עצה מותיקי בנגקוק שניה לפני שאני על הטיסה

עצה מותיקי בנגקוק שניה לפני שאני על הטיסה

שלום לכולם. מחר בלילה אני בדרך לבנגקוק הבירה . (מקווה שלא אגמור כמו אייר פראנס -פחד אלוהים הטיסות האלה). יש לי שאלה של "כבוד" מה שנקרא. כאמור אני מגיע לעשות עסקים לנסיעה שהיא בעקרון עבודה . (ראו שרשור קודם). אבל אני ארצה קצת לבלות ולנענע את הישבן - אני לא הולך לקבור את עצמי . ולכן שאלתי היא האם נניח אני יכול לספר לקולגות התאילנדים שלי שביליתי לילה נניח בBOSS (עדיין קיים דרך אגב?) או ב"בולי'ס" או נניח בNANA .או אפילו יתפסו אותי לדקה וחצי חלילה וחס בגוליבר .. ....האם אחשב לפלאנג מטונף חובב תאילנדיות או שזה בסדר גמור ? מהקצת שכבר הבנתי באינטראקציה עם השותפים התאילנדים שלי - הם לא בדיוק מביעים את מה שהם חושבים בקול רם- אבל רושמים לעצמם הערות IN THE BACK OF THEIR MIND . חשוב לי לדעת כי ממש לא מתחשק לי לבלות את רוב ימי ביציאות יקרות ומהוגנות לכל מיני סופיטלים ומסעדות נוף למינהם .

Benkok

New member
אל תספר כלום, הכי טוב...

בטח לא בהתחלה, עד שתבין מה קורה מסביבך ומי הטיפוסים שאיתם אתה בא במגע. תשאל אותם לאן כדאי לך לצאת בערב ותראה לאן הם שולחים אותך.

אני רואה שאימצת את השיטה תאילנדית

של שלושת הקופים. האמת צודק . רק שלא יקרה שבסוף הם ימליצו לי על הגוליבר.

Benkok

New member
אם זה יקרה...אז המצב שלהם קשה...

אין פה עניין של שלושת הקופים. גם אם היית מגיע לחברה שבדית במנהטן הייתי נותן לך את אותה עיצה. קודם תרחרח...תכיר את הנפשות הפועלות. ותעשה טובה...עזוב את הגוליבר...יש מספיק מקומות בבנגקוק...

כן אבל

חשבתי אולי יש דווקא משהו להרוויח מכך .(מבחינה תרבותיתי ייחודית). ברור שהכי טוב קודם לרחרח.... חח..צחקתי בקשר לגוליבר ...הוא פשוט דוגמא מעולה למלא דברים.... לא מתכוון לשרוץ שם ולא שרצתי בבר אל דאגה - הבד סאפר קלאב יותר בכיוון (לטעמי).

למעלה