עצה לגברים שבניכם (גם הנשים מוזמנות

עצה לגברים שבניכם (גם הנשים מוזמנות

דברתי עם ידיד שלי שהכיר בחורה דרך אתר אינטרנט. לדבריו השיחה זרמה והוא כבר היה "מת" להכיר אותה ולכן הם קבעו יום למחרת ע"י בית קפה באזור הטיילת בת"א. הבחור הגיע למקום בשעה שנקבעה טילפן לבחורה והבחין כי היא באה מולו, לחץ את ידה ואמר נעים מאוד. ואז... לפתע צצה אמא של הבחורה שלא התביישה להציג את עצמה וגם לשאול את הבחור באיזה בית קפה יושבים. אגב זו כבר פעם שניה שאני שומעת את אותו סיפור משני בחורים שונים ולא מדובר באותה בחורה. אז עצתי לכם הבחורים שאתם מדברים עם בחורה שנראית לכם לפני שאתם קובעים להפגש שאלו כמה שאלות על האמא.

D e c e m b e r

New member
חחחחחחחח ענק ../images/Emo6.gif

אולי היא היתה קטינה...

האמת שזה קרה לי פעם....

אבל היא הביאה את אחותה הגדולה...ביררתי אם מצפה לי שלישייה,מכשהבנתי שלא אמרתי לה יום טוב אושר עושר וכל טוב.

garcia

New member
איך הבחורה הזאת לא קברה את עצמה

מבושה? יכול להיות שהיא היתה מהעידה הכורדית או משהו כזה.

לדעתי יכול להיות שהיא ואמא שלה

פשוט הלכו לטיול לפני הדייט והתכוונו להיפרד קרוב לשעה שיש לבת דייט. ואז, במקריות יצא שהוא הקדים או שהיא איחרה... ויצא שבלית ברירה אמא שלה במקום להחבא החליטה להראות את עצמה. זה מה שנראה לי, קשה לי להאמין שאמא תבוא עם הבת לדייט- נשמע קצת מוזר וחריג. סורי, לא הצחיק אותי.

../images/Emo13.gifמה שיפה אצלך......

שתמיד אתה מצליח למצוא הסברים.... תקרא שוב את ההודעה הראשונה ותקרא שוב את מה שכתבת... נשמע לך הגיוני הפרשנות שלך? לי לא....
יופי.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo6.gif

הביאה את אמא שלה לדייט? רק המחשבה על להביא את אמא שלי לדייט היתה מבריחה אותי! חחחחחחחחחחחחחח גדול

אין ספק שהסיפור כתוב

בצורה מצחיקה... אז כן זה הזוי ומצחיק... אבל אם להתייחס עניינית, אז בעצם אי אפשר להתייחס עניינית, כי חברים פה המון פיסות אינפורמציה בפאזל..

למעלה