עצה לחיים

עצה לחיים

אל תסמכו על אף אחד בחיים המסריחים האלה, בעולם הזה אתה לא יכול לדעת מ חבר שלך ומי סתם חיכה לרגע הנכון כדי לתקוע לך סכין בגב... או סתם כדי לראות אותך נפגע וצחקק בצד... ויש יותר אנשים כאלחה משנדמה לכם.... ואתם לא תאמינו כמה תיפגעו מזה. מההרגשה הזאת שאתם לא חשבוים לאף אחד... שלאף אחד לא אכפת מכם.... שאם תצעדו בלילה באיזו שדירה לבד.... בוכים... אף אחד לא יבוא אליכם... שאתם פשוט תרצו למות!!!! כי אין לכם חברים ולמרות שיש כלה שאומרים שהם לא צריכים חברים הם צריכים כי אף אחד לא רוצה להיות לבד בעולם הזה. כל אחד רוצה לפחות מישהו אחד שיבכה על הקבר שלו כשהוא ימות, או יתאבד במקרה הזה.

MARMELAD

New member
עצה נהדרת

לא לסמוך על אף אחד. לשנוא את העולם. להתאבד. תגידי לי - מה קרה? על מה השליליות? לידיעתך - ומנסיוני האישי - דווקא על הקברים של אלה שמתאבדים בוכים הרבה יותר אנשים. המשפחה שלהם, לדוגמא. כל האנשים שמקיפים אותם ואוהבים אותם. יאללה - שפכי הכל. מה קרה? מי הציק לך? שאני ארביץ לו?

**Blue-Lagoon**

New member
well people suck

בואו כולנו נתאבד וזהו. כנראה שעוד לא מצאת מישהו שאת באמת יכולה לסמוך עליו,אבל תפלאי. הם קימים. תאמיני לי יש יותר אנשים שאכפת להם ממך ממה שאת חושבת. and now u´ll have to excuse me, but I can´t write with the virtual keyboard, it can drive u mad. so anyway, don´t take people too seriously, some 1 hurt u? just ignore them and find new friends. they don´t worth crying smile to the world and the world will smile back to u

SBK

New member
עצה רעה

אולי יש לנו דרישות גבוהות יותר ממה שהחיים יכולים לספק ומכאן האכזבות. אך האם קיבלנו, ברגע שנולדנו, הבטחה חתומה לחיים בגן של שושנים? ואם כן האים אנחנו ממלאים את חלקנו ב"חוזה"? שיקספיר כתב הרבה טרגדיות. בחלקן אין המתמודד(ת) מוכן(ה) להמשיך בחיים שאינם "מתאימים" לתמונת עולמו(ה). בחלקן מגיע המתמודד להבנת טעות התפיסה שלו ומתרצה. ושיקספיר כתב גם גם קומדיות ..... החיים אינם מסריחים, לפחות לא כל הזמן. לא לבטוח בכולם הוא המרשם הבטוח לאומללות.

MARMELAD

New member
שייקספירית...

בכל מקרה אני חושב שהכל תלוי בגישה שלך לחיים. אנשים שמצפים שייקרו להם דברים טובים - ואנשים שמצפים שייקרו להם דברים רעים - בד"כ צודקים. זה עניין של חשיבה מתוכננת.. הסתכלות על החיים. ועוד משהו.. תני לנו סימן שאת קוראת את זה!

לא הלכתי לשומקום....

אני פשוט לא ידעתי מה להגיד... האמת שאף אחד לא יודע את זה, אבל פעם אחת הגעתי לנקודה שהחזקתי סכין... ואז צלצתי לחברה שלי... נפרדתי ממנה והיא נבהלה והתחילה לשכנע אותי שלא כדאי לי. הקשבתי לה. אבל אני עדיין כל הזמן על זה. אני לא יכולה יותר עם זה. אני מרגישה כל כך לבד. כל יום בשבוע מישהו שאני אוהבת הפנה לי את הגב. וסימן לי שהוא לא מתכוון להסתובב חזרה... זה כל כך מדכא אותי... אני פשוט לא יודעת מה קורה עם החיים שלי... ואולי אני עוד צעירה בשביל בכלל להבין משהו, אבל ככה אני מרגישה. ואת זה אני יודעת. ואולי אנשים יחשבו "מה יש לה להרגיש ככה? יש להורים שלה כסף, ובית ואוכל ובגדים יפים..." אבל מה שאני מרגישה שום דבר לא יכול לשנות אף כסף ואף בית לא יכול לשנות. אני לא מצפה שכל העולם יבוא אלי וינגיד לי כמה שהוא אוהב אותי. אני לא צריכה את זה. אני צריכה מישהו אחד. שינחם אותי שכאני מדוכאת, כשנמאס לי מהחיים ישכנע אותי שכדאי לי לחיות, שישמח איתי כשאני שמחה... שיהיה שם בשבילי בלי שום עניינים... ואולי זה נשמע כמו קלישאה מפגרת, וזה כן, אבל זה גם מה שאני מרגישה. וברגע זה המוטו שלי נכנס... יותר טוב כלום מכמעט.

fayd

New member
אוייייי מיסכנה להבאי לך טישו ???

