עצה...

adicoh

New member
עצה...

יש לי יחידת דיור קטנה ואני מחפשת משהו מעניין לסלון, יש לי מזנון קטן ושולחן (שניהם בצבע בוק), וילון בצבע בורדו חצי שקוף וספה שיש בה גוונים של סגול אפור כחול ועוד כל מיני, כל זה תרומות שהביאו לי כל מיני אנשים... הבעיה שלי שהוא ריק לי מידי, חסר לי כמובן שטיח וכמה כורסאות או פופים.. השאלה שלי היא קודם כל אם מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות שטיחים או פופים במחירים יחסית זולים, וגם אם יש לכם רעיון לעוד משהו שאפשר להוסיף (במקום פוף, כי עד כמה שזה נוח וחמוד זה נראה לי קצת נדוש...) המטרה היא שהסלון יהיה נעים ונוח וחמים כזה, אין לי צורך באחסון או דברים כאלה... מצידי אפשר אפילו לשים את המערכת סטריאו על הרצפה זה נראה לי ממש חמוד.... יצא קצת ארוך, מצטערת - אבל בכל אופן תודה מראש.....

מרבי 1

New member
כמה הצעות

הי, יש כמה דברים שבדרך כלל עוזרים לשינוי ושיפור האווירה: * אהיל יפה שישנה קצת את הגוון של האור. * מנורות קטנות כדי ליצור נקודות אור נוספות בחדר. * לצבוע את הקירות בגוון שהוא לא לבן. * תמונות. * כריות על הספה. * מפה צבעונית. * וכמובן ששטיח משנה את כל האווירה. אם את גרה באיזור המרכז תנסי את הסטוק קפה או כיופים סנטר בפתח תקוה יש שם דברים נחמדים ולא יקרים. מרבי
מעצבת פנים

טיפטיפ29

New member
מצטרפת לעצת סטוק קפה, מאד זול

שם, יש גם סניף בנתניה, ליד איקאה ובחיפה שני סניפים.

מיתושית

New member
יש לי רעיון בשבילך..

במקום הפופים (בנינו הם באמת נדושים..) את יכולה לקנות לך את הקוביות הקטנות האלו שהן "מיני ספה" אפשר לשבת עליהן או להניח דברים... אוף! בטח יש להן שם שלא עולה לי כרגע!

adicoh

New member
כן קניתי אחד...

קוראים לזה "הדום"... תודה! אשמח לעוד רעיונות...

למעלה