עצה

dalia215

New member
עצה

שלום אני צריכה עצה יש לי שישה חתולים שחמישה מהם בוגרים ואחת שהיא גורה
הבעיה שאני קונה להם חול מסוגים שונים. היה לי חול קריסטל אבל זה היה נגמר מהר.
היה לי חול מתגמש שהיה לי מאוד קשה לנקות אותו ויש לי חול רגיל הבעיה שאחרי שהם נגמרים אני צריכה ללכת לקנות חדש
ואני מחפשת חול אבל בכמות גדולה (שאני לא צריכה ללכת ולקנות כל פעם חול)
הייתי מנויה לחברת כלבלב אבל בגלל המחיר הגבוה והשירות שלא היה טוב עזבתי אותם
השאלה שלי אם מישהו מכיר או יודע איפה אפשר לקנות חול בכמות גדולה?
וגם אם יש לכם המלצה לחול שאפשר לנקות אותו?

dimitrygo

Active member
מנהל
אני יכול להציע לך כיוון כצת אחר. יש חול על בסיס נסורת עץ

שנקרא CAT'S BEST מתגבש. הוא אמנם מגיע בשקים קטנים אבל מספיק להרבה זמן. הוא גם קל משקל ומאוד קל לנקות אותו ולתחזק את הארגז.
ההחסרון היחיד שלו בעיניי זה שהוא מתפזר יותר בקלות ברחבי הדירה.

Yukita

Active member
מנהל
יש הרבה סוגים של חול מתגבש

(החול המועדף בעיניי עבור הח'ברה שלי). מאחר שאני גם מבקרת חתולים אבים בבתיהם, אני רואה הבדלים משמעותיים. חשוב לציין שלמרות שהחול עצמו באמת יכול להיות איכותי יותר או פחות, גם דברים אחרים כמו אופי הצרכים של כל חתול ורמת חומציות משנים מאוד - תולעת הגשם כתבה על כך פוסט בפורום בעבר).
&nbsp
מבחינתנו, אנחנו בבית מרוצים עם canada litter, חול שמגיע בשקים של 18 ק"ג וניתן למצוא באינטרנט (מביאים לך הביתה, כמובן) בסביבות 89 ש"ח. לאחרונה ניסינו גם חול pastel, גם כן 18 ק"ג ואותו מחיר כמו הקנדה, ונראה לנו טוב.
&nbsp
במילים אחרות - צריך לנסות ולראות. אולי באמת כיוון אחר לגמרי כמו הcats best יתאים לכם?

dalia215

New member
עצה

איפה קונים אותו זה דרך חברה מסויימת או שאפשר לקנות בחנות לחיות?

אם את מחיפה

תבררי בחנויות: זולנד רוממה, כלבו לכלב מוריה, הג'ונגל שלי נו"ש, חניתה דוג. ויש חנויות מהמרכז שעושות משלוחים לחיפה אם מדובר בקנייה מעל סכום מסויים - פט פוינט ופט פלנט.

Yukita

Active member
מנהל
אנחנו מרגישים איתו טוב

זה לא מבטיח שגם את תהיי מרוצה
אם נראה לך מתאים, פשוט תנסי. לא יהיה טוב? תנסי סוג אחר.
&nbsp
יתכן שיש חנויות בהן אפשר לקנות, אני מזמינה מהאינטרנט. בד"כ ברשת מוצאים דברים זולים יותר מאשר בחנויות. מה לעשות שהתקציב משנה...
&nbsp
אני הזמנתי ממיסטר פט (מודיעין). יש כמובן כל מיני חנויות רשת. למיסטר פט יש גם חנות במציאות, לפחות אחת מחנויות שלהם קיימת בקניון במודיעין. יש גם ספקים אחרים, כמו מיקמיק ופנדה, שאפשר לבדוק מה יש להם להציע. אולי לאחרים בפורום יהיו הצעות נוספות.

dalia215

New member
עצה

אוקי אני אבדוק את זה תודה ואני ניסיתי את פנדה והיה טוב אבל הוא נגמר לי מהר ומאוד נגמר

dalia215

New member
עצה

והם עושים משלוחים כי לי יהיה קשה להגיע לשם אני מחיפה

Yukita

Active member
מנהל
אני לא גרה במודיעין

אני מזמינה עם משלוחים

galigach

New member
האם יש הרבה אבק ל canada litter

אני משתמשת בקטס בסט ואין הרבה אבק, אך הוא באמת מתפזר מאד. רציתי לנסות משהו אחר, פעם כשניסיתי אבר קלין היה המון אבק ואי אפשר היה לשים בחדר, איך הקנדה ליטר לעומתו?
&nbsp
גלי

Yukita

Active member
מנהל
זה מאוד תלוי מה את מגדירה "הרבה אבק"

כששופכים את הקנדה ליטר לתוך הארגז - יש אבק.
&nbsp
אחרי זה לדעתי אין אבק. מה החתול הפרטי שלכם עושה (חפירות והעפות החוצה) זה כבר משהו אחר...

galigach

New member
אבק

הרבה אבק לפי ההגדרה שלי זה כשמנקים את הארגז יש עננים של אבק.
באבר קלין היתה כמות גדולה של אבק, הארגז היה במרפסת וכשאני בסלון, נחנקתי ממנו כל פעם שהחתול היה משתמש בו.

בקטס בסט בתחילה השק אין כמעט אבק אבל ככל שהחול מתמעט בשק הוא יותר מאובק.
היום הארגזים בכמה מקומות בבית כולל בחדר השינה ולכן אני צריכה חול ממש בלי אבק.
החתולים שלי לפעמים מעיפים החוצה את החול. הם די מרוצים מהחול ומהמשרתת שמנקה אותו. רק לי נמאס קצת מהחול הזה.

גלי

Yukita

Active member
מנהל
לטעמי אין עננים כשמנקים, אבל

עדיין - כל אחד והרגישות שלו

Bogen2

New member
אין כמו סולת!

מתגבש וסופח ריחות! אמנם טרם מצאתי איך להשיג בשקים גדולים...קונה בכל פעם פר קילו אבל איכות החיים השתפרה פלאים!

למעלה