עצה/תגובה- בועז בר
|שלום לכולם שמי סימה, אני חדשה בפורום אבל נראה לי שהתמכרתי!!!! כיף לי כיף לי כיף לי לראות שיש פורום שאוכל להתייעץ להתלבט ולקבל אינפורמציה טובה. בועז, רציתי לשמוע את חוות דעתך: אני בת 27 , מאוד אוהבת פרחים|פרח ואומנות. אני כרגע לא עובדת וחשבתי להתעסק בשזירת פרחים. חתונות מאוד מרגשות אותי וממלאות אותי ב.... התרגשות וחשבתי לעסוק בשזירת זרי כלה בלבד. ולשלב כל מיני אלמנטים לזרים. אלמנטים של תחרה, של חרוזים סברובסקי, של טקסטיל ברמה מעבר לטול או אורגנזה. לתת להם קצת פן אופנתי ולבנות קו ייחודי לכל כלה. הכלה הקלאסית, הרומנטית, המיוחדת, הפראית, השנטית.... ופשוט לבנות קולקציה של זרים לכלות, עם מגוון פרחים, בעיקר וורדים. סיימתי לעשות זר כלה משוקולדים, מסוכריות, מדרזה, ואפילו ורדים מחרוזים בלבד, משובצות באבני סברובסקי. בכל אופן, רציתי עזרה בכמה נושאים:
מגדלי פרחים חוץ מפרחי בוקי, שקצת יקר אני חייבת להודות. ואם יש מישהו קרוב יותר לאזור אשדוד
האם נראה לך שאני צריכה לעבור קורס בשביל לעשות זרי כלה? כי אני מצליחה לשזור ויוצא לי יפה מאוד. אבל אם בכל זאת אתה חושב שאני צריכה, אז איזה מידע קורס מקצועי יקנה לי (בגדול) והאם אתה מכיר קורס לימוד שזירת זרי כלות ללא ידע קודם , כי כשהלכתי לברר בזר פור יו הם רוצים שאני אעבור את מתחילים מתקדמים ורק בסוף זרי כלה. למה לעשות את כל הדרך הזו כאשר אני מעוניינת ליצור רק זרי כלה?! האם הורדים שאני שוזרת לכלות צריכים לעמוד בסטנדרטים מסוימים? צריך לבחור אותם ע"פ כמה קרטריונים? ומה זאת אומרת עמידות של הזר? הוא צריך להיות עמיד ליום אחד ,ליום הגדול, לא? האם ספק פרחים יכול לעשות לי משלוחים לבית אפילו שרשמית אני עדיין לא עסק, ורק בשלבי הקמת עסק? אילו פרחים אתה ממליץ לזרי כלה? האם יש פרחים שאסור לערבב, או מוטב שלא לערבב עם ורדים? מה דעתך הכללית על הרעיון שלי? תודה וסליחה על ה"מגילה".
סימה.
|שלום לכולם שמי סימה, אני חדשה בפורום אבל נראה לי שהתמכרתי!!!! כיף לי כיף לי כיף לי לראות שיש פורום שאוכל להתייעץ להתלבט ולקבל אינפורמציה טובה. בועז, רציתי לשמוע את חוות דעתך: אני בת 27 , מאוד אוהבת פרחים|פרח ואומנות. אני כרגע לא עובדת וחשבתי להתעסק בשזירת פרחים. חתונות מאוד מרגשות אותי וממלאות אותי ב.... התרגשות וחשבתי לעסוק בשזירת זרי כלה בלבד. ולשלב כל מיני אלמנטים לזרים. אלמנטים של תחרה, של חרוזים סברובסקי, של טקסטיל ברמה מעבר לטול או אורגנזה. לתת להם קצת פן אופנתי ולבנות קו ייחודי לכל כלה. הכלה הקלאסית, הרומנטית, המיוחדת, הפראית, השנטית.... ופשוט לבנות קולקציה של זרים לכלות, עם מגוון פרחים, בעיקר וורדים. סיימתי לעשות זר כלה משוקולדים, מסוכריות, מדרזה, ואפילו ורדים מחרוזים בלבד, משובצות באבני סברובסקי. בכל אופן, רציתי עזרה בכמה נושאים: