עצה ממביני דבר בענייני נעליים ומוט

חמדול

New member
עצה ממביני דבר בענייני נעליים ומוט

אנחנו כבר מס' חודשים מנסים את השילוב של נעלי ג'ון מיטשל עם מוט של דובס - מוכר למישהו?

לצערי המתאמים שמחברים בין המוט לנעליים זזים כל הזמן מהמקום כך שהזווית לא נשמרת.
ניסינו בורג אחר, ניסינו הדבקה חזקה של איש מקצוע
אבל- הנעל ממשיכה לזוז, עד כדי כך שאני שוקלת לחזור לנעלי אלפא- פלקס או למוט הישר.
פנסקי ממליץ להמשיך עם הדובס כי הוא אומר שזה מוט שעוזר יותר לדחיפה של העקב ולכן אני לא רוצה לוותר.

מישהו נתקל בשילוב הזה ויודע על מה אני מדברת?

אשמח לעצות כי זה כבר ממש מייאש לקום כמעט כל בוקר ולגלות שהזווית זזה באחת הרגליים...

מנחם78

New member
ג'ון מיטשל עם דובס

אנחנו עם השילוב הזה יותר משנה ולא היה לנו שום בעיה כזו.
ממי קניתם את המוט ואת המתאמים?

חמדול

New member
אני די מיואשת

קנינו הכל ממשה אליו הגענו דרך פנסקי. אדם מקסים עם לב זהב אבל זה מה שקיבלנו... יש עוד אופציות בלי להיעזר? אני מרגישה שאין לנו "כתובת" למי לפנות עבור תיקונים או החלפות...

חמדול

New member
שואלת שוב...

האם ידוע למישהו כאן במי אפשר להיעזר בארץ בענייני מכשירים של קלאבפוט (חוץ ממשה שפנסקי מפנה אליו)? ובנוגע לבעיה שלנו- מתאמים של ג'ון מיטשל על מוט של דובס שאינם מחוזקים, מה שגורם לזווית להיות לא מקובעת.

תודה!

ניסית לדבר עם החברה בארה"ב?

בתקופתנו לא היה את מוט דובס, אבל תמיד השירות של החברה בארה"ב של ג'ון מיטשל היה מצויין
בהצלחה!

חמדול

New member
שוקלת האם לחזור למודל הישן?...

אם אני לא רוצה לשלם ומעדיפה לקבל החזר מהקופה על כל עניין הנעליים איך אני יכולה עדיין להישאר עם השילוב הזה של דובס עם גו'ן מיטשל? האם מניסיונכם יש ערך מוסף לג'ון מיטשל על פני אלפא פלקס בשלב של נעליים בלילה ששווה להשקיע? אשמח לשמוע לדעתכן/ם

לא מכירה אישית את האלפא פלקס

אבל אם אני לא טועה בזמנו הן היו עם סקוצ'ים והג'ון מיטשל עם אבזמים.
בזמנו קיבלנו החזר על הנעליים מהקופה לזוג בשנה וזה די הספיק

היי חמדול

רגע אחד לפני הייאשת

אולי תדברי שוב עם פנסקי? תקבעי עוד תור ותתייעצי איתו. בטח ובטח אל תחליפי נעליים בלי להתייעץ איתו קודם - זו דעתי בכל אופן.

לנו אמרו מראש שיש איזה עניין עם המוט דובס ונעלי הג'ון מיטשל ובגלל זה (לא זוכרת איזה עניין בדיוק) אנחנו עם המוט הרגיל ונראה שהוא עושה את העבודה.

חיבוק ולא להתייאש אפילו לא לרגע אחד!

תעדכני, נבט

חמדול

New member
תודה לכולכם, עדכון

כמובן שהתייעצנו עם פנסקי.
הוא אומר שאין ערך מוסף למיטשל והמליץ לנו לחזור לאלפא פלקס, שבזמנו עשו לנו פצעים אבל כיום שהנעליים הן רק ללילה שווה לנסות שוב. דיברתי עם משה והוא יעביר לנו לניסיון של 10 ימים את נעלי האלפא, ונראה איך אנחנו מסתדרים...

מה שחשוב לי להגיד מהניסיון האחרון הוא שלי לא היה מושג איזה נעליים עדיפות, ומה עלול לקרות אם בוחרים בשילוב זה או אחר. היה לי מאוד חסר לדעת מראש את האינפורמציה הזו, למשל ששילוב של דובס עם מיטשל הוא מאוד בעייתי (אם לא מזמינים מחו"ל).
במקווה שמי שיקרא את הדברים פה ילמד מניסיון זה...
בכל מקרה אני מקווה שמחר כבר יגיעו הנעליים החדשות ושנסתדר איתן.
תודה שוב.

סוגי נעליים

כל סוגי הנעליים שרצות בשוק בארץ עושות את אותה עבודה ונותנות את התוצאה הדרושה. מבנה הנעל הדרוש מוכר על ידי כל היצרנים (ישראליות, גרמניות אמריקאיות). הדרישה בפרוטוקול של פונסטי הינה הזוית של הסיבוב החיצוני בשילוב עם המרחק בין כפות הרגליים (הוא מציין גם זוית נוספת בכף הרגל וולגוס 10 מעלות). בעולם ה CF מפורסם רופא ממוצא הודי הפועל באפריקה שבנה מערכת כזו מברזל בנין ונעליים שסנדלר מקומי אפריקאי בנה - עם הצלחה בטיפול. בקיצור, זו ההקפדה על נעילת הנעליים בהתאם להוראת הרופא שתביא את התוצאה הטובה ביותר האפשרית. בהצלחה, מיכאל (טכנאי אורטופדיה)

למעלה