עצובה

princesa4

New member
עצובה

חזרתי להיות בקשר עם משיהו , אם אפשר לקרוא לזה "קשר" עם משיהו שיצא לי לאבד איתו את הבתולין. בפעם הראשונה לא השתמשנו בקונדון, ויומיים לאחר מכן לקחתי פוסטינור. היייתי מתוחה בשמך שבוע כי היה לי שיבוש במחזור , יענו דימום קל שהוא לא מחזור ואחרי כמה ימים קיבלתי מחזור. עברו חודשיים במהלכם קניתי קונדומים כי חשבתי שנהייה בקשר אך הוא ניתק אותו עד שנפגשנו במקרה שעשיתי קניות. אתמול באתי לדירה החדשה שלו וכבר קניתי קונדומים יקרים של דורקס שהיו אתלי בבית וידעתי שנשעה את זה . עכשיו משום מה הוא נתן לי לשתות אלכוהול עם קולה וכל פעם מזג לי עוד ועוד כמות .משהו כמו 3 כוסות עם אלכוהול הוא אכל בזמן הזה וביקש שאשתה (מעולם לא שנתתי אלכוהול לפני). הוא שאל אם אני מטושטשת עד שבאמת נהייתי, נהייה לי חם בגוף ואז הוא התחיל להפשיט אותי..וזהו כאב לי שוב למרות שלא הייתי בתולה כבר , והוא ניסה לשכנע אותי שלא כואב לי.. הרגשתי קצת כנועה וזה ולא מבינה למה נתן לי אלכוהול , במילא היה ברור לי שנשכב. בסוף כשגמר שלח אותי הביתה במונית.. ושחכתי מהקונדומים בכלל ועשינו את זה בלי ..כל המב והטישטוש וגם לא מבינה מה הקטע שלו לעשות בלי.. עכשעו אני צריכה לקחת פוסטינור שוב או מה..? עד שקלטתי שאנחנו שוכבים כבר הכל נגמר .. מה בן אדם שיכור מרגיש ..לא יודעת אם הייתי שיכורה באופן מלא או חלקי כי אני זוכרת הכל אבל אז הרגשתי חסרת אונים. כשהשתכרתםן מה הרגשתם..? אני למשל הלכתי אחרי זה עקום בנוסף..הגעתי אליו במונית ובחזרה אני זוכרת שהוא אמר לנהג "כך את המוצצת הזאת". בהתחלה לא הבנתי כי זה בשפה אחרת אבל הייתי בהלם ממנו . ככה הוא מדבר ..כשהוא שוכב איתי הוא מדבר יפה ומול הפרצוף אומר דברים מגעילים. הנהג שאל אותו אם אני מבינה מה הוא אמר , והוא ענה לו שאני מבינה ככה ככה . אני כל כך פגועה..אני חודשים מנסה לכבוש אותו, הוא הראשון שלי ואחרי הסקס הוא מיהר לשלוח אותי הביתה.. הרגשתי מנוצלת שוב . איך לגרום לו להיות רציני אלי? אני מתחילה להתייאש. תקופה ארוכה שהוא לא התייחס אלי, מחכתי את הטלפון שלו ואז שווב הוא צץ בחיי. האם כדאי לי להעיר לו על מה שהוא אמר "מוצצת" או שזה חסר טעם? אני נעלבתי מאוד ..אני לא מוצצת ואם עשיתי את זה זה היה משכרות ואני נגעלת ממציצות , פויה..

