עצה

מיטללל

New member
עצה

מה העצה הכי גרועה שקיבלתם אי פעם ? (רצוי ביחסים עם המין השני אבל לא חובה)

Zoharrr

New member
---->

"תעזבי אותו,אם הוא אוהב אותך הוא ירדוף אחרייך" כ"כ לא... כמעט הפסדתי בנאדם כ"כ חשוב. והוא לא אמר שהוא לא ירדוף אחרי כי הוא לא אוהב אותי,פשוט כי הוא ממוטט נפשית כ"כ שהוא לא יכול... הוא היה צריך אותי... כל מקרה לגופו,כל בנאדם לגופו,בגלל זה אני לא נוטה לשאול אנשים מה לעשות ביחסי זוגיות שלי,כי אפחד,אבל אף אחד לא יודע מה באמת קורה בקשר חוץ משני בני הזוג,ואחרים יכולים לגרום לכם לעשות כאלו טעויות שחבל על הזמן...

כל ה`שדר לה`

שדר לה שאתה לא לפלף שיש לך ביטחון עצמי וכל העצות מהסוג הזה. תהיה מה שאתה באמת זה העצה הכי טובה

pain is MY love

New member
כל החוקים האלה של

"אני לא אתקשר אליו, שהוא יתקשר אליי!" אני רואה את חברה שלי עושה את זה ומתייסרת כל פעם מחדש! מה הקטע? הוא יעריך אותך פחות אם תרימי טלפון?!?!

Cobe Anan

New member
מה, לא ידעת?

בחורה שמרימה טלפון היא שרמוטה, נואשת, ולא תמצא חתן עד גיל 25 (לא עלינו!)... איך את לא יודעת?!

pain is MY love

New member
חחחחחח

מה שעצוב זה שחברה שלי אשכרה מאמינה בזה! והיא פשוט בוכה אבל מחזיקה את עצמה שלא להתקשר...

נועם m

New member
בתכלס, כל עצה שהיא

אני ממש מאמינה שצריך ללכת עם האינסטינקטים. ברגע שמתחילים לקבל עצות מאנשים האינסטינקטים הראשונים מתפוגגים... אבל לפעמים יש מצבים שבאמת אין לי מושג מה לעשות, ואז עצות יכולות לעזור. הדבר הכי חשוב שלמדתי הוא לא לעשות משהו שאניא לא מרגישה 100% בנוח איתו. לא חשוב מי ייעץ לי.

pain is MY love

New member
14?!?!?!??!?!?!?!?!?!

בגיל 14 לא התנשקתי עדיין! חשבתי שילדים מגיעים מחסידות!!!!!

Cobe Anan

New member
כן.. זאת היתה אחת הסיבות שויתרתי...

בנוסף לעובדה שהיה לה חבר, והיא היתה שיכורה כמו פועל רומני.. שמעתי פה את המילה `ניצול`, מישהו...? אחח, הנוער של היום זה בהחלט לא הנוער של הלילה..

llika

New member
איזו התבטאות מחרידה ..........

רווית אלכוהול ? אולי רצוי שתהיה בהשפעת אלכוהול או משהו ולא לחשוב שזו האישיות האמיתית של הכותב

Cobe Anan

New member
אלכוהול זה אף פעם לא תירוץ!

ולגבי ההתבטאות- היא לכשעצמה לא מחרידה כמו הרעיון לבצע את זה, את לא מסכימה איתי?

llika

New member
לגביי האלכוהול נכון יפה לך

לגביי ההתבטאות היא עדיין מחרידה אותי באופן אישי

Cobe Anan

New member
מי

אמר משהו על מועדון? זאת היתה מסיבת גיוס של מישהו, והילדה הזאת היתה ידידה שלו.

נועם m

New member
יש משהו ברשימות האלה פעמים...

החוכמה היא לברור מתוכן את העצות החכמות, וליישם רק את מה שמתאים לאותה אחת שאתה מנסה "לזכות בליבה"... כמובן, אפשר גם ללכת עםם הראש בקיר וללמוד הכל מניסיון (כואב)...

למעלה