGrant

New member
הבגרויות שלי בדיוק כמו שלך,ואשתקד

לא הספיק לי פסיכו' של 734 לעברית- בראויים לקידום גם כן. מצד שני, השנה הם הורידו את הרף טיפה ונותנים יותר משקל לראיונות, אז אולי יש סיכוי, אבל אני עדיין בספק. בהתחשב בעובדה שזה הפסיכו השישי שלך, אולי תנסי לשפר בגרויות, יכול להיות שיהיה לך יותר קל מאשר עוד פסיכו. תעשי איזה 5 יח"ל תנ"ך או הסטוריה או משהו בסגנון. סליחה שלא יכולתי לעודד יותר, והמון בהצלחה!

ciele

New member
תודה על העצות! וללטינית בנשמה..

שלום לכל העונים, הרבה הרבה תודה ! הבגרויות שלי לא מזהירות...: אנגלית 5- 93 מתמטיקה 5- 84 ספרות 2- 80 תנך 5- 87 גאוגרפיה 5- 95 אזרחות 1- 80 אני ניגשת שוב באוקטובר ובע"ה יהיה טוב! אני מתחילה אפילו להנות... תודה על העזרה. ללטינית בנשמה- אינני מכירה אותך אבל כבר הספקתי לראות שאני כ"כ נרתמת לעזרת כולם שזה נפלא! קראתי את אשר כתבת ואני חושבת שחשוב להאמין בהגשמה עצמית. רק את יכולה לדעת מהו מקומך ומהו ייעודך. מעט ריכוז ושקט וזה בא. אם זה מה שאת מרגישה את תצליחי להתמודד ואף תצליחי- האמת והטוב תמיד מנצחים לבסוף! נכון שיש הרבה ניסיונות בדרך אבל הם רק באים להעמיק את ההבנה הפנימית ואת ההחלטה. הרבה בהצלחה!

למעלה