תישמעי שייקספירית חמודה שלי בית וכסף זה לא מה שעושה את החיים טובים הינה דוגמה כשה טום האקס שלי ניפרד מימני זה היה הדבר הכי גרוע שעברתי בחיים וגם לי יש כסף ובית יפה ודיוידי וכל מה שאת יכולה רק לחלום עליו ועדיין זה לא ממש עזר לי וגם אני ליפעמים עצוב כמו כל אחד אחר אז העצעה שלי זאת קחי את עצמך בידים לכי לקניון הקרוב תיקני לעצמך חולצה מיכנס אומשהוא אחר שאת אוהבת ובערב לכי לאן שהוא אבל לא לסרט או משהוא שתיהי שם לבד לכי לירקוד או משהוא אבל הכי חשוב אל תיהי לבד בבית זה הכי גרוע. בתיקווה שמחר היהיה טוב יותר פייד

i love u

New member
שייקספירית יקרתי קחי ../images/Emo24.gif ותרגעי

תראה לכל אחד מאיתנו יש עליות וירידות בחיים... אבל אנחנו צריכים להתמודד במהלך החיים כל אחד מאיתנו מסגל לעצמו דרך התמודדות שונה... למשל כשאני בבאסה אני מעדיפה לישון בתקווה שאני אקום עם קצת יותר מצב רוח... יש כאלה שמוזיקה עושה להם טוב, חלק מעדיפים לכתוב, חלק מעדיפים ללכת לטייל לבד... כל אחד והדרך שלו... כשאת בבאסה את מכניסה את עצמך לסרטים וזה לא טוב חמודה תתמודדי עם הכל אל תתני לשום דבר לנצח אותך... החיים יפים ולא כדאי לוותר עליהם קיבלת אותם במתנה אז תשמרי עליהם כמה שאת יכולה (ואת יכולה)... בקשר לקטע של הכסף, במשפחה והבגדים מתוקה זה פרט חשוב בחיים אבל זה לא הכל... לכל אחד יש את הדבר הכי חשוב בחיים יש כאלה שחושבים שכסף זה הכל, אחרים חושבים שבגדים, כסף, חברים או משפחה... את זה כל אחד בוחר לעצמו... בעיניי כסף זה אחלה של דבר ומשפחה זה חשוב מאוד אבל זה לא הכל בחיים... הבריאות והאושר הם דבר חשוב לא פחות... אמרת שאת לא צריכה כסף ובית אז אני רוצה להגיד לך שאת צריכה אבל לא רק... כולנו צריכים בית, כסף ומשפחה אבל אנחנו צריכים גם אושר, בריאות, חיוכים, חברים וכו´... אמרת שאת צריכה מישהו אחד שינחם אותך כשאת מדוכאת שישכנע אותך שכדאי לך לחיות וכוליי וכוליי אז ככה קודם כל אני מוכנה להיות המישהו הזה אם את רוצה אז רק תגידי ורק שתדעי לך שאומנם אנחנו לא מכירות אבל עשה לי רע לקרוא שרע לך... איפה כל החברים שלך? לאן הם נעלמו? למה את חושבת שאין לך סיבה לחיות? מה זה השטויות האלה תחייכי ומיד... החיוך זה הדבר הכי יפה בעולם... והוא גם לא עולה כסף... חמודה אני תמיד פה בשבילך תשמרי על עצמך ועל היפה והמיוחד שבך תחייכי תמיד אבל תמיד ואל תשכחי לעולם שאני וכל האנשים המדהימים שכאן תמיד פה בשבילך... המון אושר וחיוכים, יפעת...

MARMELAD

New member
זה הכל שיקול קר של סדר עדיפויות

שייקספירית יא חביבתי.. גם כשאני הייתי בן 14 כל רומן קטן נראה לי כמו סיפור אהבה טרגי - א לה טיטאניק אבל השנים לימדו אותי שבמבט לאחור זה נראה אחרת לגמרי ועכשיו לשיקול הקר: תשאלי את עצמך - מי יותר חשוב. הבחור שהפנה לך את הגב - או את, המשפחה שלך, והחברים שלך. לדעתי - את הרבה יותר חשובה. אז להזיק לעצמך בגלל מישהו אחר? NOT. ממש לא לעניין. גיא

icy rain drop

New member
האמת שאף פעם לא ראיתי את זה ככה אבל

כשאני עברתי משהו דומה לא חשבתי על להתאבד בשבילו, אלא על לגאול את עצמי. ..
icy.

למעלה