עצה מאוד מיוחדת ומקורית..

עצה מאוד מיוחדת ומקורית..

מה אתם אומרים שאחרי שייגמר המשחק, יימשך המשחק (מה שדי ברור לי שיקרה..). במידה ויימשך המשחק: כל הלהקות ימחקו/יאופסו. כל המעריצים יהיו כברירת המחדל, כנ"ל לגבי הכסף. וכולם יתחילו מאותה הנקודה. זה רעיון מצויין!!! ככה כולם מקבלים הזדמנות חדשה ונקייה לגמרי לזכות בפרסים, במשחק, ובכלל להוביל. מה אתם אומרים?

לאאא!!!

למה נראה לך שיש לי כח לעשות משהו מחדש אחרי שעבדתי חודשיים על זה והגעתי למקום 13?????

כמה דברים

א. ממתי אתה כולם? ב. תאמין לי.. אני מקום 16 כרגע (אחרי שאיבדתי חצי מהמעריצים!!!) ואני בעד לאפס הכל בכדי שיהיה פייר ושווה לכולם!!! לא רק לך, אדוני.

אני בת ו...

א.אני לא כולם, אבל בגלל שכבר הציעו משהו כזה פעם או יותר מפעם אני כבר יודעת מה אנשים חושבים בנושא.(כמוני במקרה) ב.ובאמת יש לך כח עכשיו להתחיל הכל מהתחלה??? מקום 16 זה יפה מאוד וזה מראה שעבדת קשה הרבה זמן. אם יש לך כח עכשיו להתחיל מהתחלה קבל צל"ש...

p p 7

New member
גיא צודק

ומזה נותן לך שאת מקום 13? המרחק ממקום 13 למקום הראשון או השני הוא כמו המרחק מנוגה לנפטון , בלתי ניתן לגישור. עדיף לאפס ולהתחיל מהתחלה באותו זמן עם כללים ברורים ושווים לכולם. ולפיכך גיא- אני תומך בך (למרות שאני לפניך בדירוג)

את רואה?

יש מישהי שהיא לפני והיא גם בעד זה.. אז תעשי טובה ואל תגידי שכולם לא רוצים. חכי ותראי...

p p 7

New member
לגיא

אתה צודק בטיעוניך אבל אתה לא חזק בהבנת הנקרא. אולי בגלל השעה המאוחרת. אני נותן לך לשוב בעצמך למה התכוונתי

p p 7

New member
נסה שוב

תקרא מה כתבתי ומה ענית בעקבות התגובה שלי. תתיחס לכל מילה

גמאני בעד...

לאפס.... וגמאני עבדתי קשה מאוד על הלהקה שלי... (אני מקום 44) אבל יהיה יותר הוגן שכולם יתחילו שוב באותו זמן ועם אותם כללים...

לכל התומכים למיניהם

ברגע שתגידו לי שגם יש לכם כח ורצון לעשות את זה מהתחלה, אני שותקת!!! וגם אם ימשיכו את המשחק במילא אין לי כח להשאר, אם יתחילו מהתחלה או לא, אז זה גם ממש לא מעניין אותי מה יחליטו. אבל תמיד נחמד להתווכח כשמשעמם באמצע הלילה! (אל תחשבו שבגלל זה אני אומרת מה שאני אומרת, זאת באמת הדעה שלי)

טוב כנראה שגם לכם אין כח

למרות כל הנאומים גם לכם אין כח להתחיל הכל מהתחלה!! תתקנו אותי אם לא... פשוט הבנתי את זה כי אף אחד לא אמר אחרת לפי מה שכתבתי באחת ההודעות למעלה..

למעלה