עצובבבבבבב לי

עצובבבבבבב לי../images/Emo7.gif

ניסיון 2 אחרי הפלה -חדורת אופטימיות ושוב כרגע התחילה ההפרשה החומה!!!!! אחרי שהיו לי כל ה"סימנים" שזה הדבר האמיתי... שוב מפלה!!!!!! נמאס לי !!!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כולם כל כך מצפים ממני ...ואני כל כך רוצה לרצות אותם בעיקר את בעלולי שכל מפלה משחק אותה קול ולא נורא...מנסה לעודד..אבל אני יודעת שהלב שלו בוכה.......... ועכשיו לחלק הפרקטי.... מאז ההפלה המחזור שלי מאוד יפה..(אדום נקי ולא גושים שחורים ...(סליחה על התיאור היצירתי) אבלללללללללל והאבל הוא גדול... שלב לוטרלי קצר בין 9-11 יום מה עושים ? לדעתי השלב הלוטאלי הקצר לא מאפשר השתרשות גם אם כבר היה חיבור זרע בייצית ... אשמח לתשובות! ונרשמת למירוץ נובמבר (מחוסר ברירה...)

ת מ ר י ת

New member
אין לי תשובה לשאלתך, אבל כן שולחת

לך
גדול לעידוד... תיכף יענו לך הבנות שיותר מבינות ממני.

שלב לוטרלי -בעברית הוא?

צר לי על הבורות
אבל אם אני אדע למה את מתכוונת אולי תהיה לי איזה עיצה טובה. בכל מקרה אל תתיאשי , שולחת לך המון חיוכים להעלאת מצב הרוח והמון חיזוקים להצלחה בחודש הבא
.

ועוד שאלה.....

אני יודעת באת לקבל חיזוקים ואני מציקה עם שאלות
מי אמר ששלב לוטרלי קצר מונע השתרשות? כלומר האם זה מבוסס על ידע רפואי שיש לך?

פּוֹנְג

New member
אני יודעת שאני מקבלת תמיכה אחרי

הביוץ. אפשר לקבל זאת בצורת כדורים לבליעה או להחדרה לנרתיק. אלו למעשה כדורים פרוגסטרון. מכיוון שקרוב לודאי שאת מטופלת אצל רופא מומחה, אני מציעה לך לשאול אותו על זה. אבל, את הרי יודעת שכתם והפרשות זה עדיין לא אומר כלום.

שאלה באותו הקשר

המכשפה מגיעה בדרך כלל כ-16 ימים לאחר הביוץ, אבל הכתמים הרבה קודם. על פי רוב אני יכולה לזהות את ניצניה של המכשפה 8 ימים לאחר הביוץ. האם זה מעיד על שלב לוטאלי קצר, או שאין לזה משמעות ומודדים את אורך השלב הלוטאלי לפי יום הדימום המאסיבי ?

totoy

New member
הי ס ב ל נ ו ת

אמרנו ב -23 לא????????????? הכל עוד יכול להיות אני לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתית (3 ימים לפני) - בא לי לבכות יצא שלילי........

blessed

New member
שולחת הרבה ../images/Emo24.gif

לא מבינה בזה אז לא יכולה לעזור אבל שולחת הרבה חיבוקים והמון מנות של אופטימיות. תתעלמי מהציפיות של הסביבה ותתרכזי בעצמך. הרי את כבר יודעת שהגוף שלך מסוגל להיכנס להריון אז עכשיו זה רק ענין של טיפה סבלנות וההריון המיוחל יגיע. בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות.

אפרסקה

New member
דארמהלה' כמו שדיברנו במסר

קודם כל זה לא מכשפה עד שזה לא אדום גועש ושוצף (איך התיאור היצירתי שלי?) חוץ מזה אם את חושדת בשלב לוטאלי קצר תעלי את הנושא בפני הרופא הטוב או שבאמת תעברי למומחה פוריות (את יודעת הוא ממש לידך)

סנונית 1

New member
שולחת ../images/Emo24.gif לעידוד

לגבי השלב הלוטאלי הקצר הייתי מתייעצת עם הרופא. שיהיה בהצלחה.

יקירתי העצובה

הלוואי והדברים היו מגיעים בכל פעם שהיינו רק מבקשות אותן אבל...אילו החיים ולכל דבר יש סיבה. אני מאמינה גדולה בטיימינג.קחי לדוגמא אותי ואת בעלולי שידכו בינינו לפני 4 שנים ופשוט לא הסתכלנו אחד על השני ואחרי שנתיים הפגישו בינינו שוב פעם וזו פשוט היתה אהבה ממבט ראשון ממש כמו בסרטים. לפעמים אנחנו לא יודעים מה הסיבה לזה שדברים מאחרים לבוא אבל בסוף הם מגיעים,כמעט לכולם. בכול אופן משתתפת איתך בצערך גם אני נראה לי אקבל החודש. לפני יומיים הגיעו כתמים חומים ונעלמו. זה לא קרה לי אף פעם חוץ מחודש שעבר.כאילו המחזור משחק איתי משחקים. אני גם עצבנית וחסרת סבלנות מה שללא ספק מראה על המכשפה.ומצד שני אני נורא עייפה בימים האחרונים ואני כל הזמן אומרת לבעלולי שהלוואי שזה מהריון.אבל אני יודעת שהסיכוי החודש הוא קטן מאוד וזה מבאס תת'חת. בכל מקרה,ישר כח אחותי וקבלי גם ממני חיבוקים חמים מלטפים ומלאי תקווה ואמונה. נ.ב צאי מהקטע של הריצוי. ככה את גם בעוד תחומים?! כי אני הייתי שם חזק הרבה שנים והיום אני עובדת מאוד על הדפוס הזה. הוא סתם דפוס מעיק.תפטרי ממנו! (הצעה חמה!)

u z a

New member
דארמה מה קורה?

מקווה שההפרשה החומה נעלמה לה. אל תשכחי לשנן שהפרשה זה עדיין לא וסת, ואולי החודש עוד לא אבוד! בהצלחה!

קובולט

New member
דרארמה../images/Emo24.gif

באמת מה קורה עם ההפרשה שלך נעלמה התחזקה מה שתיארת במחזורים האחרונים זה לא מה שיש לך עכשיו תעדכני....

מחזור ארוך ועצוב!!!!

עצוב לי וכואב לי!!! אבל עם הפנים קדימה לחודש הבא!!!! מקווה להפתיע בחודש הבא!

למעלה