princesa4

New member
המשךך

בגלל שלא ידעתי םם לקנות פוסטינור בפעם השנייה ,שחלילה לא יפגע בפוריות שלי חשבתי לשאול אותו אם הוא גמר בחוץ אני יודעת.. פחדתי לקנות ורציתי לידע אותו.שלחתי לו הודעה בצהריים והוא לא הגיב . אחרי זה התקשרתי ככה בערב לקראת 7 . הוא ענה רגיל , אמר שהוא בנסיעה ואז שאלתי לגבי הודעה.. הוא ענה לי שאין לי מה לדאוג בכלל , שהוא אפילו לא גמר!!! אני קיבלתי הלם מווחלט באותו הרגע ..השתתקתי..אני שכולי בתסביכים, הוא אפילו לא גמר בחוץ .. הסביר לי שאיך אני אהיה בהריון אם אין גמירה , כשאני זוכרת במזמן הסקס הוא גילגל עיניים כאילו כל רגע נתון הוא יגמור .. ואז אמר שכבר נדבר ..אז לרגע עצרתי אותו , רגע לפני שניתק ..שאלתי בקול חסר ביטחון .."איך לא גמרת? אז הוא ענה לי :" כי צעקת! אני לא מבין למה צעקת . עניתי שכאב לי , אז הוא המשיך.. "את לא יודעת לעשות כלום בסקס בגלל זה לא גמרתי". מאוד נלחצתי שהוא לא נמשך אלי אפילו לסקס , ונכון הייתי כמו גופה במיטה ,וגם פחדתי ליישם מה שקראתי בעיתונים על סקס מחשש שיחשוב שהייתי אחריו עם עוד מישהו ולמדתי ממנו סקס. את האמת תמיד רציתי שהוא יקדם עניינים , יענו משחק מקדים אבל הוא תמיד הולך לסקס (ואיך אפשר לעצור בן אדם שלוהט לגמור?) אז הבנתי שאין טעם לקנות גלולה . הוא היה בטוח בעצמו והרגשתי מגוחכת.. רק שאז הייתי חייבת לרשום לו מה אני חושבת לגבי זה שהוא לא גמר.. רשמתי לו משהו בסגנון :" נכון שאני לא יודעת לעשות סקס , אבל אתה יכול ללמד אותי . אני סקרנית לדעת. ביאסת אותי שלא גמרת . מה אתה לא נמשך אלי?" זה באמת ביאס אותי שלא גמר בכלל. זה מראה לי שהוא לא מתגרה ממני בכלל , ושהוא זייף אורגזמה לאורך האקט :( אני רוצה שיגמור..לבנים קל יותר לגמור מאישה וזה מעליב שלא גמר .. חשבתי אם כן ירצה שנשכב יום אחד, להשתחרר מהמחסום שלי. ללבוש משהו סקסי, להרזות קצת. אני כן מאמינה שאוכל לגעת בליבו , לגרום לו להשתוקק אלי(זאת הפנטזיה שלי) ואולי להיות אקטיבית יותר וליישם מידע שלמדתי מהעיתון בכל מקרה יש עדיין קצת פחד שאוכל הוא פלט זרע בלי להיות מודע וכבר עברו 3 ימים.. לא יודעת מה לעשות..אולי ארד מהגלולה הזאת..כי במילא לא גמר . בעצמו אמר לי.

דספ

New member
קח את המוצצת הזאת?

.. זה פוסט רציני? זה פשוט נשמע מגעיל מדי להיות מציאותי.. אם חיית באשליות שהוא "אוהב" אותך, תשכחי מזה.. כל גבר שמתייחס אלייך בצורה כזאת הוא לא בנאדם, לעזאזל לא הייתי עושה דבר כזה למישהו שאני שונא.. אני יכול להמשיך ולכתוב על כמה זה נוראי שאיש כזה קיבל מתנה כזאת ממך וכו.. אבל זה לא משנה עכשיו בכלל וגם זה לא נראה כאילו זה מעניין אותך ממש.. את מנסה לרצות מישהו שמשכר אותך, שוכב איתך, זורק אותך במונית בלילה + העלבות וסינונים בפלאפון...תוותרי עכשיו תיפגעי פחות, זאת העצה שלי.. אז.. לשאלתך, אני לא רופא אבל בדרך כלל גברים לא מזייפים אורגזמות :).. ואם היית שתוייה לגמרי אז לכבוד מי הזיוף בדיוק? זה גם לא נשמע שאכפת לו מה את חושבת בכל מקרה.. אויש.. תגידו לי שזה לא מה שמדליק בנות? אני צריך קורסים בלהיות מניאק?

לבחורה העצובה

קראתי את מה שחווית . אין לי מושג בת כמה את כי לא ציינת . אני רק יכולה לומר לך שכדי שאנשים ייתייחסו אלינו ברצינות,אנחנו צריכים קודם כל לדעת להתייחס אל עצמינו ברצינות. שולחת לך מאמר שכתבתי לא מזמן בנוגע לזוגיות ולמרות שאני חושבת שאת בחורה צעירה ,אני חושבת שזה יעניין אותך לקרוא את זה. במידה ותהיינה לך שאלות נוספות תוכלי לפנות אלי למייל [email protected] ואשמח לענות לך על שאלות נוספות ולמצוא פיתרון יחד. בחיבוק גדול , מירה תשובה, מאמנת מוסמכת לניווט התודעה

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לגבי נושא הגלולה, אני מציעה לך לפנות לרופא נשים או אל בית המרקחת ולשאול לגבי נטילת גלולה וההשלכות. שאלת האם להעיר לו על הערתו לנהג המונית- אני מרגישה שזה יהייה כמו לשים פלסטר על רגל קטועה. במערכות יחסים יש הרבה שטחים אפורים, הרבה עניין אישי של איך רואים דברים, הרבה מהאמת של כל אחד לכן אני נזהרת בדרך כלל מנקיטת עמדה נחרצת. בסיפור שהבאת, במבט מהצד אני רואה רק גוון אחד והוא שחור משחור. אם תרצי להמשיך ולהעלות שאלות, אם הקשר הזה נמשך, את מוזמנת לכתוב לשתף ולשאול, טוב עשית ששיתפת, גם אם זה על גבי המחשב. דבי.

למעלה