עצה.

• פותח הנושא jimo
  • פורסם בתאריך

jimo

New member
עצה.

שלום אנשים. קוראים לי יוני ויש לי להקת רוק. עכשיו אני זקוק לעצה. אני רוצה לנסות לעשות גירסה חדשה ל - Is There Anybody Out There הגירסה תהיה יותר רוקיסטית כמובן. עכשיו מה שחשבתי זה חוץ מהפתיחה והמנגינה כמובן , להוסיף קצת לשיר , כאילו , מילים ואקורדים , ומשם להמשיך בסולו. אם הבנתם במה מדובר אז אנא שרשרו פה עצות. אם לא , שרשרו מה לא הבנתם :) תודה מראש יוני

N a V e

New member
אני חושב שכל הכיף בלעשות קאברים

הוא להחליט לבד על המבנה ולהוסיף על דעת עצמך... נראה לי יותר משמעותי,מגבש כלהקה ובכלל,כיף יותר,אם תחשבו על זה לבד. בהצלחה

אני מסכימה לגמרי

מה גם שאם לוקחים רעיונות של אחרים, צריך לתת להם קרדיט, איכשהו...

Jam Head

New member
אם הייתי יכול להמליץ לך אז.

הייתי לוקח את הקטע המרכזי בשיר , ומכפיל אותו ( ככה שבמקום כמעט שתי דקות השיר יהיה ארבע דקות ) ונותן לקלידים וגיטרה מלווה לעשות את הקטע המקורי של פינק פלויד. על זה להלביש תפקיד באס פשוט ( הקטע המקורי הוא רק שלושה אקורדים ככה שזה תפקיד באס מינימלי ) וגיטרת סולו שלקראת סוף הקטע תתחיל אלתור - מילים זה כבר החלק הפשוט יותר כמו כן גם השירה.

jimo

New member
תודה לכולם.

סיימנו את השיר , תוכלו לשמוע אותו בקרוב , אנחנו עכשיו בדרך להקלטות ויכול להיות שהליקון מחתימה אותנו. בקיצור הכל טוב ויפה. תודה על העצות ושיהיה לכולם לילה טוב.

super joby

New member
עצה

קודם כל - לעשות קאברים ללהקה כמו פינק פלויד זה כבר וואחד אתגר, שכן מה שלא תעשה זה יאלץ לעמוד מול המקור, וזה לא קל בכלל. דבר שני - דווקא הקטע הזה? לפי דעתי אם אתה עושה למשהו קאבר תיקח משהו שאתה יכול לשנות מהקצה אל הקצה, ולא קטע כזה. מה כבר תעשה לו - תוסיף הרבה דיסטורשן, להקה, מהירות? ניראה לי מיותר למדי. זה לפי מה שהבנתי מהכיוון שאתה מחפש. ואם כבר אז כבר - דווקא הרעיון של מילים הוא לא רע בכלל, לפי דעתי אם אתה מוסיף מילים שלך אז אתה צריך לתת לשיר יותר גוון של סימפול ולא של קאבר, כלומר שאתה לוקח את הרעיון המרכזי אבל עושה איתו מה שבא לך. רעיון שני הוא לקחת מילים של קטע פלוידי (אולי מהסרט?) אחר ולהוסיף לזה לדוגמא...

jimo

New member
אז ככה.

לזה ששאל איך קוראים לנו. זה PickUp. לא נראה לי שתמצא משהו באינרנט כי לא פירסמנו ואנחנו עוד לא כ"כ ידועים (הופעה בבארבי והקלטות. זהו). רק עכשי וסוכן של הליקון עלה עלינו ואולי נגיע לחוזה. בקשר לזה שבחרנו בשיר הזה , זה ייצא דווקא טוב , הוספנו קצת פאוור קורדס בליווי , כמה ריפטים (מהמילה Repeat) וקטע עם מילים ואקורדים שדווקא יצאו כאילו חלק מהשיר. יצא טוב. בקרוב תשמעו עלינו

אז אולי תעלו שיר אחד לאינטרנט?

או אפילו כמה? יש מספיק מקומות שאפשר להעלות אליהם. במה חדשה זו רק אפשרות אחת.

jimo

New member
כן אבל.

אני לא רוצה שנתמסחר דרך האינטרנט. גם ככה כשנתפרסם (בעזרת השם) , אנשים כבר יפרסמו תשירים שלנו בתוכנות שיתוף קבצים למיניהם. אז למה לטרוח?

../images/Emo26.gif

1. בשביל אלו שלא מורידים קבצים לא חוקיים. 2. בשביל אנשים שרוצים להתרשם ממכם בנוגע לקטע מסויים ואז לקנות אלבום. לא אמרתי להוציא אלבום שלם לרשת, רק שיר אחד או שניים. 3. בשביל אנשים שרוצים לשמוע קאבר לפינק פלויד. מספיק טוב?

jimo

New member
לקחתי לצומת ליבי.

אני אחשוב על זה. תודה על העזרה. נשלח לך דיסק מתנה כשהוא ייצא

itaikuskus

New member
אנא ובבקשה ממך

אל תוסיף מלים,ואל תעשה את זה יותר רוקיסטי....מיותר לגמרי מה יש כבר לחדש ב-ITAOT? תעשה קאבר לin the flesh או משהו...

natangold

New member
למה? לפעמים זה דווקא מוסיף למשל

מה ,שג'ימי הנדריקס עשה לשיר של בוב דילן, לאורך מגדל השמירה(חחח). ומה, שדיפ פרפל עשו לשיר של דונובן(נראה לי), ללניה. ואפילו, מה שגנס אנד רוזס עשו לשיר אחר של בוב דילן, טוק טוק על שערי מרום(חחח יותר גדול).

MusicA

New member
jimo, כשתגדלו ותרוויחו מליונים

להופעה, אל תשכח מי גילה אותך

למעלה