עצה...

אמא לה3

New member
עצה...

כל החיים התעמלתי ואימנתי התעמלות מכשירים. לאחרונה יותר ויותר אני נתקלת בעובדה שאני ממש צריכה ללמוד את נושא האקרובטיקה, הפירמידות. אודה לכל מי שיכול לתת לי עצה או מאמרים/סירטונים או כל דבר כלשהו, מאיפה מתחילים. הידע שלי בפירמידות הוא בסיסי ביותר, ממש רמה מתחילה ומאוד הייתי רוצה להשתפר, יש למישהו רעיון?

אני הייתי הולכת על השתלמות מסודרת

מאמר או סירטון ייתנו לך עוד 2-3 פירמידות שלא הכרת. אם את רוצה להבין ממש את הפרינציפ של בניית פירמידות, הייתי ממליצה לך על השתלמות מסודרת אצל בעלי מקצוע. ההשקעה היא לא קטנה- כסף, זמן וכוח. אבל לדעתי זה משתלם. תלמדי ממש את הרעיון מיסודו, ומשם תוכלי לקבל את המעוף לפתח בעצמך את הפירמידות, להתאים את הפירמידות למתעמלות שלך, לשכלל או להוריד את הרמה בהתאם לצורך ועוד. אם לא משהו שבועי סמסטריאלי, אז אולי משהו בסגנון חד-פעמי. למידה עצמאית וספונטנית היא טובה, אך לעולם לא מספיקה. טוב שתבוא בנוסף אך לא במקום.

אמא לה3

New member
מסכימה איתך...

חוץ מהעובדה הקטנה ש...אין לי ממש זמן... בין עבודה 5 ימים בשבוע לבין גידול 3 ילדים, הייתי אומרת שאני "קצת" בבעייה. נשמח לקבל אירוח אצלנו בסטודיו של כל מאמנת/מדריכה שתוכל להעביר לנו סדנה אצלנו בסטודיו.

Tammie

New member
יש גם בעייה

שאין הרבה השתלמויות כאלו בארץ. שנה שעברה הייתה אמורה להיות השתלמות בחולון אבל עקב חוסר משתתפים היא בוטלה....

למעלה