עצה

נטע104

New member
עצה

היי.. אני מתעמלת בקבוצה של אקרובטיקה וג'נרל ג'ימנסטיק. בלי קשר יש לנו בבי"ס תחרות כמו "כשרונות צעירים" ואני מתלבטת אם להשתתף.. כבר השתתפתי כשהייתי בכיתה ז' עם עוד שתי בנות שרקדו ואני רגילה להופיע עם הקבוצה בזוגות וכו'.. אז מה אני כבר יודעת לעשות לבד... אז קיצר לדעתכם כדאי לי להשתתף? אם כן תנו לי בבקשה רעיוינות למשל לאביזר או למוסיקה.. אשמח לעזרה.. תודה!

בטח שכדאי לך להשתתף

יהיה לך כיף ואת תהני ואת בטוח תהיי הכי טובה מכולם! אם לא תשתתפי את תאכלי את הלב אח"כ כשתראי את כל הכשרונות מהצד. את יכולה לחבר מופע עם כמה חברות מהבי"ס שרוקדות או עושות משהו אחר, או אפילו שאינן מהתחום אך יש להן ידע בסיסי. גם לבד את יכולה לעשות מופע יפה, שכולל ריקוד ואקרובטיקה על הקרקע. תעשי משהו קצר של משהו כמו דקה וחצי או אפילו פחות, של מין תרגיל קרקע עם ריקוד ואלמנטים וגמישות וכוח או כל הדברים שאת יודעת. לאביזרים יש מלא רעיונות: כסא, סרט, חבל, חישוק, מקל מטאטא, פרח וכיד הדמיון הטובה. את יכולה אולי לעשות גם עם הסטנד של האקרובטיקה, שיש לו בסיס ועמודים מברזל ושתי חתיכות עץ מלמעלה, כשזה מדמה כתפיים של מתעמלת בבסיס. מוסיקה את יכולה לבחור מה שאת אוהבת, משהו עם מילים, מודרני וקצבי שיסחוף הרבה מחיאות כפיים. בהצלחה!

אמא לה3

New member
משום מה בזמן האחרון

אני מאוד אוהבת הופעות עם מוסיקה שקטה, לאו דוקא קלאסית קחי שיר שאת מאוד אוהבת, תוסיפי קצת עמידות ידיים, גלגלונים, ערביות וגשרים בטוח תצליחי.

למעלה