עצה מותיקים... וגם מלא ותיקים

תומר ס

New member
עצה מותיקים... וגם מלא ותיקים

אני כבר משהו כמו שנה מתעסק במקצוע יותר אינטנסיבי מהשחרור לפני 8 חודשים. אני עובד בבאר אירועים איכותי, דאנס באר סוג ב' ועבדתי עד לא מזמן במסעדה. אני רוצה לעשות את הצעד לבארים ופאבים ברמה נורמאלית, בשביל זה התחלתי במקצוע הרי. לא מעניין אותי להכנס ישר למקום נחשב שעושים בו הרבה כסף אלא כרגע אני רוצה באר רציני שעובד כמה פעמים בשבוע. הבעיה היא שאני כמעט בן 22 ונראה אפילו עוד יותר צעיר מה שלא עומד ביחס למה שאני יודע ולנסיון שלי... מה אני עושה מפה?
 
גיל הוא ממש לא אישו

אני מסכימה איתך שלרוב זה לא נראה טוב ברמן צעיר , אבל אני ממש לא חושבת שזה מה שקובע. אני התחלתי לברמן בגיל 19 כשכולם מסביב היו נגד (בתוך הצוות) , "ברמנית בת 19 , בלי קורס, ידה ידה ידה " אבל בסוף של יום יש את מבחן המציאות ואם אתה ברמן טוב , כמו שאתה טוען שאתה , אז הגיל שלך כבר ממש לא משנה.
 

תלת חי

New member
הבעייה היא

שמבחינת המקום עצמו, אם הוא בא לראיון עבודה והוא בן 21 ועוד נראה יותר צעיר, אז זה יפסול אותו בשלב די מוקדם.. תנסה לעבור בבארים של גילאי הצבא, מאמין שילך לך שם יותר טוב..
 

oh-da

New member
כמובן שהוא צריך ללכת לבארים

שבתווך הגילאים שלו אנשים עם ראש פחות או יותר זהה לשלו חיילים או חיילים משוחררים
 

תומר ס

New member
אני עובד בבארים כאלה

אבל זה לא בדיוק מקומות שעובדים 4 פעמים בשבוע. ולבנות זה לא אותו דבר. ולגבי מבחן המציאות.... אני צריך להגיע אליו קודם. ודבר אחרון... זה לא שאין לי עבודה... אני מחפש איך לעשות את הקפיצה מאיפה שאני נמצא לבארים רציניים, פה אני צריך את הנסיון שלכם.
 

temptation411

New member
עצה קטנה..

איך שלא תסתכל על זה..כל העניין של ראיון עבודה או מה שזה לא יהיה תלוי באיך אתה מציג את עצמך נכון אתה עדין צעיר אבל אל תציג את הגיל שלך כמגבלה לך חפש במקומות שעובדים כמו שצריך ותתעקש שאתה רוצה לעבוד בסופו של דבר תמצא את הפינה שלך
 
למעלה