נטע שפילברג
New member
עצה - עוגת שכבות לוטוס
אני צריכה עצה שכן באמת שאני לא מבינה כלום בנושא.
אני רוצה להכין עוגת שכבות ביסקווטים רק שהביסקוויטים יהיו לוטוס והקרם יהיה בטעם תפוחים. אז מצאתי שני מתכונים למוס תפוחים והעצה שאני צריכה זה האם הם ישארו יציבים תחת הביסוויטים או שכל הנפח ילך ואם ילך, אז איך בכל זאת אני יכולה לייצב אותה? המתכונים:
מחית תפוחים עם סוכר מעורבבת עם ג'לטין מומס ולאחר מכן מקופל לתוך שמנת מוקצפת.
או
רסק תפוחים מעורבב עם שמנת חמוצה מקופל לתוך שמנת מוקצפת עם סוכר.
תודה
אני צריכה עצה שכן באמת שאני לא מבינה כלום בנושא.
אני רוצה להכין עוגת שכבות ביסקווטים רק שהביסקוויטים יהיו לוטוס והקרם יהיה בטעם תפוחים. אז מצאתי שני מתכונים למוס תפוחים והעצה שאני צריכה זה האם הם ישארו יציבים תחת הביסוויטים או שכל הנפח ילך ואם ילך, אז איך בכל זאת אני יכולה לייצב אותה? המתכונים:
מחית תפוחים עם סוכר מעורבבת עם ג'לטין מומס ולאחר מכן מקופל לתוך שמנת מוקצפת.
או
רסק תפוחים מעורבב עם שמנת חמוצה מקופל לתוך שמנת מוקצפת עם סוכר.
תודה