עצה סיוע או אפילו תמיכה נפשית..?

InnerComa

New member
עצה סיוע או אפילו תמיכה נפשית..?

לאחר הכרות של שנה הפכנו זוג ובאמת שהקשר מדהים אבל מאז היותנו יחד, התגלתה אצלה עכבה מסויימת יש לה מעיין פוביה מאזור החלציים הגברי מה שמאד מפריע להלך רוח תקין במיטה אנחנו שוכבים,זה נכון, אבל מבחינתה, זהו. ואני שואל אתכן נשים מכל עבר, מה עלי לעשות, איך עליי להתמודד כי המצב מתחיל להיות לא נעים..

נוקס

New member
אולי אם תחבק אותה

כשיש לך זיקפה, היא תתרגל אילו. אתה לא יכול להכריח אדם לשם בפה משהו שהוא לא רוצה לאכול...

תשובה של אישה..

כל תשובה שאני לא אגיד לא תתפוס אם מדובר בפוביה. בפוביה מטפלים אצל פסיכולוג. אבל אם זרקת הגדרה לא מדעית והקשר שלכם באמת מדהים למה שלא תספר לה מה אתה אוהב ואיך...בלי ללחוץ על מערכת הזמנים. והאם כבר אמרת לה שזה מטריד אותך כל כך ?? עד כדי לחוש אי נעימות. אם אי הנעימות הזו תגבר-הקשר המדהים בסכנה.
בהצלחה

עצה לפיתרון...

הפוביה היא מאזור החלציים, משמע, דברים לא נעימים קרו בעבר שלה... להתגבר במצב כזה, קודם כל, אל תסתובב עירום בנוכחותה, דאג לכך, שאזור החלציים שלך יכוסה לפחות במכנס שאורכו לפחות עד הברך, וחולצה, לפחות קצרה, למשך תקופת ההסתגלות. המעבר צריך להיות בשלבים, לפי המוכנות שלה להפתח לנושא. הרבה חיבוקים, התכרבלות מתחת לשמיכה בזמן צפיה בטלויזיה, מגע רגליים מתחת לשולחן... להרגיל אותה למגע שלך. אם היא נרתעת מהמגע האינטימי, לא ללחוץ, לא בכוח.. תקופת ההסתגלות דורשת הרבה סבלנות וסובלנות. תראה לה, שהבעיה שלה לא מרתיעה אותך, אלא להיפך, קבל אותה בהבנה, אל תדון בנושא איתה, כי קשה מאוד לדבר ולהפתח לזיכרונות קשים ולא נעימים (על כך בדיוק מצביעה הבעיה הקיימת). הרבה ליטופים, אם היא לא מוכנה לגעת באזור מסויים, לא ללחוץ ולא להתחיל עם השוואות, כדוגמת: "למה אני כן יכול ואת לא...", לא לכעוס ובטח שלא לדבר לידה בצורה בוטה. תפגין התחשבות, הרבה חום והמון אהבה, לא משנה מה, לא משנה כמה זמן יקח למצב להסתדר... ככל שתהייה יותר קשוב לתגובות שלה בשפת-גוף, כך יהיה קל יותר לפתור את הבעיה. קבל אותה, כמו שהיא, כך היא תוכל לבטוח בך יותר בקלות. בהצלחה

InnerComa

New member
פוביה כהגדרת האישה

אם יש דבר אחד שאני כן יכול לומר הוא שהפוביה אינה כהגרדה מדעית לפחות מרשמים אישיים לא נראה כי יש צלקת מימי עבר ואף יותר מכך, לפעמים היא מעירה לי על היותי לבוש מדי בעוד רק תחתונים לגופי.. אני לא לוחץ אני הכי מפנק אבל אני בעיקר לא מבין. לידה אני מתעלם מהבעיה. ובאמת שכיף לי לראות את ההנאה שלה גם אם היא רק שלה. רק שמה להגיד, בלי לרצות זה מתיישב אצלי מאחורה שם בראש ולא עוזב. אני כנה איתה, משתף ואוהב, אבל מרגיש.. לא יודע, בצד?

כתוב לה את זה...

תשתדל שהמילים יהיו נעימות ואוהבות, אבל אל תשכח גם להציג את הצד שלך, הרגשות שלך, המחשבות שלך... בהצלחה

שושה 23

New member
עלה בדעתך שאולי היא פשוט

לא אוהבת ( אך לנסח? )להכניס את שמוליק שלך לפה שלה יש הרבה בנות מזה דוחה אותם, לפעמים בגלל ריח גוף ולפעמים בגלל דרך שחינכו אותה לפני שאתה טוען שהבעיה אצלה תבדוק מה קורה אצלך האם אתה גם עושה לה את מה שאתה מצפה ממנה האם קרה שהיא עשתה את זה איתך ומשהו הפריע לה אני מציעה כנות דבר איתה אם זה כל כך מפריע לך ולפני שאתה טוען שהבעיה אצלה תבדוק מה לא בסדר אתה עושה

InnerComa

New member
הלוואי והייתי סתם מסריח..

אך וודאי שעלה בדעתי העיניין, וכנות יש לא מעט. להסבר שלא משתמע אחרת, אחרי בערך חודש כזוג, העלתי את העיניין. פוביה היא מילה שהיא בחרה בה. לא מדובר על צלילות בריפי אלמוגים, אפילו סימפטיה תהיה מספיקה התחושה הבולטת במיטה היא שיש המנעות מאפילו התחכחות מקרית וכל זה כשמדובר לא על מגעי אברי המין אלא כל השאר (ידיים, פה ושאר ירקות..) לדוגמא, היתה בעיה כלשהיא עם הגלולות שלה, מה שגרם להפסקה בקיום יחסי המין כי בלי שום גירוי קצת קשה לי להחזיק מעמד בזמן לבישת הקונדום (סימפטום ג'ורג..) והיא, מן הסתם ובלשון המעטה, לא מתלהבת לסייע .

ואני חושבת ...

שסקסולוג יכול להיות כאן לעזר. בגדול ההנאה שלך אמורה להיות גם האינטרס שלה. ולהפך כמובן.

InnerComa

New member
כמובן..

אני פשוט תוהה האם אחרי חודשיים בקשר צריך ללכת לסקסולוג..

שושה 23

New member
כנראה לא הבהרת את עצמך מספיק

חודשיים לתוך הקשר הם רק התחלה של קשר אני מציעה לך לתת לזמן לעשות את שלו, אולי היא איננה מרגישה מספיק בטוחה בעצמה כדי לעשות זאת, או אולי שאין מספיק איניטמיות ביניכם אני מאמינה שעם הזמן זה יבוא מעליו, אל תדחוף אותה לזה (תרתי משמע) תן לזה לבוא מעצמו, הסבלנות משתלמת במיוחד בקשרים בינאישיים

InnerComa

New member
ותמיד חשבתי שזה כמו טנגו

אם הייתי מאמין שזמן הוא הפקטור לא הייתי פותח את הנושא לדיון ציבורי. העיניין הוא שעל פי בת זוגתי, זוהי בעיה שקיימת זה מכבר, והיא לא רואה בבעיה סיבה מספיק טובה ללכת לטיפול. ואני כן מגדיר את זה כבעיה. פוביה או לא פוביה, זה לא כל כך כיף להרגיש כמו ויברטור במיטה כל הזמן..

למעלה