עצה לתומכי קדימה

Original DNA

New member
עצה לתומכי קדימה

במצב הפוליטי הנוכחי, אם קדימה רוצה להישאר רלוונטית ולשרוד את התחזקותו של הליכוד, היא חייבת לבדל עצמה מהליכוד. איך מבדלים אותה מהליכוד, אתם שואלים? פשוט מיישמים את הסיסמה האולמרטית: "כלכלה עם חמלה", ז"א- קדימה צריכה להפוך למפלגה סוציאל-דמוקרטית, וכך להוות אלטרנטיבה שפויה לליכוד ולעבודה הקפיטליסטיות. לדעתי, הדמות המתאימה למהפכה כזאת היא חיים רמון, שמאלן ותיק ואיש עשייה. רמון צריך להתמודד בפריימריז, ובמידה וינצח הוא יצטרך להפוך את קדימה לאלטרנטיבה שפויה לשלטון ההון. אזהרה: תוכנית פוליטית זו תדרוש ח"כים רבים מעמדות הכוח שלהם. נ.ב- אם המהלך הזה לא יצליח, צריכים הסוציאל-דמוקרטים בקדימה להצטרף לסוציאל-דמוקרטים בעבודה ולהקים מפלגת שפיות חדשה בים הטירוף הקפיטליסטי. אם תוקם מפלגה כזאת או שקדימה תעבור מהפך סוציאל-דמוקרטי, אני מתכוון לתמוך בה. תחזירו לי תשובה אם אתם מעוניינים

snier1991

New member
אתה יודע שהעבודה בהגדרתה היא סוציאליסטית?

הבידול הואהפוך קדימה הייתה אמורה להיות מפלגה קפיטלסטית עם נגיעות שמאלניות בתחום המדיני ולא כלכלי כלומר שילוב מנצח אבל בפועל הם עשו את כל הבחירות הלא נכונות (לקחו כלכלנים לנהל ביטחון אנסים לנהל את מערכת המשפט גנבים את האוצר ויולי תמיר את החינוך שהיא מעולם לא עשתה כלום פרט לקשקש במוח ואת מי שאמור להיות שר החוץ שמו בתור נשיא ולתפקיד שר החוץ שמו מישהי שככל הנראה אילמת) אנשים מבינים שהליכוד הוא היחיד שממנו תבוא הישועה הוא זה שביצע את ההתנתקות הוא זה שביצע את השלום עם מצריים הוא זה שהחזיר את כלכלת ישראל למיטבה בשנים האחרונות אני לא רואה בנתניהו מנהיג אני רואה בו שר אוצר/חוץ נהדר אבל במצב הנוכחי הוא הרע במיעוטו למען האמת ראיתי בקדימה כששרון פרש אליה איזה שהיא מפלגה מעניינת כזאת ששרון יוכל לסנן רק את האנשים הטובים ביותר לפוליטיקה אבל אז הוא פרש ונוצר כאוס ולצערי בקדימה לא היה מישהו שיוביל לא אולמרט ובטח שלא ניקה שתיקה ורק תזכיר לי שוב למה סוציאליזם נכון? אנשים אוהבים לנופף בזה כאילו זה איזה יצוג של צדק אבל בפועל רעיון הסוציאליזם הוא ביטול התחרותיות שהביאה לאדם את כל הישגיו בני האדם לא ישאפו לכלום פרט ללעשות עבודה פשוטה שתניב משכורת נוחה וכמובן לבטלה שהרי המדינה תממן מסיבות מיסתוריות אני באופן אישי הייתי מעדיף לממן במיסים חינוך ביטחון ואפילו תרבות אבל לא לממן נשים ששחכו איך שמים קונדום

Original DNA

New member
אתה חושב כך כי בעלי ההון עשו לך שטיפת מוח

כמו לכל העם המטומטם הזה. היום רק אנשים עם חשיבה ביקורתית ומודעות פוליטית גבוהה יכולים להתקומם נגד האוטוקרטיה של הניאו-ליברלים.

למעלה