עצה לגהי ליימודי ריפוי בעיסוק

mayanbo1

New member
עצה לגהי ליימודי ריפוי בעיסוק

שלום, שמי מעין ואני סטודנטית בשנה א במדעי החיים _(ביולוגיה). התחום מאוד מעניין אותי, אך שמתי לב שיש לי ממש נטייה לטיפול באנשים וגם שאני רוצה ללמוד משהו מעט יותר פרקטי מביולוגיה. חשבתי על תחום הריפוי בעיסוק כבר הרבה זמן, אבל רק עכשיו הצלחתי לגבש החלטה להתחיל ולפעול בכיוון. אני מנסה להבין קצת יותר לעומק מה המקצוע אומר... אני מסתובבת לי באינטרנט אך לא ממש מצליחה להבין מזה את הקשר בין הדברים וקצת הלכתי לאיבוד. מהו בעצם המקצוע? מה לומדים בתואר הזה? האם זהו תואר מדעי לכל דבר איתו גם אוכל במידה וארצה להמשיך לתארים מתקדמים במדעים? מהן האופציות העומדות בפני מרפה בעיסוק? זה הרי לא רופא, אבל גם לא מטפל אלטרנטיבי, ולא ממש פסיכולוג אז מה זה ? האם הידע שלומדים בתואר הוא ברובו מדעי או יותר פסיכולוגי חינוכי?היכן כדאי ללמוד זאת ומה ההבדל בלימודים בין האוניברסיטאות? אני ממש אשמח גם לנהל שיחה עם מישהו שעוסק בתחום..... אודה אם יש מישהו שיכול לענות לי על שאלותיי ואולי לאיזושהי הפנייה לכתובת בה אוכל לקבל מעט מידע לא פורמלי על התחום... המון תודה על כל התייחסות מעין 052-4581890 [email protected]

משמאל

יש קישור לעמותה הישראלית לריפוי בעיסוק, אני ממליצה לך לשוטט שם קצת ולקרוא. אם יהיו לך שאלות ספציפיות יהיה יותר קל לענות לך. [ולא מומלץ לפרסם שם טלפון ואימייל ברשת - אם את רוצה אמחק את ההודעה ותכתבי אותה שנית]

אשמח לעזור (ביולוגית לשעבר )...

אני סטודנטית לריפוי בעיסוק שנה ב' באוניברסיטת ת"א ובנוסף בוגרת תואר ראשון בביולוגיה (גם של ת"א). לפני שהתחלתי את לימודי בריפוי בעיסוק עמדו בפני אותם לבטים ושאלות שאת מעלה. היום אני חושבת שאני מבינה יותר טוב את מהות מקצוע הריפוי בעיסוק. אשמח לעזור לך, אם תרצי אפשר לקבוע להפגש באחת ההפסקות באוניברסיטה ולדבר. צרי איתי קשר במייל [email protected] בהצלחה, אילנה

למעלה