עצה?

AyalaN

New member
עצה?

אני אמורה להתגייס עוד חודש וקצת. בינתיים זה למודיעין, וזו גם הסיבה שאני צריכה עצה. אני כבר מעל לשנה מועמדת במסלול שבו אני נמצאת, ועד לא מזמן (לפני קצת פחות משבוע) זה לא ממש הפריע לי שאני לא יודעת אם התקבלתי או לא, אבל עכשיו, מאז שסיפרו לי על כמה בנות שקיבלו מכתב שהן לא התקבלו, ממש קשה לי כבר לחכות לתשובה. מצד אחד, אני יודעת שככל שעובר הזמן, ואני לא מקבלת שום מכתב גובר סיכויי שהתקבלתי, אבל מצד שני, כבר נמאס לי לחכות, במיוחד שאני מתגייסת כ"כ בקרוב. זה ממש מפריע לי, ואני חושבת על זה יותר מידי ואפילו לא מצליחה לישון בגלל זה. מה אני יכולה לעשות?

אין לך מה לעשות, אבל לא ברור למה את

לא מצליחה לישון, אם ישנן בנות שקיבלו מכתבי דחייה , ואת לא, כשהגיוס קרוב אז מצבך טוב וכמעט בטוח התקבלת. לגבי מודיעין ידוע לי שהם שולחים רק תשובות שליליות, ולא גם חיוביות וגם שליליות, כלומר אם לא דחו אןתך ,ואחרות כן, המסקנה ברורה, הסירי דאגה מלבך.

סמדר בנ

New member
שלום אילה

נושא המיון והשיבוץ הוא אחת הבעיות שעולות מדי פעם כאן בפורום. אני לא מכירה את מערך המודיעין אבל האם ניסית להתקשר אליהם כדי לברר? בכל מקרה את יכולה לבדוק אם תאריך הגיוס שלך הוא תאריך גיוס למודיעין וזה כבר ייתן לך סימן אם עברת או לא.

AyalaN

New member
אני התקשרתי למענה הקולי

וזה אומר לי שאני עוד מועמדת.. ותאריך הגיוס לא משנה כ"כ כי כל מי שעבר את המיונים הראשונים קיבל את התאריך הזה, ורק אח"כ היה התחקיר הבטחוני, והמבחנים הסופיים..

אימשל2

New member
יש תקווה - מנסיונם של אחרים

אני מכירה חיילים במודיעין בפרויקטים שנחשבים יוקרתיים. את התשובה החיובית הם קיבלו רק ברגע האחרון. כך שיש לך תקווה. עם זאת הבן שלי שכבר נמצא בשלהי הטירונות בצנחנים, לא קיבל עד היום תשובה שלילית מאחד השלבים האחרונים במיונים לפרויקט נחשב במודיעין. אם עברת את כל שלבי המיון כולל תחקיר בטחוני, סביר להניח ש- NO NEWS GOOD NEWS. אם יש לך שלבים נוספים שצריך לעבור, אז לפעמים העובדה שלא זומנת לשלב הבא כשכל השאר כבר עברו אותו, יכול להעיד שפשוט לא קיבלת תשובה שלילית. מה עושים? 1. להתקשר לאיתור חמ"ן. לפעמים זה עוזר. אם לא קיבלת תשובה ברורה חזרת לנקודת המוצא. 2. לברר בפורום מתגיסים מה קורה אצל חברה אחרים שהתמינו לאותו מסלול. על תשובות שלליות כבר שמעת. אם יש שלבי מיון נוספים תבדקי האם יש מי שכבר קיבל זימון ומתי. בכל מקרה אל תדירי שינה מעיניך. גם אם לו תתקבלי למסלול שאליו התמינת, סביר להניח שהצבא ישדל להשתמש ביכולות שלך בתפקיד אחר. לא פעם מצליחים להגיע לתפקידים טןבים גם בגיוס כלל צה"לי, במיוחד אם יש לך קב"א גבוה ומוטיבציה.

למעלה