עצה

עצה../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif

אז ככה, למרות שהחדר שלי ושל אחותי כבר אחרי שיפוץ עכישו רק אחרי שגמרנו לשפץ אחותי הגודלה עברה לגור עם חבר שלה שמשמעה שיש לנו חדר פנוי, ואני נישארת בחדר הנוכחי הזה, כיי שפה מחשב וזה
ואינ משנה ואתו עד כמה שאפשר זה חלק ממש פיצי מהחדר, אני כבר שמה עוד מעדף אחד שאני רוצה לקנות בצבע בורדו מאיקיה, ליד המיטה אז אני חושבת ש המעדף שאני ייקנה ועוד 4 מעדפים שיש מעל המחשב זה כבר מוגזם, חשבתי להוציא שתי מעדפים ולשים בימקום שתייהם לוח מודועות אחד ענק!!!! מה אתם אומרים? אני צועת רק קיר אחד בצבע מישמיש כזה אפרסק, רק חצי מהקיר עצמו וחצי השני שמנת כזה, כמו שיש לי עכשיו, ולוחקת טפט ושמה בין שנהיים, ושמה מדף בורדו אחד. קונה פוף כתום מקום לשים דברים בצבע ורוד כהה ליד המיטה ואולי אני רוצה מנורה מגניה משולשת נמוכה הייתי רוצה מנורה אחרת אבל לא מצאתי משהו יפה חוץ מהנמוכה המשולשת.

נועה, נועו'ש, נוע'לה...

מכל הבלאגן בכלל לא הבנתי איפה פה העצה. ובכלל, מה יקרה אם אחותך תיפרד מחבר שלה ותחזור הביתה?

היא לא תפירד ../images/Emo8.gif../images/Emo85.gif

העצה עם כדי לי להוריד שתי מעדפים, מהתמונה ולשים שם בימקום לוח מודועות גדול? שתציעו לי
, היא לא תיפרד למה כי בהתחלה הם עבור לגור יבחד ואחרי המון זמן היא הודיעה לאמא שלי שאנחנו יכולים לקחת את החדר שלה ולעושת מה שאחננו רוצים היא לא אמרה סתם וגם עם היא תפרד אז נסתדר למרות שהם לא יפרדו ומי אמר שהיא תחזור הביתה
, בקצור הבנת

את המדפים לא כדאי להוריד

מה תעשי עם לוח מודעות? אבל כן כדאי להוריד את כל הבובות שזרוקות שם. בובות כבר לא הולך היום

למה לא כדי להוריד?../images/Emo85.gif

חשבתי לקנות לוח מודועת ענק כזה, ויפה מנחלת בינמין ולשים מסיבב פרווהורודה
ולשם על זה המון תמונות בובות בשיבלי תמיד באופנה
@

../images/Emo9.gifרגע../images/Emo9.gif../images/Emo85.gifאנשים תעזרו לי!!!!!

אוףףףף אני בדיכאון אני לא יודעת עם, כדי לי להורי דתשי מעדים ולשים לוח ודועת יפה וענקי בימקוםםםםםםםם ))))))):::::::::::

למעלה