עצה..?

Jesse Ian

New member
עצה..?

עברו שלושה חודשים, מרגיש כמו נצח.. תחושת הריקנות והכאב העצום שמתלווים לחיי היומיום, השבר. אני מוצאת את עצמי עם אלפי שאלות. והעיקרית שבינהן היא איך מתמודדים עם היומיום? כל בעיה או תקלה שיש נראית לי כמכשול בלתי עביר. איך מבדילים את הכאב על פטירתו של אבי מהיומיום שלי? זה משפיע על כולנו כך, על אמא שלי ועל האחים שלי.. אני לא רוצה (ויודעת שאין אפשרות כזאת בכלל) לשכוח, אבל גם מפחדת לשקוע באבל. זה קורה בכל פעם שאני נתקלת בסיטואציה שבה הייתי פונה לאבא שלי בבקשת עזרה, בכל רגע יומיומי בנאלי ורגיל שבו אני רגילה לראות את אבא שלי, בשבילים של הקיבוץ או באירוע משפחתי...

eaz1514

New member
../images/Emo201.gif הדרך ארוכה, 3 חודשים הם זמן קצר את

עדיין בעיצומו של האב הכל טרי. אבל הכיוון שלך נכון,פיזית הם אינם וזו עובדה בלתי הפיכה אבל נוכחתום סביבנו היא מתמדת. גם אני "מדברת" אל הבן , שואלת מבקשת, לפעמים גם מקבלת תשובות בכל מיני דרכים, סימנים, דברים שקוראים ללא הסבר, אני מנסה לחשוב מה הוא היה עושה או רוצה שאעשה ואז יותר קל ל. כי אני יודעת בדיוק מה הוא היה מצפה ממני. היום יום פשוט עובר, בלי לנסות להתמודד, נותנים לדברים לקרות,עובדים, הולכים לקניות, עבודות הבית כל אחד לפי עיסוקו, צעד אחר צעד, נורמליות לצד הכאב. מדי פעם עוצרים רגע לחזוב, זכרון שצץ פתאום בלי קשר, לפעמים שמח לפעמים עצוב. תני לזמן לעשות את שלו, הכאב לא קטן זו אשליה, אבל לומדים לחיות איתו. אילנה אמא של רונן

ר ש פ י ם

New member
הזמן הוא הרופא הכי טוב...

את רק בתחילתו של התהליך לאבל יש שלבים וזה טבעי מה שאת עוברת הגעגוע לא נעלם, הוא ילווה אותך תמיד חיי את חייך ותני לאבא להיות איתך

Jesse Ian

New member
../images/Emo140.gifתודה לכם

כמה חשובה התמיכה מאנשים המבינים את האובדן.

למעלה