עצה קטנה... בשבילי.

life in heaven

New member
עצה קטנה... בשבילי. ../images/Emo4.gif

אני בשלבי ההכנות לקראת הנסיעה ורציתי לדעת איזה נעליים כדאי לי לקנות? נגד מים? אם יש לכם חברות טובות מומלצות (כמובן שחייבת להיות נוחות...), זה יהיה נחמד לשמוע. המסלול הוא: הודו, נפאל, לאוס, ויאטנם ותאילנד... וכן, אני הולכת לעשות טרקים... לכל בעלי הניסיון שמבינים קצת יותר, אשמח לקבל תשובה...

דמיקולו

New member
המלצת נעלים

תיכנסי לרשת "למטייל", יש שם הרבה סוגים של נעלים, אבל הרוב מצויידות באותה סוליה. תסתכלי בתמונה שצירפתי....באמצע הסוליה ישנו הכיתוב הצהוב......ברוב נעלי ההליכה האיכותיות (עור/זמש) שנמכרות בחנויות תוכלי למצוא סימן זה המעיד על הסוליה. בתחתית הנעל יש מדרס שיכול להשלף ולהישטף,ומתחתיו יש פלסטיק קשיח. רוב הנעלים הנמכרות בלמטייל מצויידות באחריות-בתנאי שתשתמשי בווקס לנעלים השומר על עור הנעל מרטיבות...יובש וסדקים. אני קניתי "גרמאונט" ,ומרוצה עד כדי כך שכשקניתי נעלים חדשות,ללא קשר לטיול...קניתי זוג חדש של אותה פירמה ואילו משמשות אותי ליום יום. המחיר עומד על כמה מאות שקלים,ויש הנחות פה ושם.

מסכים עם דמיקולו ב-100%

את נעלי ה"גרמאונט" שלי קניתי בחנות בשם לכל הרוחות ושילמתי עבורם חצי מהמחיר שדרשו ב-"למטייל" רק בגלל שזה היה "דגם ישן" מה שכן אל תתפשרי על הנעליים שווה להוסיף עוד 100 -200 שקל ולקחת משהו טוב שיחזיק כל הטיול וגם ישמש אותך ליום יום אני נתקלתי בלא מעט אנשים שבאמצע הטראק נקרעו להם הנעליים,הסוליה התפרקה וכו'וכו'.

ואם...

אני לא מתכוונת לעשות הרבה טרקים... האם מגנום (היי-טק) יספיקו??? טסה עוד חודש בדיוק! מתלבטת... תקציב: עד 300 ש"ח...

דמיקולו

New member
היי טק

לא יודע מה זה נעלי מגנום,אבל בהיי טק לא הייתי נוגע גם ליום יום, הם פשוט תופסות סירחון שלא יאמן-תוך חודש חודשיים שלא לדבר על העובדה שהם נקרעות בקלות יחסית. היו לי נעלי גרמאונט שקניתי לפני 5 שנים בלמטייל,קניתי אותם לקראת הטיסה לתאילנד כי הייתי בטוח שאני הולך לקרוע שם את ההרים בטרקים.מה שקרה בסוף זה שהלכתי איתם שבועיים בדיוק,וכל שאר הזמן,בבנגקוק ובעיקר באיים הלכתי לרוב יחף,או בסנדלים שקניתי ב 180 באט (18 ש"ח). בנעליים שקניתי השתמשתי ליום יום כשחזרתי,ובמשך שלוש שנים הם לא קיבלו אפילו סדק אחד בחיבור לסוליה או בעור.היי טק כבר מזמן היו מתחסלות. קניתי לפני שנה וחצי עוד זוק חדש של גרמאונט,ליום יום,וכיום הם נראות כמעט כמו חדשות. תוכלי למצוא נעלים נורמליות גם בסכום של התקציב שלך תחפשי מבצעים בלמטייל או בחנות בברי המליץ עליה. עזבי היי טק,לא שוות שקל (טוב,אולי שקל).

למעלה