עצה לחדר אמבטיה

vigi 358

New member
עצה לחדר אמבטיה

אולי למישהו יש רעיון לעיצוב חדר אמבטיה ישן וקטן שלא עבר שיפוץ? מדובר בדירה שכורה. ולכן חשבתי על משהו עדין אבל שלא יראה כמו בית חולים וזאת הבעיה שאם מנקים אז זה לבן מידי ומשעמם.

Silvi k

New member
אפשר למשל לקנות וילון לאמבטיה יפה

אפשר לקנות מתקן למברשות שיניפ או לסבון צבעוני ונחמד. אם ממש רוצים "להשקיע" אפשר לקנות מדבקות לקרמיקה ולהדביק במס' מקומות למען הצבעוניות. (או להכין כאלה לבד, ואיך עושים את זה תצטרך לברר בפורום אומנות שימושית בתפוז.) אפשר לקנות שטיח יפה לאמבטיה. אני חושבת שכל הדברים האלה יוסיפו צבעף ולא יעלו הרבה.

melodynoa

New member
אולי תצלמי ותשלחי לנו?

קודם על העצה הקודמת נשמעה לי מצויינת. אל"ף, אם הרצפה מגעילה, את יכולה לקנות pvc בדוגמאת עץ ולהניח שם בלי להדביק, אני עשיתי את זה במטבח. את יכולה לקנות מכסה חדש, יש יקרים צבעוניים מטריפים (שקופים עם פרחים אמיתיים בפנים) ויש זולים ב-29 ש"ח, אני אישית ממליצה ללכת על לא הכי זול, הם סתם זזים שם וזה. כמובן לשים מתלים למגבות, זה לא ממש ממש זול, אבל אפשרי. בטח 120 ש"ח למתלה, מתלים קטנים למגבות ידיים ומגבות תואמות. אני מעדיפה הכל לבן באמבטיה. הצבע זה כבר פחות קריטי במקרה שלך. אבל יש היום מגבות משגעות! אולי בירוק-ליים? בכל אופן, לא הייתי ממליצה על ורוד בהיר או כהה, צהוב בהיר או כהה, ומכחול בחדרי אמבטיה כבר כל כך נמאס. אולי כתום, ירוק-ליים, לבן, בורדו, סגול... יש היום בחנויות עשה זאת בעצמך סטים חמודים לאללה לאמבטיה בצבעי פסטל מטריפים. אני אצרף תמונות, אבל לא עכשיו, כי הבטריות למצלמה נטענות. יש באיקאה וילנות אמבטיה לבנים, עם באמצע בועות בצורת דולפינים או עיגולים ובפנים נוזל תכלת - זה לא זול מי יודע מה, אבל זה מתוקי לאללה.

vigi 358

New member
מאיפה המושבים ?

מורדינון כיורדינון זה הקישור אבל המושבים ממש יפים

vigi 358

New member
לנועה, וsilvi תודה רבה ../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif

לנועה, את מעלה המון רעונות נהדרים לפורום תודה ! אין לי אפשרות לצלם את חדר האמבטיה.

melodynoa

New member
אביזרים לאמבטיה, מאייס נדמה לי

המתקן למברשות שיניים בא עם גומי כזה שנדבק עם ואקום, אבל האריחים שלנו לא ישרים לחלוטין, הם מסותתים, אז לא נותר לנו אלא להדביק את זה על המראה. אם יש לך אריחים כאלה, אז אלת תקני כזה. יש עוד חלקים לסט, סבוניות וכו'. אגב, הצבע של הכלי למברשות שיניים והפח זהה, אבל אחד צילמתי עם פלאש ואת השני בלי.

melodynoa

New member
האמבטיה שלנו לאחר שיפוץ

טוב, גם מאז השיפוץ עברו כמה שנים והרצפה השחירה

אפשר...

לצבוע את הקירות בצבע לחדרי אמבטיה (נגד עובש) - יש אפשרות לבחור בצבע עם גוון פסטלי ואז החדר פחות בוהק בלבן. אני בחרתי צבע אפרסק פסטל, קניתי וילון אמבטיה שקוף עם עיגולים באדום וכתום והוספתי מדבקות מעוצדות על חלק מהאריחים. אפשר להשלים את הצבעוניות במתלה מגבות ו/או מתקן לסבון ו/או מתקן למברשות שיניים וכו' בצבע תואם. אפשר גם לקנות בקבוקים יפים צבעוניים לשמפו ולמרכך (אם יל כוח למלא בכל פעם מהבקבוק הקנוי). ועוד - אפשר גם סתם לשים אדנית של פרחים אוהבי לחות מעל לניאגרה של השירותים.

etilly

New member
הכל כבר נאמר...

פשוט לוסיף פריטים צבעוניים וכמה שיותר. בחדר אמבטיה שלי השתמשתי בקצת הומור: וילון צבעוני, ברווזי גומי, שטיח דמוי דשא, אוסף תמונות משנות ה-40 על הקירותוהוא נראה כמו מגרש משחקים די משעשע.

Benten

New member
שיפוץ אמבטיה

אפשר כמה דברים שמוסיפים המון אני הוספתי וילון שהחצי העליון שקוף והחצי התחתון עם דולפינים כחולים-כבר מוסיף המון צבע ווים מיוחדים לוילון בצורת דולפינים לויתנים וכלבי ים גם בצבע כחול. הדבר הראשון שרואים...נורא מדליק עוד דבר שאפשר לעשות זה להכניס מראה ולעשות לה מסגרת מקורית מדליקה (להדביק צדפים, אבנים, זכוכיות ומה שבא ליד) אפשר להוסיף קרמיקות עם הדפסים במקומות רנדומליים או שבלונות של פרחים, דגים וכו' ויש כל מיני אסלות מיוחדות שקופות עם דגים אבל הן די יקרות-מעל 100 ש"ח אני חושבת בהצלחה!

למעלה