עצה מגברים שחוו מע' יחסים ארוכות

hilabiver

New member
עצה מגברים שחוו מע' יחסים ארוכות

השאלה מיועדת לאלו מאיתנו שחוו מערכות יחסים של מספר שנים. לאחר קשר של ארבע או שלוש שנים, כמה זמן (גברים) לקח לכם עד שהייתם מסוגלים להיכנס לקשר רציני חדש? ומה היה באותה בחורה שגרם לכם להחליט, שזהו, היא תהיה הבאה?? ושאלה לקינוח- אם הייתם פוגשים בחורה שאתם נורא אוהבים באופי ומסתדרים איתה מצויין.. ויש משיכה... - האם משהו היה מונע מכם מלהיכנס איתה לקשר רציני בגלל אותה פרידה???

ברגע שמוצאים אהבה חדשה אמיתית

הפצע מתחיל להגליד . ולמצוא אהבה אמיתית אחרי פרידה זה לא פשוט יש תחושה של איבוד המושג אהבה. אבל ברגע שזה מגיע מרגישים זאת פרפרים בלב בגוף בנשמה..קשר צריך להיות בשלבים בלי לחץ והרבה תלוי בבת זוג . החיים זורמים עבורנו ולמעננו.

דעתי

הזמן שלוקח מרגע הפרידה עד להיכרות חדשה תלויה באיך כל אחד מרגיש עם זה. כל אחד לוקח את הכאב לתקופות יותר ארוכות או יותר קצרות, זה לא משהו שאפשר לחזות אותו. להימנע מלהיכנס לקשר זה קודם כל למנוע מעצמך... היית רוצה למנוע מעצמך? התשובה לזה רק אצלך נמצאת. בהצלחה

hilabiver

New member
אבל אני נמצאת בצד השני

פגשתי מישהו שיצא מקשר... ראיתי שהוא לא ממש "בתוך הקשר" שלנו ומיהרתי לסיים על מנת לא להיפגע.. ועכשיו אני חושבת- אולי עשיתי טעות?, אולי ההתנהגות המבולבלת שלו (מתקרב ומתרחק), קשורה לאותו קשר ולא אלי? אבל אני באמת תוהה- האם זה מה שמונע ממנו להתלהב? או שפשוט זה לא זה? כי זה שהוא אוהב אותי בתור בן אדם אני יודעת ובהחלט הייתה גם משיכה.. אז מה חסר??!!

גם אני הגבתי ככה צריך סבלנות והבנה

צריך לקחת באיזי בלי לחץ ודרישות עם חום ורגש וזה מאוד עוזר לקירוב הלבבות.הגבר צריך להרגיש שהשליטה אצלו. תנסי שוב איתו בשפתו .ואולי .....יתפתח משהו חיובי.

hilabiver

New member
אז מה אתה מציע?

נכון להיום, אנחנו כאמור לא ביחד יותר... מדברייך לא הבנתי אם הייתי אמורה להפגין חום ורגש או לא לדרוש חום ורגש... בכל מקרה, זה מישהו שמאד איכפת לי ממנו, אבל אני בספק עד כמה קשר במצב כזה יכול להצליח ... נכון להיום- הדברים הושארו כשהקלפים די בצד שלו.. אני הבהרתי שאני רוצה אבל שאני גם רוצה משהו רציני ולא "יום עסל, יום בסל" לפי מצב הרוח... האם לדעתך יש משהו אחר שניתן היה לעשות? האם מאוחר מדי?

להפגין חום ורגשות כלפיו ולהמתין

בסבלנות ..לדעתי לא מאוחר כי הבנתי שהוא מעריך אותך וזה סימן מאוד חיובי לקשר . אבל את צריכה להבין הוא מרגיש אכזבה וכישלון ממערכת היחסים שהיתה לו , וטבעי שיש חשש לגבי מערכת יחסים נוספת אפילו אם את נראת לו חיובית . אל תותרי עליו אם את מרגישה משיכה . תתקשרי לבחור ותגלי איכפתיות למצבו ותרמזי לו שאת מעוניינת להיפגש איתו על נושא משותף .נסו לדבר על נושאים עם מעוף ופתוחים תני לו הרגשה של עוד . בתקווה להמשכיות.

hilabiver

New member
אבל זה לא יותר מלחיץ?

כאמור- הוא זה שאמור עכשיו לחשוב ולהחליט.. אם אני פתאום אתקשר ואביע געגוע, זה עשוי עוד יותר להרתיע ולהרחיק אותו- במיוחד כשהוא מבולבל לגבי רצונו בקשר איתי... אתה לא חושב? שנית, מה זאת אומרת נושא עם מעוף??? אתה מתכוון לשיחה אפלטונית לחלוטין? לנסות להישאר ידידים ולקוות שהוא ירצה עוד? לא ממש הבנתי.

magenta73

New member
זמן ומקום...

יכול להיות שההתנהגות המבולבלת שלו לאו דווקא קשורה לאותו קשר שהיה ונגמר. יכול להיות שהוא כזה. שצריך לאט, שמנסה, שמפחד... אולי באמת, גם בגלל הקשר הקודם, אבל לאו דווקא בוודאות. הרבה פעמים אנחנו נתקלים בחיינו באנשים שהכל היה יכול להיות מדהים, "לו רק". ואין מה לעשות. על ה"לו רק" הזה עומד הכל. זמן ומקום הם הדברים החשובים ביותר ליצירת קשר. פוטנציאל תמיד יכול להיות, אבל הפיכת הפוטנציאל למציאות, יכול לקרות רק בזמן מסוים, במקום מסוים. כששני האנשים נמצאים שם, פתוחים ומוכנים לקשר. זה לא קשור למה חסר. זה קשור לזמן ומקום. וכן, זה הכי מעצבן שבעולם, אבל כך העולם נוהג... בכל מקרה אני לא בעד לסיים קשר רק בגלל הפחד של ה"לא להיפגע". חייבים לקחת סיכון בשביל הסיכוי... כפי שנאמר. אבל אם הרגשת שהוא לא באמת שם, ואת כן... אולי עשית נכון. אין לי את התשובות. מה שכן, הרבה פעמים "מבולבלים" לאו דווקא יוצאים מהבלבול אלא אם כן נותנים להם בראש. כלומר... לא מוכנים לקבל את הבלבול יותר. ואז יש להם 2 אופציות, להשאר עם הבלבול, או להשאר איתך...

hilabiver

New member
קודם כל - תודה על ההתייחסות

כפי הנראה הוא בחר להישאר עם הבלבול.. לא שמעתי ממנו מאז השיחה האחרונה ועוד מעט יעבור שבוע

magenta73

New member
תשמעי,

מאוד תלוי מה היה בשיחה הזאת... אם אמרת לו שדי, אם אמרת לו יאללה בי, אולי הוא נפגע, אולי הוא חושב שאת לא רוצה... שאת בעצם נפרדת ממנו... אם זה ככה, אז... למה שהוא יתקשר?

סגיף

New member
אולי זה רק אני

אבל ממה שאני מכיר לבנים זה יותר קשה מאשר בנות, כן כן, למרות שאומרים ההיפך.

duduamar

New member
יומיים שלוש ../images/Emo6.gif

ברצינות - אני מתאושש נורא מהר מקשר. אני מאמין שבתקופה המיידית אחרי סיום הקשר אני לא אחפש קשרים חדשים, אבל אם יזדמן לי משהו - בהחלט לא אפסול אותו.

למעלה