עצה מזקני השבט!

The RedFox

New member
עצה מזקני השבט!

לי ולבת הזוג יש מחסומים מסוימיים בין הסדינים ורציתי המלצות מחברי הפורום:

מחסום ראשון:
אני יחסית גומר מהר בעת החדירה דבר שדיי מבאס אותה.

מחסום שני:
היא לא כל כך בעניין של להעניק ביצוע מין אורלי, שבשבילי זה ממש מבאס. והיא כן רוצה לבוא לקראתי בעניין...

מעוניין לשמוע המלצות או טיפים ממי שהיה בסיטואציה דומה והצליח לשפר את המצב.

תודה מראש ושבוע טוב

Sharoman

New member
לגבי המחסום הראשון אתה כבר יודע

קונדומים, חומרים מאלחשים או פשוט שליטה עצמית טובה יותר.
אתה יכול להפסיק, לשנות תנוחה ולחדור מחדש בתנוחה או זווית אחרת.
כמובן שבזמן הזה תדאג לה בצורה אחרת שהיא לא חדירה....
שליטה עצמית טובה יותר אתה יכול להשיג בזמן אוננות, כשאתה מביא את עצמך קרוב יחסית לגמירה ומפסיק בכח.
זה תהליך שמצריך זמן והתמדה, אבל במקביל אתה יכול לוודא שאתה גומר פעמים או אפילו כמה פעמים קודם באותו יום בסמוך לפגישה שלך עם זוגתך ובכך מעכב את עצמך מעט.
אפשרות נוספת היא פשוט להפסיק לזוז כשאתה עדיין נמצא בתוכה.
הגירוי מהחיכוך יהיה הרבה יותר נמוך (אם בכלל) וזאת תחושה מאוד אינטימית ונעיה פשוט לשכב שם יחד עם בת זוגתך כשאתם מרגישים אחד את השניה מבלי לזוז (ניתן לזוז עם הראש והדיים לצורך ליטפים או נשיקות כמובן).
אפשרות אחרונה שאני יכול לחשוב עליה היא לוודא שבת הזוג גומרת ראשונה.
קל יותר בתנוחות מסויימות...
לי ולזוגתי לשעבר לדוגמא הייתה תנוחה שבה היא רוכבת עלי בזמן שאני מעסה לה את הדגדגן עם האצבעות (עזר מאוד במצבים שבהם הגירוי שלי היה נורא גבוה).

לגבי המחסום השני, זאת בעיה קצת יותר מורכבת....
אני מניח שהיא לא אוהבת את המחשבה של להכניס את איבר גברי לפה.
אין באמת מה לעשות בנידון, או לפחות לא לבד.
זאת החלטה שלה והיא צריכה, לאט לאט, להתרגל לרעיון.
אתם יכולים להתחיל משלבים בסיסיים יותר, כמו מגע וליטופים ואפילו להגיע למצב שהיא מאוננת לך.
מאוחר יותר היא יכולה לנסות לנשק אותו, רק עם השפתיים ולאחר תקופת התרגלות קלה להוסיף גם לשון.
אתם יכולים להתקלח יחד ולסבן אחד את השניה במקלחת במטרה להרגיל אותה יותר להנאה שבמגע שלה באיבר שלך.
אתם יכולים לשלב מוצרי מזון כמו פירות, קצפת, סירוף שוקולד/מייפל/סילאן/דבש וכדו' ולאפשר לה להתרגל לטעם (כמובן שהייגנה שלך חשובה כאן וחשוב לשמור על מקום נקי ומריח טוב).
אתה יכול לנסות לגלח את האיזור כדי להקל עליה (למקרה שהשיער מפריע לה).
אבל באופן כללי, הכי חשוב הוא לאפשר לה להתרגל כמה שניתן לזין שלך, להבין שהוא לא שונה משום איבר גוף אחר (למרות הסטיגמות), שהוא בעצם נקי, מריח טוב ונעים למגע (עבור שניכם).

מאחל לך עוד המון מחסומים שיחזירו אותך לכתוב כאן מידי פעם :)
תמיד טוב לראות את הותיקים חוזרים ואולי גם נשארים

The RedFox

New member
ממש תודה על כל הטיפים !

אשתדל ליישם, מצאתי שגם אצלי התנוחה שהיא מעל בזמן שאני מעסה את הדגדגן עובד נפלא.
ותמיד נחמד לחזור לבקר :) !

פונציק

New member
אני טיפה אוסיף למה שנאמר

באופן עקרוני אני מסכים עם שרומן, אני רק רוצה להוסיף שחדירה לא חייבת להיות המרכז של הסקס. במיוחד אם אתה רוצה שהיא תהיה בעניין של סקס אוראלי, אני חושב שכדאי שגם אתה תיקח את המאמץ בשביל לרדת לה כמו שצריך. ברוב המקרים (מהניסיון שלי כמובן), סקס אוראלי יכול להיות הרבה יותר אפקטיבי מחדירה. ככה גם אין סכנה שתגמור ושהיא תתאכזב.
&nbsp
עוד כמה דברים אוסיף הם:
1. הוא שככל שבן אדם יותר חרמן, ככה הוא יהיה פתוח יותר לדברים שהוא לא היה עושה באופן רגיל.
2. בסקס יש הרבה אקטים שיכולים לדחות אנשים. כשנתקלתי באקטים שהגעילו אותי אבל רציתי לנסות, אחרי ניסיון או שניים, התרגלתי מאוד מהר.

Tiger Steve

New member
שני טיפים

1- ספורט מאוד עוזר עם זרימת דם באופן כללי שזה טוב, וחיזוק שרירי רצפת האגן גם עוזר לשלוט יותר בשרירי הערמונית.
&nbsp
2- במהלך הסקס לעצור כשאתה קרוב ב- 70 אחוז לגמירה. לא 90 אחוז כי זה כבר נקודת אל חזור אלא 70 אחוז. לעצור ולחכות עד שרמת הגירוי תרד, ואז להמשיך. אתה יכול גם להגיד לה שאתה עושה את זה, ושאתה עושה את זה למענה ולמען שניכם כדי שיהיה לכם יותר כיף (עדיף להיות בפתיחות לגבי זה).
&nbsp
העצירה ב- 70 אחוז והחזרה אחר כך תקנה לך עוד הרבה זמן של כיף.

למעלה