עצובה - טריגר

עצובה - טריגר

לא מרגישה בטוח בשום מקום בעולם הזה
גם במקום שאמור להיות עבורי מכיל ותומך ...
אני צריכה להפגע ועוד שיאמרו לי שאני פגעתי ...למה כי האגו נפגע שהעזתי לכתוב שנפגעתי ולא כמו נפגעת מצוייה ..
אוףףףףףףףעובדת כל כך קשה למצוא מקום בטוח ולהצליח לאמר שלא נעים לי ואז חוטפת סתירה לפנים...
כל חלקיי מפוזרים הרעש בראש הורג אותי ...מתפללת שלא יגמר ברע היום ...
תודה שאתם כאן ....

את נהדרת ומקסימה

Raindrop23

New member
מזדהה מאוד

תחזיקי מעמד יקירה, מקווה שתרגישי טוב יותר בקרוב

אנחנו פה איתך

אל תהססי אף פעם לומר שמשהו מפריע לך, שמשהו לא נוח לך, שמשהו פוגע בך. זכותך, כמו כל אחד, שיהיה לך מקום בטוח ומבין שבו את יכולה לפרוק ולשתף ולקבל אהבה ותמיכה, כמה שתרצי, מתי שתרצי.
תנסי לשפר את היום שלך ולצאת מהפינה שגורמת לך לחשוב על דברים רעים. אני יודעת שזה נשמע קשה, אבל אפילו דברים קטנים יעזרו, פשוט להסיח את הדעת ממה שמרגיז אותך כרגע. אל תתני לזה להפיל אותך... את מדאיגה אותי כשאת אומרת "מתפללת שלא יגמר ברע היום". הוא לא ייגמר ברע. אנחנו לא ניתן לו להיגמר ככה.

תודה מחבקת

אני כבר בסדר סליחה שהפחדתי ..אבל האמת שגם אני דאגתי אתמול
לשלמותי כל כך נאבקת בהרס העצמי הזה ואז מגיעה טלטלה מהמקום שהכי לא צריך להיות במקום שממש את לא מצפה לקבל ככה על הראש וזורק אותך כמעט לקו ההתחלה ...מזל שהיום אני יודעת לבוא ולבקש עזרה רגע קודם ...
אז כוחותינו עברו את הלילה בשלום ..וקמו הבוקר מאוד מאוד מעודדים ....יום מקסים לך

היי48

New member
לדעתי

את אחד מהאנשים הכי מתחשבים ושהכי מודעים לאיך שמה שהם עושים ישפיע על אנשים אחרים, אז אני בטוחה שמה שכתבת היה בסדר גמור. יש אנשים שחושבים שרק מה שהם עברו ורק מה שהם חושבים ומרגישים זה נכון ולגיטימי, ולרוב אי אפשר לרצות אנשים כאלו. נשמע שזה סוג האנשים שבהם נתקלת במקרה הזה. ככה שאין לך מה להרגיש רע בכלל בנושא, ומי שרוצה להיות אגואיסטי ולא מתחשב-זאת הבעיה שלו ולא שלך. את 10. ואפילו 100

היי 48 תודה יקרה

וואוו מסמיקה ותודה שזה מה שאת חושבת עליי מחמיא ...משתדלת לחשוב לפני שכותבת ...למרות שהלוואי ואלמד לא להתייחס ולא להגיב כמו רוב האנשים ...חבל שכל אחד עם אגו משחזר לי את הפגיעה ומוציא ממני כל כך הרבה כאב ...יש אנשים שפשוט צריך לשים אותם על ענן ולשכוח שעברו בחייך ...

אני בסדר באמת תודה על החיזוק

למעלה