עצה לחיים

yopidu

New member
עצה לחיים

כשאתם רוצים מישהו, לכו על זה ,אל תחשבו על כלום פשוט גשו לאותו בן אדם ותגידו לו מה אתם מרגישים, אל תערבו את האגו בעניין, האגו לא שווה את כאב הלב , את הרצון והכמיהה להיות עם מישהו שאוהבים. כל מה שצריך זה רק לדבר ולשפוך את הלב. תאמינו לי שאני יודעת חוויתי את זה על בשרי,לא הסכמתי לדבר ועכשיו אני מחכה שהוא יתקשר. אז קחו עצה ממישהי שכן הולכת לפי האגו:" זה פשוט לא שווה את זה!" תחיו את הרגע ואל תחשבו מה יגידו אחרים, אחרים לא חיים את החיים שלכם. הזמן קצר מדי והחרטות רבות מדי. בנתיים אין מה לעשות חוץ מלהתמודד ולא לחכות לשיחה המיוחלת { שכנראה כבר לא תגיע}. חישבו על הדברים טוב טוב , מקווה שהצלחתי להשפיע על מישהו/י אחד/ת ,זה באמת יעשה לי את היום. ולך יפה שלי, אין בי כעס כלפייך { הדברים אפילו לא קרו באשמתך},מקווה שתמצא את האושר שמגיע לך. מאחלת לעצמי שיום אחד אוכל לשכוח אותך. תודה על תקופה של כיף ושמחה {אפילו שהתקופה היתה קצרה , לטעמי אפילו כל החיים איתך , זה לא יספיק לי} חשבתי, חושבת ותמיד אחשוב עלייך.

ה מוזה

New member
../images/Emo91.gif ועיצה חשובה להפנים ..

ללכת בעקבות הלב .. אתמול לא ישוב ומחר עוד לא החל לתת לעצמנו את מתנת הרגע הזה לשים בצד את האגו ,לחשוב מהלב לדבר מהלב , להקשיב עם הלב כך לא נצטרך לומר מצטער או מתחרט .. למצות את כל רגע עד תום - זה כל הפטנט תודה לך יופידו על העיצה ובאשר לך , כולנו טועים וחוטאים באגו או במובן מאליו ..או פשוט עושים החלטה שגויה ..העיקר הוא ללמוד להבא לא לתת לסביבה להשפיע על רצונך .. מאחלת לך שתלכי בדרך הלב והוא יביא אותך למקום חם ואוהב . ----------------------
------------------ תרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך אלמוני אנו משכנעים את עצמנו שחיינו יהיו טובים יותר אחרי שנתחתן. אחרי שיהיו לנו ילדים. אנו מתוסכלים כי הילדים אינם מספיק גדולים, ושנהיה מאושרים יותר כשהם יגדלו. אחר כך אנחנו מתוסכלים כי הם מתבגרים וקשה איתם. אנו בטוחים שנהיה מאושרים יותר לאחר שהם יעברו את השלב הזה. אנחנו אומרים לעצמנו שחיינו יהיו טובים יותר ויהיו מושלמים כשבן/בת הזוג שלנו יצליחו יותר, כשתהיה לנו מכונית טובה יותר או בית גדול יותר, כשנוכל לנסוע לנופש, כשנהיה בפנסיה. האמת היא שאין זמן טוב יותר להיות מאושרים מ"עכשיו", אם לא עכשיו אז מתי? החיים תמיד מלאים באתגרים ומכשולים. עדיף לקבל זאת ולהחליט להיות מאושרים בכל מקרה. מישהו אמר פעם: "משך הרבה זמן היה נדמה לי ש"החיים האמיתיים" היו אמורים להתחיל עוד מעט, אך תמיד היה מכשול אחד. בעיה שעלי להתמודד איתה, פקס לא פתור, חוב שצריך לשלם, אז החיים היו אמורים להתחיל. עד שהבנתי שהמכשולים האלה הם הם החיים שלי". הפרספקטיבה הזאת עזרה לי להבין שאין דרך לאושר, האושר הוא הדרך לכך, יהיה טוב אם תשמור כל רגע טוב שיש לך לבד או עם מישהו מספיק מיוחד ששווה לבלות את זמנך איתו כי תזכור, הזמן לא מחכה לאף אחד. לכן, תפסיק לחכות עד סוף הלימודים, עד שתרד במשקל, עד שתתחתן, עד שהילדים שלך יעזבו את הבית. עד שתתגרש, עד יום שישי בערב או עד יום ראשון בבוקר, עד הקיץ, עד הסתיו, עד החורף או האביב או עד שתמות כדי להחליט שאין זמן יותר טוב להיות מאושר. האושר הוא דרך - לא גורל. תעבוד כאילו אתה לא זקוק לכסף, תאהב כאילו אף פעם לא פגעו בך, ותרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך.

d u c k y

New member
אז מה בצם אתן אומרות?

לשלוח לו את המכתב ולהוכיח לו שאחרי שנה הוא עדיין במחשבותיי (אם כי לא באותה עוצמה)? או לתת לזמן לעבור ולאט לאט לשכוח?

ה מוזה

New member
עצה פשוטה ../images/Emo184.gif

לקחת פסק זמן במקום שקט שאין נפש חיה רק הלב פועם לתת למחשבות לזרום ולזרום לחוש את תחושת הבטן הכי עמוקה וכשנוגעים באותה תחושה זו התשובה .. לפעול לפי תחושות . תמיד התחושה הראשונית הבסיסית היא הנכונה עבורנו ברגע שמתחילים להעביר אותה דרך מסננים של הגיון ושכל של מותר ואסור של מקובל או לא ואלף שיקולים אחרים הדרך הולכת לאיבוד... שיהיה בהצלחה

למעלה