עצה

adi5151

New member
עצה

לצערי המון זמן לא התחברתי... אני צריכה עזרה אני עובדת המון על גשר רגל רגל ולא מצליח לי עדיין למה?! אני עובדת על פתיחת כתף שהיא השתפרה מאוד ועדיין לא מצליח אותו הדבר לגבי קפיצות ידים ופ"פ לא יוצא לי כלום בזמן האחרון זה כ"כ מעצבן... עצות יתקבלו בברכה !

אמא לה3

New member
הי עדי

קודם כל ולפני הכל, את צריכה לזכור שיש תקופות כאלה שדברים לא באים בקלות.... הרמה עלתה, זה כבר לא עמידות ידיים/גלגלונים, שליטה באלמנטים שציינת דורשת עבודה רבה רבה וחזרות מרובות. הרבה פעמים במהלך האימונים יש תקופות שבהן הכל נראה "תקוע", חשוב שדוקא בתקופות האלה אסור להתייאש וחייבים להמשיך ולעבוד ולתרגל, אח"כ (ולפעמים ממש בבת אחת) פתאום הכל מצליח. תמשיכי לתרגל את הגשר רגל רגל וגם כמובן את הקפיצות ידיים ובמקביל לעבוד על גמישות והכושר. בהצלחה!

adi5151

New member
עדיין..

כמה שאני מנסה כלום לא מצליח אתמול עשיתי 17 קפיצות ידים ואחת לא יצאה לי ... שלא לדבר על הפ"פ המזוויע שיצא לי...

זמן וסבלנות

התעמלות זה ענף שמצריך עבודה קשה! לא מצליחים קפיצת ידיים או פ"פ תוך חצי שנה. צריך לעבוד קשה ובהתמדה. אני מקווה שאת נהנית גם מהדרך, ולא רק מהתוצאות. כי הדרך ארוכה, והיא אמורה להיות מהנה. אל תשפטי את עצמך לפי האלמנטים שאת מצליחה/לא מצליחה לבצע. תהני מההתעמלות ומהאימונים! תציבי לעצמך מטרות קטנות וקצרות טווח שתוכלי לעמוד בהן תוך אימון או שניים, בדרך אל המטרות הגדולות שהן מטרות העל. למשל: אם מטרת העל שלך היא קפיצת ידיים, תציבי לעצמך כמטרה עכשווית לבצע ניתור קידם והנחת ידיים רחוק יחסית מהרגל. מבחינתך זאת צריכה להיות המטרה שלך כרגע. אחרי שתשיגי אותה, תוכלי להתגאות בעצמך (למרות שעוד לא הצלחת קפיצת ידיים) ואז לעבור למטרה הבאה, למשל, הנפה חזקה של הרגל האחורית; המטרה הבאה תהיה גם ניתור קידם והנחת ידיים וגם הנפת רגל אחורית וכן הלאה... את יכולה להתייעץ איתנו כאן בפורום לגבי המטרות ולספר על התקדמותך! בהצלחה!

למעלה