עצה...

ריפונזל

New member
עצה...../images/Emo9.gif

אני צריכה לקנות לאחותי הגדולה בת25 מתנה ליום הולדת ואין לי מושג מה לקנות לך אשמח לקבל הצעות (בסום של עד 100 ש"ח) חשוב לציין שחשוב לה מתנה שימושית אבל יש לה מספיק בשמים ואיפור

h e n y

New member
מממ

תחרטי משהו או תרקמי על מגבת או על כרית, אפשר גם להדפיס תמונה של שניכן{אם יש לך}. אפשרות נוספת זה לקנות לה איזה צמיד או שרשרת.... אהממ מה עם בגדים ותיקים? יש משהו שאת יודעת שהיא אוהבת?

ריפונזל

New member
../images/Emo9.gif

תודה... שנה שעברה קניתי לה סט של צמיד ושרשרת ממש יפה והיא אמרה גם שזה יפה אבל היא השתמשה בזה רק פעם או פעמים... בקשר לתיק זה אפשרות למרות שגם יש כבר כמה תיקים ובגדים קניתי לה כבר פעמיים... ואין לי שום רעיון למשהו שהיא אוהבת...ממש קשה...
נראה לי שבסוף אני אקנה תיק או בגד אבל אשמח לקל עוד הצעות...

ריפונזל

New member
תודה לכם!!! אבל...

נראה לי שמצאתי את המתנה מיוחדת ושימושית... אתם יכולים לאמץ אותה... אורגזמטרון-מכשיר שמעסה את הראש ומפיג מתחים!!!

אני הייתי מעדיפה פשוט כסף...

אבל אם היא לא הייתה רוצה לקחת או שזה לא מוצא חן בעינייך אז ספר בנושאים שהיא אוהבת לפי הכרות שלך איתה או סתם תצאי איתה לבילוי כיפי על חשבונך או מראה יפה שתכתבי עליה משהו פלצני כמו "החיוך הוא האיפור הכי מוצלח" או מה שבא לך. קיצור... אני לא ממש יכולה לחשוב על משהו ניטרלי כי בד"כ זורמים עם האופי...

למעלה