עצה....

¿matan¿

New member
עצה....

לכל המעוניינים לדעת: אתמול,הנגן שלי היה בתיקון קליל מאוד,בשל כך שכשחיברתי אותו למחשב באמצעות הקבל יו אס בי,לא קרה כלום. ממה זה נגרם?: דבר זה נגרם כתוצאה משני שברים בקצוות הכבל. שבר בקצהו האחד של הקבל,ושבר בקצהו השני. עצה: כל מי שמחבר את הנגן שלו למחשב באמצעות קבל יו אס בי או יו אס בי מעריך(אני חושב שכולם),אז איך כדאי לו לשמור על הכבל: 1.או לגלגל אותו טוב,כמו בצורה שהייתה כשקנית את הנגן,ושקצצות הקבל לא יהיומכופפים או מקופלים. 2.שזה הכי טוב,והכי שומר על הקבל,לתלות אותו מאמצעהו על איזה וו,וכד'. עצה זו,היא המלצה בלבד,ונועדה לשמירה על קבל הנגן. אומנם קבל יו אס בי לא כל כך יקר,אך עדיין. מקווה שעזרתי!

weird dust

New member
כן זה ידוע שכבל יכול להיות רגיש

אני גם יוסיף שאסור למתוח כבל, כבל מתוח הוא כבל שבסוף ניקרע מבפנים. מומלץ לשמור על קצוות שלו ואםם כבר מדברים על קצוות, אז הרעיון של העריסות למיניהן זה לשמור על החיבור של הנגן.

TheRealDeal

New member
אני עם האייפוד קיבלתי

קיבלתי עם הכבלים של האייפוד מכסים כאלה מפלסטיק בשביל לכסות את הפלאגים, אחד לפיירווייר, אחד ליואסבי ו2 לחיבור עריסה.. אני משתמש בהם רק כשאני צריך לשים את הכבלים בתיק או משהו כשאני יוצא לטיולים למשל... בבית אני לא משתמש בכיסויים ולא קרה כלום לכבלים..

למעלה