עצה מטינטונאי עם וותק של שנה

noaalmog

New member
עצה מטינטונאי עם וותק של שנה

שלום לכל הסובלים מטוינטון,קצת מניסיוני הנני סובל מטינטון מעל שנתיים,בהתחלה ההיתי עם התקף חרדה רציתי אפילו לאבד שמיעה(מכיוון שלא ידעתי מהיכן מגיע הציפצופים),לאחר מכן התחלתי לעבור מרופא לרופא ולמיטב המומחים כולל כמעת כל הטיפולים ולפי הקצב שנאמר לי,אבל התייאשתי הרמתי ידיים והפסקתי להתעסק עם הבעייה,למדתי לחיות לידה,ואכן היום למרות הציפצופים הגבוהים אני מגיע למצב בו אני מסוגל לשכוח כי אני סובל מטינטון,לכן חברים,לא להתייאש במידה ולא תתצליחו לצאת מזה ,הזמן יעשה את שלו,תתרגלו אליו ותמשיכו לחיות .החיים יפים וחבל לבזבז אותם בחיפושי סרק, למי שמעוניין יכול לשלוח לי מייל ישיר ואענה לו ברצון יום טוב לכולם

פואד1946

New member
האמת עמך

לי כבר יש את הבעיה שנים והרופא אמר לי שאין למחלה זו אין פתרון וצריך להתעלם מהיפצופים ומהרעשים ששומעים אבל זה לא תמיד אפשי ולפעמים היאוש אוכל בי אבל אין מה לעשות כדבריך והחיים עם הרעשים האלה הם איומים ובעיקר אם הרעשים תוקפים אותך בלילות. אני מקנא בך שלמדתה לחיות עם המחלה ומאחל לך ימים כלילות שקטים ונעימים.

zs1957

New member
לדעת לחיות ולהתמודד עם הטינטון

שלום רב פואד 1946 יש שלשה סוגים של טינטון: קל ,בינוני וקשה.טינטון קל חולף מעצמו. טינטון בינוני אפשר לחיות אתו ע"י אימון של המוח. בשניהם אין צורך בטיפול רפואי .שמיעת רדיו, היפנוזה ,מוסיקה כל אלה ימסכו את הטינטון. כאשר מדובר בטינטון קשה ,פועם יום ולילה , ירידה בשמיעה, נדודי שינה, סחרחורת, פגיעה בזיכרון, כאבים בקיבה חייבים לגשת לטיפול רפואי אצל רופא א.א.ג. המומחה לטינטון. הטיפול המערבי הוא : מכשירי שמיעה , TRT ,טיפול מטאבולי דיאטה דלת מלח ללא קפה ואלכוהול. תרגיש טוב, זהבה שחם מנהלת הפרום

zs1957

New member
תשובה לדדי -TRT

TRT מחולל רעש (דמוי מכשיר שמיעה ) לצורך תרגול ההתמודדות . זה מיסוך של הטינטון ברעש אחר של המכשיר. אם תדפדפי בפורום אחורה יש פירוט נרחב על שיטת TRT יום טוב, זהבה שחם

shay2110

New member
סובל מטינטון קשה

לפני כשנתיים נפגעתי באוזניים ומאז אני סובל מטינטון קשה של רעש בלתי פוסק לפני כמה חודשים כבר ראיתי את התהום פעורה מתחתי והדיכאון והיאוש תפסו אותי במלוא עוצמתם היה לי ברור שכך אין סיכוי שאני ממשיך יש לי משפחה עם 3 ילדים ואני חייב להמשיך לחיות יום אחד לאחר שיחה עם רופאה מומחית היא אמרה תפסיק לפחד מהטינטון קמתי למחרת בבוקר וכל הדיכאון היאוש החרדה והחושך האין סופי שאחזו בי נעלמו בבת אחת עליתי חזרה במשקל (ירדתי 8 ק"ג) והרגשתי איך אני חוזר לעצמי נהנה מהחיים מבלה עם המשפחה והכי חשוב רואה גם את העתיד עם הטינטון ששנינו הולכים יד ביד כנראה לנצח אך בהשלמה איתו מבלי להילחם בו

zs1957

New member
ברוך הבא לפורום shay2110

שלום רב שי, החשיבה שלך היא חשיבה חיובית ונכונה. אתה חי עם הטינטון מבלי להלחם בו. תמשיך להינות מהחיים. יישר כוח !!!!! כל טוב, זהבה שחם

לילך38

New member
טיניטוס קשה

אני סובלת מטיניטוס קשה כבר מספר שנים, שמחתי לגלות שיש פורום בעניין. ניסיתי המון שיטות להקלה כולל מכשירי מיסוך, כדורים נגד סחרחורות וכדומה. שום דבר לא עוזר!!! אני אימא לארבעה ילדים קטנים ואני חושבת שלמדתי לחיות עם התופעה ולצידה.

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום לילך38

בוקר טוב לילך38 תודה שנכנסת לפורום וספרת בקצרה את סיפורך האישי. אני מאד שמחה שאת מרגישה טוב ולמדת לחיות לצד הטינטון , לא להלחם בו, אלא לקבל אותו ולא לתת לו לנהל את חייך.. אשמח מאד אם תספרי לחברים בפורום מניסיונך האישי כיצד את מתגברת על התקף טינטון קשה, ללא טיפול רפואי. יש פה הרבה חברים שסובלים כמוך ותוכלי לסייע להם מנסיונך. יישר כוח !!!!! כל טוב והרבה בריאות. זהבה שחם

למעלה