עצה קטנהש

ב ו ק ס

New member
עצה קטנהש

שוב שלום חברי פורום יקרים. לא מזמן אמרתי פה שאני מנסה לעשות בובה משהו כמו avenue q בנתיים זה עובד טוב, רק שאני קצת לא יודעת איך לעשות את העיניים , יותר נכון ממה.. וגם למצוא שיער.. האם יש חנויות מיוחדות שמוכרות כאלו דברים או שממש צריך לאלתר משהו?

יעל0403

New member
הי בוקס

טוב עניים את יכולה לצייר על כדורי טניס , כדורי עץ ,כדורי קל קר, פקקים כפיות כפות פלסטיק, את יכולה ליצור עניים יש חומר שניראה כמו פסטליינה שמתייבש באוויר ששמו אם אני לא טועה clay ובקשר לשיער אפשר להשתמש בצימר או פרוות שאפשר לרכוש בנחלת בינימין אצל שוורץ שיהיה בהצלחה מחכה לראות את הבובובוה

שבת שלום בוקס

שמחתי לקרוא שאת מתקדמת בקצב משביע רצון יעל ציינה באמת את רוב האופציות הקיימות לרשותך יש גם אפשרות לקנות סוגי עיניים מוכנות ושונות...בחנויות היצירה היו בעבר מגוון לא רע אבל כיום המצב הוא די על הפנים אפשר להזמין מחו"ל דרך האינטנט אבל זה כמובן לוקח יותר זמן ולגבי מחירים אולי עומרי יוכל לתת לך מושג יותר טוב ממני. אני מנצל הזדמנות זאת כדי לשוב ולהסב את תשומת ליבך למפגש הפורום המתגבש ולהזמין אותך להצטרף מפגש זה מיועד גם לך כמו לכל חברינו וחברותינו ,אני מאמין שהחלק השני שיתן עצות, טיפים, הדרכה ותשובות יוכל גם להועיל לך כולנו נשמח להפגש ולהכיר
שבת שלום

והנה עוד

אפשרות 4 אפשרות 5 בכל מקרה, הרבי מגוגל יודע הכל. חיפש קטן לפי מילות חיפוש כמו make puppet eyes יוביל אותך לעוד בלוגים וסרטוני הדרכה בהצלחה אילן

למעלה