עצה

טלי7761

New member
עצה

אני אם חד הורית לילד בכיתה ב' הבעיה אצלנו שהוא לא מסכים שאצא בשעות הערב. כל יציאה הופכת לבכי מרורים ודרישה שהנייד שלי יהיה זמין הבטחה ודרישה טובענית באיזה שעה אני מגיע ומה פתאום אני יוצאת הוא ילד מאוד מאוד חברותי וילדים מחפשים את קירבתו אך בכל הקשור אלי זה פשוט קטסטרופה טעיתי ובמשך שניים ויתרתי על חיי האישים היום אני כבר מרגישה אמא בבית הסוהר שלה אסור לצאת מה עושים

חופש

מאז שהוא נולד יצאת לבלות ? כדאי לך להסיג או את ההורים שלך לעזרתך או ביביסיטר שתכיר אותו קודם ולהיות ברורה ושלמה עם עצמך בהחלטה כדי שתוכלי לתפקד ולהעשיר אותו זה נחוץ לשניכם שאת תצאי אך בלי רגשות אשם ובלי פיצויים ( תקבל ממתק ) אפשר להציע לו שפעם את יוצת לבד עם חברות/ חבר ופעם איתו שלא ירגיש מקופח. שייהיה לך בילויי נעיםם בקרוב..

טלי7761

New member
תגובה

לצערי נכנעתי ולא יצאתי מבחינת עזרה להשגחה יש לי את הורי ואחותי כך שאין כל בעיה בנושא אבל הוא לא מסכים ובוכה וצורח את לא יוצאת זמן איכות איתו יש לנו בשפע אבל שאני אמצה לידו {כאשר הוא בלי חברים}גם אם הוא יושב במחשב או כל משחק אחר או קריאת ספר שעורים וכ' לא יעזור הוא יקרא לי אמא איפוא את אתמול לאחר שיחה ארוכה והכנה אמרתי לו שאני יוצאת בערב לחברים לשמחתי הוא אמר לי אמא תצאי ותבלי אך אבוי הגיעה השעה 22.00 ומבול של טלפונים עם בכי נוראי להפתעתי לא ויתרתי ולא חזרתי מיד בבוקר הוא הודיע לי חד משמעית אמא את לא יוצאת יותר הצילו הוא אהבת חיי אבל מה עם חיי

טלי7761

New member
חשוב

בכל הסיפור הזה אין אבא בתמונה בכלל מיום היוולדו אינו רוצה להכיר אותו מה עוד שעזב את הארץ ואני רוצה לציין שהתיעצתי עם אנשי מקצוע ולילדי אין חסך אבא כך זאת לא סיבה

אני שמחה..

בשבילך שיצאת הוא חייב להבין שגם לך יש חיים את רוצה לחכות שיהיה בן 15 ויגיד שאין לך חיים ? לצערי אחד מתפקידנו כהורים להציב גבולות וזה אחד מהם . רק להיות שלמה אם מה שהחלטת ואם תוכלי להתיעץ בהמשך לגביו תמיד טוב . גם לי יש ילדה בכיתה ב' שצריכה גבולות ברורים זה לא נעים תמיד . יש ברירה<?
אמרה לי פעם פסיכולוגית כשבעלי לא היה הרבה בבית בגלל עבודה " כשאת גם א
מא וגם אבא את יותר עסוקה בגבולות ופחות בחום ונשיות"...

faith2

New member
טלי,

אולי הבעיה היא לא בהתפנקות? אולי ישנה איזשהי חרדת נטישה...? התייעצת עם איש מקצוע?

טלי7761

New member
תגובה

כן התיעצתי עם פסיכולוג ואין בעיית נטישה החלטתי לעמוד על שלי ולמרות שהוא בוכה כן לצאת

poo bear

New member
חבל מאוד..

אני באמת רוצה להגיד ך שזה מאוד מעציב שכך המצב, את צריכה לעבוד עם הילד שלך על עיצוב התנהגות ולמידה, כי אומנם את אמא ואפילו אמא שלו, אך לא חתמת על שום טופס לויתור חיים ביום שילדת אותו!!!! תתני בעצמך את התנאים, בכול פעם שאת יוצאת. ואל תתני לבכי שלו לשחק על מצפונך!!!!

למעלה