עצה שלי-אל תחזיקו את השלט כשאתם

mysterious V

New member
עצה שלי-אל תחזיקו את השלט כשאתם

רואים סרט. ראיתי אתמול את הרימייק של "המנסרים מטקסס" ובטעות כיביתי את הממיר לכמה שניות בקטע מסוים. אתם יכולים להשלים לי אותו?
הקטע: הבחורה ועוד אחד התחבאו באיזה מחסן. את הבחור הוא תלה על הנברשת ואז טיפל בו, ואחרי זה יצא לטפל בבחורה. הוא רודף, היא בורחת, פתאום בטעות אני מכבה את הממיר, כשאני מדליק בחזרה אני רואה את הרוצח גונח על האדמה, והבחורה ממשיכה לברוח. מה קרה באותו קטע?

mysterious V

New member
יש את זה עם המשקפיים

היא מוצאת אותו באמבטיה, מגלה שהוא חי, לוקחת אותו ועוזר לו לרוץ, הרוצח מאחוריהם, הילד עוזר להם לברוח, הן ממשיכים לברוח, בסוף מגיעים לאיזה מחסן, שניהם מסתתרים, בסוף הרוצח לוקח את זה עם המשקפיים, תולה אותו על התקרה, רוצח אותו, הבחורה בינתיים בורחת, הוא רודף אחריה, ואחרי הקטע שאותו פיספסתי, רואים שהוא על האדמה נאנק (כי היא עשתה לו משהו או לא יודע למה).

רועי123456

New member
כנס../images/Emo58.gif

היא ברחה לאיזה מקום עם חיות והיא נכנסה לארונית ושמה גם חזיר בארונית אחרת אז החזיר עשה רעש הרוצח פתח והיא יצאה מהצד השני ונראה לי היא דקרה אותו אוו משהו כזה היא עשתה לא משהו לא זוכר עם איזה כלי ואז היא ברחה החוצה ראתה משאית ואמרה מה שהילדה שהתאבדה אמרה אני רוצה ללכת הביתה ואל תחזיר אותי לשם וכול זה ומשם בטח כבר ראית ויהיה את זה עוד 200 אלף שידורים חוזרים ביס ביי

lihi17

New member
חחח גם לי זה קרה

כל כך פחדתי שיהיה פתאום קטע מבהיל שכל שניה עמדתי להעביר עד שזה נכבה לי:)

lihi17

New member
איך הסרט נגמר

לפני שמצלמים את המקום ורואים את השוטר מסייר בבית

רועי123456

New member
כנסו כול אלה ששאלו../images/Emo58.gif

אני יסביר את כול הסוף: אחרי שזרקו אותה למרתף היא ראתה את זה שתלו והוא אמר לה שתהרוג אותו והיא הרגה אותו אחרי זה היא ראתה את זה עם המשקפיים ופתאום המנסר בא והילד הקטן עזר להם לברוח והיא התחבתא בתוך ארון והוא בתוך ארון אחר ואז המנסר הרג את זה עם המשקפים והיא ברחה ונכנסה לרפת אוו משהו והתחבתא בארונית וגם שמה חזיר בארונית ואז הוא שמע רעש ופתח את הארונית של החזיר והיא יצאה מהארונית השניה ודקרה אותו אוו משהו ואז נפל לו המסור והסתובב וניסר אותו קצת ואז היא ברחה ראתה משאית עצרה את המשאית אמרה לאיש אני רוצה הביתה ואל תחזיר אותי לשם והוא ירד למשפחה המשוגעת לבקשה עזרה ובנתיים היא יצאה מהאוטו לקחה את התינוק נכנסה לאוטו ואנחנו חושבים שהיא נכנסה למשאית ואז המנסר פותח את המשאית ואז אנחנו רואית שהיא באוטו אחר והיא דורסת אותו אוו את השוטר לא זוכר ואז היא ברוחת עם התינוק וזהו ו אחרי זה יש קטע שכמה שוטרים עם מצלמה ביתית באים למקום שקרה ומסבירים מה קרה ואז רואים את המצלמה נופלת כמו פרויקט המכשפה מבלייר ואז מישהו אומר זירת הפשע לא הובטחה מספיק ועד היום התיק נשאר פתוח וזהו נגמר

mysterious V

New member
לא

אחרי שהוא ניסר את זה עם המשקפיים היא ברחה, והוא רדף אחריה ואז הוא נפל או משהו והיא המששיכה לרוץ. חסר פה קטע.

למעלה