עצה...

bad girl201

New member
עצה...../images/Emo12.gif

קרה לכם פעם ששקעתם במחשבות על האקס המיתולוגי/ האקסית המיתולוגית? מערכת היחסים עם המיתולוגי שלי הייתה זוועתית ביותר, כל הזמן מריבות וחילוקי דעות, הוא פגע בי מאוד וגם אני (בצעד שנראה לי היום די ילדותי) לא נשארתי חייבת ופגעתי בחזרה (לא תמיד בכוונה). אבל מנגד הייתה (ואולי עדיין יש..) משיכה ענקית שאולי יותר נכון לקרוא לה תשוקה...כבר הבהרתי לו מההתחלה שיזיזות לא באה בחשבון כי אני לא בנויה לזה. כל הקשר שלנו לכל אורך הדרך היה רצוף עליות וירידות, סצנות קינאה בלתי נגמרות משני הצדדים. היינו על סף חזרה אבל בסוף זה לא יצא לפועל (זרקתי אותו בגלל שהוא האשים אותי בבגידה שמעולם לא הייתה ולא נבראה, וכשבעצם הוא היה זה שבגד באמת ולא אני)קצת מדברים (כשהוא פונה אליי באיי סי "מה חדש"וכו', ואז יש שתיקה כי לשנינו אין מה להגיד...) בגדול יש לי הרגשה שקיימים רגשות גם מצידי וגם מצידו אבל אף אחד לא מעז לעשות את הצעד בגלל מערכת היחסים המכוערת שהייתה לנו..אנחנו אלופים בלעצבן אחד את השני ועם אף אחד לא הייתה לי מערכת יחסים כזו מורכבת כמו שאיתו. יצאתי עם אחרים ודי התגברתי עליו, אבל לפעמים הרגשות עדיין צפים ועולים ונראה לי שגם אצלו (הוא הראה סימני קינאה ברורים כשעניתי לו שהתגברתי עליו כבר ויצאתי עם מישהו לא מזמן כשהוא שאל אותי על העניין לפני כמה ימים). מה אני עושה? זה די מטריד אותי בימים האחרונים...

בשלולית

New member
שמעי...

יש לי האמת הרבה להגיד לך בעיניין... אבל אני לא רוצה ממש לכתוב לך פה מגילה שתאמיני שלא יהיה לך מספיק זמן לקרוא אותה
אני אגיד לך בקיצור.. מה שאת מרגישה\חושבת עכשיו... זה לא בהכרח רגשות אהבה.את לא בהכרח רוצה לחזור. תחשבי על זה קצת. וכמובן שזה רק לפי מה שעברתי אני... כנראה שאני טועה לחלוטין. אני במקומך... אני מחכה קצת... חושבת על זה עוד קצת... נותנת לזמן לעבור... לכי תדעי מה יהיה... אולי באמת תביני שזה סתם... הריי לאן את ממהרת... יש לך את כל הזמן שבעולם... תתבשלי במחשבות קצת ואז תחליטי בעצמך... הריי אף אחד פה לא באמת יכול להגיד לך מה לעשות..

bad girl201

New member
למי שיש עוד תגובות

אני אשמח...אני בתסבוך רציני עם עצמי ולא בטוחה בכלום...

seeyou

New member
קשר הרסני-../images/Emo140.gif

"אנחנו אלופים בלעצבן אחד את השני" לא ברור לי מה את רוצה להסיג בחידוש הקשר מצד אחד את טוענת: ..." לשנינו אין מה להגיד" מצד שני: "בגדול יש לי הרגשה שקיימים רגשות גם מצידי וגם מצידו " ומצד שלישי: "יצאתי עם אחרים ודי התגברתי עליו"... כול הסיפור הופך לדיבוק(סליחה!) יוסי

bad girl201

New member
אם הייתי יודעת אז נראה לך...

שהייתי מבקשת עצה? בדיוק מהסיבה שזאת מערכת יחסים הכי מתוסבכת בארץ שלא ברור כלום מצד אחד רוצה מצד שני לא וכל הזמן עסוק בלגרום לי לקנא... כבר לא יודעת כלום, יש רגש/ אין רגש...אין לי מושג מה קורה. לא יודעת איך להגדיר את הקשר הזה כבר. כל כך פגענו אחד בשני בלי סוף אבל מצד שני הרגשות שאולי עוד קיימים ואולי לא...קיצור- לא יודעת! הרי בשביל זה ביקשתי עצה לא?

Kingeh

New member
זה ימשיך לצוף.

ימשיך עד המערכת יחסים המיתולוגית הבאה שלך. את תתרגלי. הרי כבר הבנת שאתם לא מתאימים. אז אין טעם לשקוע ברגשות ישנים. נסי לראות את זה כתקופה שהייתה ונגמרה...

bad girl201

New member
ומה עושים עם המשיכה אליו?

או אם נהיה יותר מדוייקים תשוקה... הוא גר חצי שעה ממני אבל גם יזיזות לא באה בחשבון מבחינתי...

בעיקרום, קורה לי הרבה

אבל לא כי אני עדיין אוהבת או מרגישה משהו סתם כי אני מתגעגעת לתקופה הזו
קצת אבל :)

Bassman

New member
קורא לי הרבה (מדי)...

נפרדנו לפני כמעט 3 שנים ועדיין אני חושב עליה כל פעם שאני עם מישהי. משווה וכאלה. לא אוהב יותר, אבל תמיד נזכר באיך הרגשתי ומתגעגע לזה. מרגיש כאילו אין מישהי שיכולה להיות אותו דבר.

מיטללל

New member

כאן נמחקו מספר הודעות ומשתמש אחד נחסם. אני בעד חופש דיבור כמעט מוחלט. אבל בפורום הזה לא אף חבר פורום לא יקלל או יתקוף חבר פורום אחר.

MAX D

New member
../images/Emo10.gif ואני כבר תיכננתי שהוא יגיב לי..

MAX D

New member
אחרי 2 שהו נכנס בהם-

חיכיתי לתגובה כי לי יש פה לא קטן

MAX D

New member
וואו- ככה אני רושם אחרי משמרת לילה

פעם אחרונה שאני עושה את זה...

keren888

New member
מתחרפנת כמוך....

כפרה אני עוברת כעט את אותה חוויה.....רק שאנחנו יותר מדברים... וכן לפעמים הוא אוהב לספר לי על בחורות נראה בכדי שאני אתעצבן...אני זורת כאילו זה לא מפריע לי... הייתי מתה לדעת מה לעשות.... אפילו כמה פעמים שדיברתי איתו אמרתי לו שאני ניפרדת ממנו לתמיד כי לא מתאים לי.. לדבר איתך כשאתה יוצא עם מישהי... כעבור יומיים הודעה שהוא רוצה לראות אותי ושהוא נפרד ממנה אני אובדת עיצות... אני אשמח אם מישהו יתעניין בבעיה שלי ויעזור לי!!!!!!!!!!!1

למעלה